Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na podobná data světové ekonomiky reagují dost odlišně

burzovní svět

Na podobná data světové ekonomiky reagují dost odlišně

13. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Peter Pecha: Dva měsíce před premiérou rolí žiju, snídaně jsem ženě připravoval v lodičkách

Trefa do Černé(ho)

Peter Pecha: Dva měsíce před premiérou rolí žiju, snídaně jsem ženě připravoval v lodičkách

13. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Essentials: Breathing for Mental & Physical Health & Performance | Dr. Jack Feldman

Huberman Lab

Essentials: Breathing for Mental & Physical Health & Performance | Dr. Jack Feldman

13. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Teória relativity - Fyzika III

Kvantum ideí

Teória relativity - Fyzika III

13. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Rozmarýna: Život seniorů: Když domov znamená nový začátek

Rozmarýna

Rozmarýna: Život seniorů: Když domov znamená nový začátek

13. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Rozmarýna: Život seniorů: Když domov znamená nový začátek

Pořady TWR a Rádia 7

Rozmarýna: Život seniorů: Když domov znamená nový začátek

13. 11. 2025

44 min

Obrázek epizody Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

Vizitka

Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

13. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

Vltava

Vizitka: Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

13. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Výtvarník Pasta Oner: Umělci tu často cílí na kolegy z branže, mně se podařilo zapojit veřejnost

13. 11. 2025

41 min

Český rozhlas - Rozhovory

13. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

Radiožurnál

Magazín Experiment: Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

13. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

Magazín Experiment

Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

13. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

Český rozhlas - Věda

Magazín Experiment: Vědci zjistili, že některé molekulární mechanismy brání infarktu. Výzkum dělají na myších modelech

13. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody #50 Kulidakis, Kubovičová: Rajchlova obnažená kauza, Babišův střet zájmů a nová TOP09

PŮR

#50 Kulidakis, Kubovičová: Rajchlova obnažená kauza, Babišův střet zájmů a nová TOP09

13. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Epizoda 41: Stanislav Komárek

Ředitelé zeměkoule

Epizoda 41: Stanislav Komárek

13. 11. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody #26: P. Romuald Š. Rob: Duka vadil svými názory, reflexí a neústupností

Arci Podcast

#26: P. Romuald Š. Rob: Duka vadil svými názory, reflexí a neústupností

13. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Miliardové investice, nárůst výroby o 800 procent a expanze do USA. Firma PBS z Vysočiny dobývá svět 

FLOW

Miliardové investice, nárůst výroby o 800 procent a expanze do USA. Firma PBS z Vysočiny dobývá svět 

13. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Propuštěni kvůli sňatku. Moderní Romeo a Julie vyhráli soud s Vatikánskou bankou

Čteme vám Seznam Zprávy

Propuštěni kvůli sňatku. Moderní Romeo a Julie vyhráli soud s Vatikánskou bankou

13. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Tady žila Jiřičná, Langer či Trnka. Krásné vily ve čtvrti skryté za skálou

Čteme vám Seznam Zprávy

Tady žila Jiřičná, Langer či Trnka. Krásné vily ve čtvrti skryté za skálou

13. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody TMG #54 Co se kde daří a co se kde se*e

Two Man Game

TMG #54 Co se kde daří a co se kde se*e

13. 11. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Bydlení Táty na rodičovské: Na hypotéku jsme při rodičovské málem nedosáhli

Stačí málo

Bydlení Táty na rodičovské: Na hypotéku jsme při rodičovské málem nedosáhli

13. 11. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody V nemocnicích se dál porušuje zákon. Přesčasy míří ke zlomovému soudu

Čteme vám Seznam Zprávy

V nemocnicích se dál porušuje zákon. Přesčasy míří ke zlomovému soudu

13. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

Křížem krajem

Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

13. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

13. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

Český rozhlas - Příroda

Křížem krajem: Těžbu železné rudy v Nýdku na Jablunkovsku připomíná expozice v Dřeviónce

13. 11. 2025

8 min