Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní hlášení | 15-08-2026

Ranní hlášení | 15-08-2026

15. 8. 2026

10 min

Obrázek epizody Němý vůl #44: Transsubtanciace

Němý vůl #44: Transsubtanciace

15. 8. 2026

29 min

Obrázek epizody Hana Pinknerová: Snídaně s sebou

Hana Pinknerová: Snídaně s sebou

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody ‚Letos jsem padl až ke dnu.‘ Lidé v Sedle u Číměře nesmí zalévat z vodovodního řadu, zásoby se ale…

‚Letos jsem padl až ke dnu.‘ Lidé v Sedle u Číměře nesmí zalévat z vodovodního řadu, zásoby se ale…

15. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: ‚Letos jsem padl až ke dnu.‘ Lidé v Sedle u Číměře nesmí zalévat z vodovodního řadu, zásoby se ale…

Zprávy z jižních Čech: ‚Letos jsem padl až ke dnu.‘ Lidé v Sedle u Číměře nesmí zalévat z vodovodního řadu, zásoby se ale…

15. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Až o polovinu méně lidí. Kvůli opravě silnice mají kempy u slapské přehrady menší návštěvnost

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Až o polovinu méně lidí. Kvůli opravě silnice mají kempy u slapské přehrady menší návštěvnost

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Až o polovinu méně lidí. Kvůli opravě silnice mají kempy u slapské přehrady menší návštěvnost

Až o polovinu méně lidí. Kvůli opravě silnice mají kempy u slapské přehrady menší návštěvnost

15. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Kostolný, Pataj: Šutaj Eštok sa neustále zhadzuje

Kostolný, Pataj: Šutaj Eštok sa neustále zhadzuje

15. 8. 2026

40 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Ruské kamery sú tak vážny problém, že aj Eštok je menej arogantný

Dobré ráno sobota: Ruské kamery sú tak vážny problém, že aj Eštok je menej arogantný

15. 8. 2026

53 min

Obrázek epizody 5:59 v originále: Amie Ferris-Rotman on life under Taliban

5:59 v originále: Amie Ferris-Rotman on life under Taliban

15. 8. 2026

27 min

Obrázek epizody Rozhovor s Ondřejem Tichým o fungování v ODS

Rozhovor s Ondřejem Tichým o fungování v ODS

15. 8. 2026

27 min

Obrázek epizody 7 Black Thrones (HARDCORE HIPHOP INSTRUMENTAL)

7 Black Thrones (HARDCORE HIPHOP INSTRUMENTAL)

15. 8. 2026

1 min

Obrázek epizody Bojovník chce vyhrať v klietke, no zápasí hlavne s klišé

Bojovník chce vyhrať v klietke, no zápasí hlavne s klišé

15. 8. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody 104: „Než jsem poznal nenásilku, mnohem víc jsem trpěl" — upřímně z Festivalu nenásilné komunikace

104: „Než jsem poznal nenásilku, mnohem víc jsem trpěl" — upřímně z Festivalu nenásilné komunikace

15. 8. 2026

52 min

Obrázek epizody Proměna Železné Rudy a Šumavský luft

Proměna Železné Rudy a Šumavský luft

15. 8. 2026

26 min

Obrázek epizody Bůh, který volá

Bůh, který volá

15. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Pi Network at the Consensus 2026 conference

Pi Network at the Consensus 2026 conference

14. 8. 2026

38 min

Obrázek epizody Pi Network na konferenci Consensus 2026

Pi Network na konferenci Consensus 2026

14. 8. 2026

22 min

Obrázek epizody Požár v Chorvatsku - Migrace v Ceutě - Kdo vyzve Petra Pavla - Neobvyklý street art

Požár v Chorvatsku - Migrace v Ceutě - Kdo vyzve Petra Pavla - Neobvyklý street art

14. 8. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

14. 8. 2026

27 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

14. 8. 2026

27 min

Obrázek epizody Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

Kateřina Cajthamlová varuje: Pět léků už je moc. Čím je zapíjet a proč je nenosit po kapsách?

14. 8. 2026

27 min

14. 8. 2026

27 min

14. 8. 2026

27 min

14. 8. 2026

27 min