Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šest ústředních postav letošního finále Stanley Cupu: Dánský gólman i trenérský bouřlivák

Šest ústředních postav letošního finále Stanley Cupu: Dánský gólman i trenérský bouřlivák

3. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 03. 06. 2026

Okénko Moravskoslezského kraje | 03. 06. 2026

3. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

Pražákům je hej: Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

3. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

3. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

Pražákům je hej: Mykologie je můj koníček od dětství, baví mě dělat i různé tinktury, prozrazuje herec Vojtěch Franců

3. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Márdi: Pitva Ideálu. „Může to být jedno z posledních alb Fixy“ (217)

Márdi: Pitva Ideálu. „Může to být jedno z posledních alb Fixy“ (217)

3. 6. 2026

1 hod 50 min

Obrázek epizody Ing. Břetislav Riger, náměstek primátora statutárního města Ostravy | Statutární město Ostrava | 29. 05. 2026

Ing. Břetislav Riger, náměstek primátora statutárního města Ostravy | Statutární město Ostrava | 29. 05. 2026

3. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Nemovitost není jen byt. Fondy otevírají dveře k miliardovým aktivům

Nemovitost není jen byt. Fondy otevírají dveře k miliardovým aktivům

3. 6. 2026

47 min

Obrázek epizody HVĚZDNÝ HOST ROCK RADIA: JIRKA RŮŽEK

HVĚZDNÝ HOST ROCK RADIA: JIRKA RŮŽEK

3. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

Houpačky: Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Zkouška Sirén - choreografka a režisérka Alena Pešková a scénograf Richard Pešek

Zkouška Sirén - choreografka a režisérka Alena Pešková a scénograf Richard Pešek

3. 6. 2026

57 min

Obrázek epizody „Říkanky“

„Říkanky“

3. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Můj mozek funguje jinak, práce s AI mi vyhovuje, rozumíme si, říká Oliver Dlouhý

Můj mozek funguje jinak, práce s AI mi vyhovuje, rozumíme si, říká Oliver Dlouhý

3. 6. 2026

1 hod

Obrázek epizody iuraCast: Filip Melzer

iuraCast: Filip Melzer

3. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody #53 Terezie Příhodová z Anomie: Proč dnes makléř bez marketingu neprodá?

#53 Terezie Příhodová z Anomie: Proč dnes makléř bez marketingu neprodá?

3. 6. 2026

57 min

Obrázek epizody Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

Houpačky: Nemá smysl zakazovat něco, co je dneska naprosto běžné. AI můžeme používat bezpečně, říká expert

3. 6. 2026

30 min

3. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Andrassy: Ak je výmena akcií VVS za dlhopisy výhodná, prečo ju nevyužívajú aj iné vodárne?

Andrassy: Ak je výmena akcií VVS za dlhopisy výhodná, prečo ju nevyužívajú aj iné vodárne?

3. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody #110 | Petra Dolejšová

#110 | Petra Dolejšová

3. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Branky, děti, rodiče | ZUZANA: Už jako holka jsem chtěla jen trénovat a vyhrávat! ANNA: Seš na sebe drsná

Branky, děti, rodiče | ZUZANA: Už jako holka jsem chtěla jen trénovat a vyhrávat! ANNA: Seš na sebe drsná

3. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody ZUZANA: Už jako holka jsem chtěla jen trénovat a vyhrávat! ANNA: Seš na sebe drsná | Branky, děti, rodiče

ZUZANA: Už jako holka jsem chtěla jen trénovat a vyhrávat! ANNA: Seš na sebe drsná | Branky, děti, rodiče

3. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: ‚Souboj králů světového a českého stolního tenisu.‘ Švédi Waldner a Persson dorazí na exhibici do L…

Zprávy pro Liberecký kraj: ‚Souboj králů světového a českého stolního tenisu.‘ Švédi Waldner a Persson dorazí na exhibici do L…

3. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody ‚Souboj králů světového a českého stolního tenisu.‘ Švédi Waldner a Persson dorazí na exhibici do L…

‚Souboj králů světového a českého stolního tenisu.‘ Švédi Waldner a Persson dorazí na exhibici do L…

3. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Plzeňský rodák je fotbalovou legendou

Plzeňský rodák je fotbalovou legendou

3. 6. 2026

4 min