Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody podcast - 6.3.2026

podcast - 6.3.2026

6. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

6. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

6. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Dendrologové zachraňují Masarykovu oblíbenou lípu

Středočeské příběhy: Dendrologové zachraňují Masarykovu oblíbenou lípu

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

6. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

6. 3. 2026

13 min

6. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Maďarsko zadrželo pracovníky ukrajinské banky. Kyjev mluví o státním terorismu

Maďarsko zadrželo pracovníky ukrajinské banky. Kyjev mluví o státním terorismu

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: 24 tisíc nových stromů. Litoměřice na Mostnou horu vysázely lesopark s duby, buky a habry

Zprávy ze Severu: 24 tisíc nových stromů. Litoměřice na Mostnou horu vysázely lesopark s duby, buky a habry

6. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody 24 tisíc nových stromů. Litoměřice na Mostnou horu vysázely lesopark s duby, buky a habry

24 tisíc nových stromů. Litoměřice na Mostnou horu vysázely lesopark s duby, buky a habry

6. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Írán chce zažehnout „velký požár“. Jeho spojenci jsou stále nebezpeční

Írán chce zažehnout „velký požár“. Jeho spojenci jsou stále nebezpeční

6. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Studenti chemie dostanou budovu za 1,5 miliardy. Areál u „Kulaťáku“ má vítěze

Studenti chemie dostanou budovu za 1,5 miliardy. Areál u „Kulaťáku“ má vítěze

6. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Zajít se školákem na brusle nebo minigolf a tím mu pomoct? Takové dobrovolničení si vybral Filip

Seriál Radiožurnálu: Zajít se školákem na brusle nebo minigolf a tím mu pomoct? Takové dobrovolničení si vybral Filip

6. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Zajít se školákem na brusle nebo minigolf a tím mu pomoct? Takové dobrovolničení si vybral Filip

Zajít se školákem na brusle nebo minigolf a tím mu pomoct? Takové dobrovolničení si vybral Filip

6. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Vrtulníky policie i dálnice. Co chce Česko podstrčit NATO jako výdaj na obranu

Vrtulníky policie i dálnice. Co chce Česko podstrčit NATO jako výdaj na obranu

6. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Jak si (ne)ničíme mikrobiom? Fakta od Petra Havlíčka. Zdravé potraviny ti můžou zničit mikrobiom?

Jak si (ne)ničíme mikrobiom? Fakta od Petra Havlíčka. Zdravé potraviny ti můžou zničit mikrobiom?

6. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hokej tři na tři mířil na olympiádu. Projekt se ale přibrzdil

Hokej tři na tři mířil na olympiádu. Projekt se ale přibrzdil

6. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

6. 3. 2026

25 min