Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Uši k duši: Emoce (2/4): Dívej se a ptej se

Uši k duši: Emoce (2/4): Dívej se a ptej se

14. 8. 2026

Obrázek epizody Uši k duši: Emoce (2/4): Dívej se a ptej se

Uši k duši: Emoce (2/4): Dívej se a ptej se

14. 8. 2026

Obrázek epizody Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

14. 8. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

Jak to vidí...: Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

14. 8. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

Jak to vidí...: Rusista Karel Svoboda: Putin začíná být v Rusku zpochybňován. Sílí hlasy, že země pod ním stagnuje

14. 8. 2026

25 min

14. 8. 2026

25 min

Obrázek epizody Nová rozhledna na Javorníku nabídne výhled na Krkonoše i Český ráj

Nová rozhledna na Javorníku nabídne výhled na Krkonoše i Český ráj

14. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Nová rozhledna na Javorníku nabídne výhled na Krkonoše i Český ráj

Vybrali jsme pro vás: Nová rozhledna na Javorníku nabídne výhled na Krkonoše i Český ráj

14. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody GEFORCE PODCAST #64 - Herdyn

GEFORCE PODCAST #64 - Herdyn

14. 8. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody #80 - Vojtěch Malina - 2. díl - CEO - CleverFarm, a.s.

#80 - Vojtěch Malina - 2. díl - CEO - CleverFarm, a.s.

14. 8. 2026

34 min

Obrázek epizody Plná Letná pokaždé jinak. Počty lidí na koncertu a demonstraci nelze jednoduše porovnávat

Plná Letná pokaždé jinak. Počty lidí na koncertu a demonstraci nelze jednoduše porovnávat

14. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Psy: Pozitívka - ako na to?

Psy: Pozitívka - ako na to?

14. 8. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Muzeum kuřecího porozumění, veselý kotlík a Zdeňkova romance s mostem

Muzeum kuřecího porozumění, veselý kotlík a Zdeňkova romance s mostem

14. 8. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Mýty a představy, kterým křesťané věří (U trojúhelníkového stolu #12)

Mýty a představy, kterým křesťané věří (U trojúhelníkového stolu #12)

14. 8. 2026

51 min

Obrázek epizody Ten vztah byl na papíře dokonalý. A všichni kolem si to mysleli. Ale já jsem uvnitř věděla, že něco je špatně. | Terezie Kovalová

Ten vztah byl na papíře dokonalý. A všichni kolem si to mysleli. Ale já jsem uvnitř věděla, že něco je špatně. | Terezie Kovalová

14. 8. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody 50 nejčastějších anglických přídavných jmen I Tato slova MUSÍTE znát

50 nejčastějších anglických přídavných jmen I Tato slova MUSÍTE znát

14. 8. 2026

11 min

Obrázek epizody EPIZODA 32. – Nakupuješ online?

EPIZODA 32. – Nakupuješ online?

14. 8. 2026

4 min

Obrázek epizody Bible Guide: Ezechiel (37/48): Ez 37

Bible Guide: Ezechiel (37/48): Ez 37

14. 8. 2026

Obrázek epizody Bible Guide: Ezechiel (37/48): Ez 37

Bible Guide: Ezechiel (37/48): Ez 37

14. 8. 2026

Obrázek epizody Bulios LIVE #4 | Konec růstu akcií na dosah: Rozbor inflace, výsledků firem, sezonality a výhled

Bulios LIVE #4 | Konec růstu akcií na dosah: Rozbor inflace, výsledků firem, sezonality a výhled

14. 8. 2026

2 hod 7 min

Obrázek epizody Po Torontu ovládl i Montreal. Shelton obhájil trofej na Masters v Kanadě a navázal na Nadala

Po Torontu ovládl i Montreal. Shelton obhájil trofej na Masters v Kanadě a navázal na Nadala

14. 8. 2026

2 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Vypadá jako postavička z animáku. Můžete mít axolotla i ve svém akvárku?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Vypadá jako postavička z animáku. Můžete mít axolotla i ve svém akvárku?

14. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody Vypadá jako postavička z animáku. Můžete mít axolotla i ve svém akvárku?

Vypadá jako postavička z animáku. Můžete mít axolotla i ve svém akvárku?

14. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody #44 – Tomáš Kučera: Bílina není Bern aneb kdy výnos z nájmu smrdí průšvihem!

#44 – Tomáš Kučera: Bílina není Bern aneb kdy výnos z nájmu smrdí průšvihem!

14. 8. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Radim Passer: Odpustil jsem i lidem, kteří mě chtěli nechat zabít

Radim Passer: Odpustil jsem i lidem, kteří mě chtěli nechat zabít

14. 8. 2026

24 min