Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Agentury, nízké platby a převzetí účtu. Jaká je skutečná cena prodeje intimity na OnlyFans?

Svět ve 20 minutách: Agentury, nízké platby a převzetí účtu. Jaká je skutečná cena prodeje intimity na OnlyFans?

28. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Agentury, nízké platby a převzetí účtu. Jaká je skutečná cena prodeje intimity na OnlyFans?

Agentury, nízké platby a převzetí účtu. Jaká je skutečná cena prodeje intimity na OnlyFans?

28. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Za obzorem: Napětí na Západním břehu Jordánu roste

Za obzorem: Napětí na Západním břehu Jordánu roste

28. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Napětí na Západním břehu Jordánu roste

Napětí na Západním břehu Jordánu roste

28. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Za obzorem: Napětí na Západním břehu Jordánu roste

Za obzorem: Napětí na Západním břehu Jordánu roste

28. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Konečně v Rudolfinu vystavuje Češka. Ukazuje svět v molekulárním měřítku

Konečně v Rudolfinu vystavuje Češka. Ukazuje svět v molekulárním měřítku

28. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody ‚Máme narváno. Pokoje jsou vyprodané.‘ Oslavit konec roku na Šumavě plánují tisíce lidí

‚Máme narváno. Pokoje jsou vyprodané.‘ Oslavit konec roku na Šumavě plánují tisíce lidí

28. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak si Putin navzdory sankcím udržel loajalitu ruských oligarchů

Jak si Putin navzdory sankcím udržel loajalitu ruských oligarchů

28. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

Host Radiožurnálu: Chlebíček je věc, která nám tady zůstane. Moje specialita je veko zelo vepřo, usmívá se šéfkuchař

28. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

28. 12. 2025

26 min

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody ‚Bratr mi dal k Vánocům brusle.‘ Nejstarší Češka oslavila 108. narozeniny, svátky se prý moc nezměn…

‚Bratr mi dal k Vánocům brusle.‘ Nejstarší Češka oslavila 108. narozeniny, svátky se prý moc nezměn…

28. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Štefan Zora: Moja rola bola priniesť radosť do rodiny, v ktorej všetko bolo nasiaknuté smrťou

Štefan Zora: Moja rola bola priniesť radosť do rodiny, v ktorej všetko bolo nasiaknuté smrťou

28. 12. 2025

35 min

Obrázek epizody ZDENĚK MAJER | Dostával jsem totální hejt! | RACETALK #4

ZDENĚK MAJER | Dostával jsem totální hejt! | RACETALK #4

28. 12. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Bez ironie, bez agrese a zdvořile. „Oddělte lidi od problému,” radí expert na vyjednávání Nálevka

Leonardo Plus: Bez ironie, bez agrese a zdvořile. „Oddělte lidi od problému,” radí expert na vyjednávání Nálevka

28. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Ani vražda, ani sebevražda. Badatel rozkrývá v Rozstřelu smrt Jana Masaryka

Ani vražda, ani sebevražda. Badatel rozkrývá v Rozstřelu smrt Jana Masaryka

28. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Zdeněk Dryšl: Dobrý divák je ten, který bere divadlo jako zážitek

Rozhlasový sloupek: Zdeněk Dryšl: Dobrý divák je ten, který bere divadlo jako zážitek

28. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Nejdřív hasičský web kritizoval, pak se stal jeho součástí. Michal Šafus vymyslel geniální admin webu POŽÁRY.cz

Nejdřív hasičský web kritizoval, pak se stal jeho součástí. Michal Šafus vymyslel geniální admin webu POŽÁRY.cz

28. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody ‚Smrdělo uhlí a bylo to romantické.‘ Na úzkokolejku si vyjela parní lokomotiva, vyrazí ještě v nedě…

‚Smrdělo uhlí a bylo to romantické.‘ Na úzkokolejku si vyjela parní lokomotiva, vyrazí ještě v nedě…

28. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody ‚Soud mi dovolil uzavřít manželství.‘ Po 10 letech vztahu se mohou dva klienti zlínské Naděje vzít

‚Soud mi dovolil uzavřít manželství.‘ Po 10 letech vztahu se mohou dva klienti zlínské Naděje vzít

28. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody ‚Pomáhají zrovna tak jako svatí.‘ Dolejší Těšov na Sušicku své hasiče poctil vlastním betlémem

‚Pomáhají zrovna tak jako svatí.‘ Dolejší Těšov na Sušicku své hasiče poctil vlastním betlémem

28. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

Jak to vidí...: Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

28. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

Barbora Hernychová, instruktorka programu Lesní mysl. Jak se zrodila myšlenka Lesní seznamky?

28. 12. 2025

25 min