Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Trump buduje největší soukromou armádu na světě, říká Kocábová. Mluví o občanské válce

Trump buduje největší soukromou armádu na světě, říká Kocábová. Mluví o občanské válce

4. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Hypotéky levnější nebudou, snížení sazeb by bylo překvapením, říká analytik

Hypotéky levnější nebudou, snížení sazeb by bylo překvapením, říká analytik

4. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody Hypotéky levnější nebudou, snížení sazeb by bylo překvapením, říká analytik

4. 2. 2026

13 min

4. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody „Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

„Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

4. 2. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: Proces se Slánským a židé jako nepřátelé režimu

Hlasy paměti: BONUS: Proces se Slánským a židé jako nepřátelé režimu

4. 2. 2026

15 min

Obrázek epizody „Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

„Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

4. 2. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Rok se zdivočelým Donaldem Trumpem

Rok se zdivočelým Donaldem Trumpem

4. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Minister zahraničia sa vyhráža českému prezidentovi (4. 2. 2026)

Minister zahraničia sa vyhráža českému prezidentovi (4. 2. 2026)

4. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Strnadovo impérium. Úspěch a škraloupy nejbohatšího Čecha

Strnadovo impérium. Úspěch a škraloupy nejbohatšího Čecha

4. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pozoruhodný kauf ČZU za 40 milionů

Vinohradská 12: Pozoruhodný kauf ČZU za 40 milionů

4. 2. 2026

24 min

4. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Pozoruhodný kauf ČZU za 40 milionů

Pozoruhodný kauf ČZU za 40 milionů

4. 2. 2026

24 min

4. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Vesmírné výzvy - Leden 2026

Vesmírné výzvy - Leden 2026

3. 2. 2026

39 min

Obrázek epizody Pokec s Kosmonautixem (leden 2026)

Pokec s Kosmonautixem (leden 2026)

3. 2. 2026

2 hod 12 min

Obrázek epizody Výzva Petru Macinkovi

Výzva Petru Macinkovi

3. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Svetlom na konci tunela nášho školstva je reflektor protiidúceho rýchlika, tvrdí učiteľ Juraj Mazák

Svetlom na konci tunela nášho školstva je reflektor protiidúceho rýchlika, tvrdí učiteľ Juraj Mazák

3. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody Debata senátorů: Je vláda důvěryhodná? – Politická šachovnice – 100 let českoslovenštiny

Debata senátorů: Je vláda důvěryhodná? – Politická šachovnice – 100 let českoslovenštiny

3. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody 496. Mandelson’s Disgrace: How Epstein Poisoned Our Politics

496. Mandelson’s Disgrace: How Epstein Poisoned Our Politics

3. 2. 2026

46 min

Obrázek epizody Hovory: V začátcích jsem jezdil do Londýna a snažil se něco vidět, říká zvukař Sbormistra nebo Hry o trůny

Hovory: V začátcích jsem jezdil do Londýna a snažil se něco vidět, říká zvukař Sbormistra nebo Hry o trůny

3. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody V začátcích jsem jezdil do Londýna a snažil se něco vidět, říká zvukař Sbormistra nebo Hry o trůny

V začátcích jsem jezdil do Londýna a snažil se něco vidět, říká zvukař Sbormistra nebo Hry o trůny

3. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvořák (STAN): Vláda chce změnou služebního zákona jen vyměnit lidi za vlastní | 3. 2. 2026

Dvořák (STAN): Vláda chce změnou služebního zákona jen vyměnit lidi za vlastní | 3. 2. 2026

3. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Desetiminutovka #145: „Chci jednou sedět ve stíhačce.“ Alexandr Harčár o armádě, disciplíně a vytrvalosti

Desetiminutovka #145: „Chci jednou sedět ve stíhačce.“ Alexandr Harčár o armádě, disciplíně a vytrvalosti

3. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Ex libris: Kdo by neznal Dobrého vojáka Švejka. Ale opravdu ho známe a víme, čemu se smějeme?

Ex libris: Kdo by neznal Dobrého vojáka Švejka. Ale opravdu ho známe a víme, čemu se smějeme?

3. 2. 2026

23 min