Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Radio Wave

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Hluboké dojetí a vzápětí stesk po minulém životě. Je normální cítit se jako na horské dráze

12. 11. 2025

31 min

Český rozhlas - Rozhovory

12. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Žně u konce? Zbrojař Strnad potřebuje u Babiše otočku, jednou už byl úspěšný

Čteme vám Seznam Zprávy

Žně u konce? Zbrojař Strnad potřebuje u Babiše otočku, jednou už byl úspěšný

12. 11. 2025

9 min

Obrázek epizody #20 Lék mi pomáhá, ale studie končí – co teď? Průvodce pro pacienty

TESTOVÁNO na LIDECH

#20 Lék mi pomáhá, ale studie končí – co teď? Průvodce pro pacienty

12. 11. 2025

18 min

Obrázek epizody Nacistická propaganda v ČSR

Historie mezi řádky

Nacistická propaganda v ČSR

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

Seriál Radiožurnálu

„Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

Radiožurnál

Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody MotoGP Pokec 2025 - 21. Portimao

MotoGP Pokec

MotoGP Pokec 2025 - 21. Portimao

12. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

Bod zlomu

Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

12. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

(Ne)bezpečí

Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Kolumbie kvůli úderům na lodě ukončí sdílení zpravodajských informací s USA

Čteme vám Seznam Zprávy

Kolumbie kvůli úderům na lodě ukončí sdílení zpravodajských informací s USA

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody #49 - Středa - 12.11.2025 - Dívka blesku, strach z létání a koncert Hanse Zimmera

Ranní show

#49 - Středa - 12.11.2025 - Dívka blesku, strach z létání a koncert Hanse Zimmera

12. 11. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

Týdeník Respekt

Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Co vás zajímá

Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Karlovy Vary

Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pánové, nezapomínejte na varlata a nepodceňujte samovyšetření

Plzeň

12. 11. 2025

13 min

Český rozhlas - Rozhovory

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody TadyTali: Rozvedení muži sú najlepší. I humor má své hranice

Vyhonit ďábla

TadyTali: Rozvedení muži sú najlepší. I humor má své hranice

12. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

Karlovy Vary

Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

Plzeň

Náš host: HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

Náš host

HLASOPLET - moderní, dynamicky se vyvíjející mužská acapellová skupina

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Analýza: Vypadalo to, že podzimu v Česku se oteplování netýká. Ale už je to jinak

Čteme vám Seznam Zprávy

Analýza: Vypadalo to, že podzimu v Česku se oteplování netýká. Ale už je to jinak

12. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

Příběhy z Vysočiny

Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

Vysočina

Příběhy z Vysočiny: Dobře přečtený erb ukázal na člověka, který nejvíc přispěl na pořízení vzácné jihlavské křtitelnice

12. 11. 2025

3 min