Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Prečo slovenskému tenisu chýba nová desiatka? Karol Kučera pomenoval hlavné problémy

Prečo slovenskému tenisu chýba nová desiatka? Karol Kučera pomenoval hlavné problémy

7. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody #12: Parodie na Chlada: Hvězda Only Fans, král erekce a mistr v úplně všem

#12: Parodie na Chlada: Hvězda Only Fans, král erekce a mistr v úplně všem

7. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Pod čarou: Veganství ustupuje bůčkové ofenzivě. Kde se stala chyba?

Pod čarou: Veganství ustupuje bůčkové ofenzivě. Kde se stala chyba?

7. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Je strašně cítit, že lidé chtějí nějakou změnu, říká Grolich

Je strašně cítit, že lidé chtějí nějakou změnu, říká Grolich

7. 2. 2026

43 min

Obrázek epizody Dá se na smrt připravit lépe než na vládu Motoristů? A čeká nás vánoční feministická pohádka?

Dá se na smrt připravit lépe než na vládu Motoristů? A čeká nás vánoční feministická pohádka?

7. 2. 2026

52 min

Obrázek epizody Rusko v kostce, tam, kde to znám

Rusko v kostce, tam, kde to znám

7. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Anarcho-agorismus s URZOU

Anarcho-agorismus s URZOU

7. 2. 2026

3 hod 29 min

Obrázek epizody MUNI ECON: Bitcoin (Urza) versus fiat (Jan Jonáš) (nestálý zvuk)

MUNI ECON: Bitcoin (Urza) versus fiat (Jan Jonáš) (nestálý zvuk)

7. 2. 2026

2 hod 47 min

Obrázek epizody Ligová navigace: Nejhorší Slavia pod Trpišovským, talisman Kadeřábek a pohotový Wiegele

Ligová navigace: Nejhorší Slavia pod Trpišovským, talisman Kadeřábek a pohotový Wiegele

7. 2. 2026

8 min

Obrázek epizody Domy v Doubravě na Karvinsku ‚vzdorovaly těžbě a ustály‘, říká starostka. Náměstí kleslo o 18 metrů

Domy v Doubravě na Karvinsku ‚vzdorovaly těžbě a ustály‘, říká starostka. Náměstí kleslo o 18 metrů

7. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Tu máš bagr a postav si vlastní svět. První bagrárium v Čechách nabízí zážitek pro všechny generace

Tu máš bagr a postav si vlastní svět. První bagrárium v Čechách nabízí zážitek pro všechny generace

7. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Holinová, Chorvatovič: Takto si to Fico nepredstavoval

Holinová, Chorvatovič: Takto si to Fico nepredstavoval

7. 2. 2026

35 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Smer je nervózny, preto zvolil frontálny útok na Žilinku

Dobré ráno sobota: Smer je nervózny, preto zvolil frontálny útok na Žilinku

7. 2. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Grolich a Kuba na scéně, Afghánky v otroctví a antifašisté v base

Grolich a Kuba na scéně, Afghánky v otroctví a antifašisté v base

7. 2. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody 111: Z přírodního sněhu se stává kritická surovina, bez umělého by olympiáda nebyla. Pořadatelé to vědí, proto berou udržitelnost vážně, říká ESG manažer Tipsportu

111: Z přírodního sněhu se stává kritická surovina, bez umělého by olympiáda nebyla. Pořadatelé to vědí, proto berou udržitelnost vážně, říká ESG manažer Tipsportu

6. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Vyplatí se pořádat olympiádu? - Kauza Esptein - Suchý únor

Vyplatí se pořádat olympiádu? - Kauza Esptein - Suchý únor

6. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Hudbou jsem žil od samého začátku. Klavírní dohled jsem dostával od maminky, vzpomíná Schulmeister

Hudbou jsem žil od samého začátku. Klavírní dohled jsem dostával od maminky, vzpomíná Schulmeister

6. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Hudbou jsem žil od samého začátku. Klavírní dohled jsem dostával od maminky, vzpomíná Schulmeister

Hovory: Hudbou jsem žil od samého začátku. Klavírní dohled jsem dostával od maminky, vzpomíná Schulmeister

6. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak skončí spor o jmenování Filipa Turka? * Život v ostřelovaných ukrajinských městech * Vliv sociálních sítí na děti

Jak skončí spor o jmenování Filipa Turka? * Život v ostřelovaných ukrajinských městech * Vliv sociálních sítí na děti

6. 2. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Soutěž pro všechny odvážné umělce. Klášter v Kladrubech chce vystavět nový mobiliář

Soutěž pro všechny odvážné umělce. Klášter v Kladrubech chce vystavět nový mobiliář

6. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Boris Jelcin. Ten, který odkázal světu Putina

Archiv Plus: Boris Jelcin. Ten, který odkázal světu Putina

6. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody 6. 2. 2026: Zahájení zimních olympijských her – Jednání mezi USA a Íránem – Růst průmyslové výroby

6. 2. 2026: Zahájení zimních olympijských her – Jednání mezi USA a Íránem – Růst průmyslové výroby

6. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Dominik Hašek, bývalý hokejový reprezentant (6. 2. 2026)

Dominik Hašek, bývalý hokejový reprezentant (6. 2. 2026)

6. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Půjčky s vysokými úroky a strach ze superdávky. Do broumovské dluhové poradny chodí stále víc lidí

Půjčky s vysokými úroky a strach ze superdávky. Do broumovské dluhové poradny chodí stále víc lidí

6. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Před 80 lety vyjel první vlak organizovaného odsunu. Harry Paul, průkopník kvantové optiky v NDR

Před 80 lety vyjel první vlak organizovaného odsunu. Harry Paul, průkopník kvantové optiky v NDR

6. 2. 2026

12 min