Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Jsem emancipovaná, v podstatě chlap, ale sukýnky nosím, říká dabérka a herečka Kamila Špráchalová

Alex a host: Jsem emancipovaná, v podstatě chlap, ale sukýnky nosím, říká dabérka a herečka Kamila Špráchalová

3. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Jsem emancipovaná, v podstatě chlap, ale sukýnky nosím, říká dabérka a herečka Kamila Špráchalová

Alex a host: Jsem emancipovaná, v podstatě chlap, ale sukýnky nosím, říká dabérka a herečka Kamila Špráchalová

3. 3. 2026

26 min

3. 3. 2026

26 min

3. 3. 2026

26 min

3. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Bývalý šéf Zelenského kanceláře Jermak získal pozici v asociaci advokátů

Bývalý šéf Zelenského kanceláře Jermak získal pozici v asociaci advokátů

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Byty, kanceláře, nebo sklady: Do čeho investovat, abyste neprohloupili

Byty, kanceláře, nebo sklady: Do čeho investovat, abyste neprohloupili

3. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Uhlerová: Krok Samsungu KOZ aj zamestnancov prekvapil. Ich komunikácia nebola férová

Uhlerová: Krok Samsungu KOZ aj zamestnancov prekvapil. Ich komunikácia nebola férová

3. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody 🎙️#43 - Anastasia Lomakina| Za hranice hned po škole: jaké to je začít kariéru v cizině? 🌍

🎙️#43 - Anastasia Lomakina| Za hranice hned po škole: jaké to je začít kariéru v cizině? 🌍

3. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Válka pokračuje: Odborníci odhalují, jak velká je íránská hrozba

Válka pokračuje: Odborníci odhalují, jak velká je íránská hrozba

3. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Radioporadna: Následná péče není strašák, ale pomocná ruka. Cílem je vždy pacienta zlepšit a poslat dál do života

Radioporadna: Následná péče není strašák, ale pomocná ruka. Cílem je vždy pacienta zlepšit a poslat dál do života

3. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Následná péče není strašák, ale pomocná ruka. Cílem je vždy pacienta zlepšit a poslat dál do života

Radioporadna: Následná péče není strašák, ale pomocná ruka. Cílem je vždy pacienta zlepšit a poslat dál do života

3. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Po odvolání ředitele Kabátka ve VZP končí i náměstek Bodnár

Po odvolání ředitele Kabátka ve VZP končí i náměstek Bodnár

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Rakety na Blízkém východě: Riziko pro české hutě, piana, lustry i lůžka

Rakety na Blízkém východě: Riziko pro české hutě, piana, lustry i lůžka

3. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody INFOWARS CZ | Alex Jones - Nejsem z toho nadšený, ale je to pořád lepší, než jaderná válka s Ruskem, kterou chtějí demokraté!

INFOWARS CZ | Alex Jones - Nejsem z toho nadšený, ale je to pořád lepší, než jaderná válka s Ruskem, kterou chtějí demokraté!

3. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody V Německu obžalovali dvě osoby kvůli nelegálnímu vyvezení odpadu do Česka

V Německu obžalovali dvě osoby kvůli nelegálnímu vyvezení odpadu do Česka

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Střecha pardubické basketbalové haly je v horším stavu, než se čekalo. Opravy se prodlouží a prodra…

Zprávy pro Pardubický kraj: Střecha pardubické basketbalové haly je v horším stavu, než se čekalo. Opravy se prodlouží a prodra…

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Recenze: Ufňukané panoptikum. Experiment jménem Human Zoo se nevydařil

Recenze: Ufňukané panoptikum. Experiment jménem Human Zoo se nevydařil

3. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Zlevní ombudsman potraviny? Debatují Prouza a Ludvík

Zlevní ombudsman potraviny? Debatují Prouza a Ludvík

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zlevní ombudsman potraviny? Debatují Prouza a Ludvík

Pro a proti: Zlevní ombudsman potraviny? Debatují Prouza a Ludvík

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zlevní ombudsman potraviny? Debatují Prouza a Ludvík

3. 3. 2026

24 min

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Rokycany mají vlastní cyklistický klub, chce závodit i reprezentovat město

Rokycany mají vlastní cyklistický klub, chce závodit i reprezentovat město

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Rokycany mají vlastní cyklistický klub, chce závodit i reprezentovat město

Zprávy pro Plzeňský kraj: Rokycany mají vlastní cyklistický klub, chce závodit i reprezentovat město

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Sportovní servis - Aktuality a zhodnocení ZOH v Itálii, 3.3.2026

Sportovní servis - Aktuality a zhodnocení ZOH v Itálii, 3.3.2026

3. 3. 2026

21 min