Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zásadně omezit nebo rovnou zrušit emisní povolenky, jak chce česká vláda? Většina zemí EU si to nepřeje, říká analytička

Zásadně omezit nebo rovnou zrušit emisní povolenky, jak chce česká vláda? Většina zemí EU si to nepřeje, říká analytička

22. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody Zásadně omezit nebo rovnou zrušit emisní povolenky, jak chce česká vláda? Většina zemí EU si to nepřeje, říká analytička

Zásadně omezit nebo rovnou zrušit emisní povolenky, jak chce česká vláda? Většina zemí EU si to nepřeje, říká analytička

22. 4. 2026

8 min

22. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: Ornitolog Wahl a parašutista Nechanský byli popraveni stejného dne

Hlasy paměti: Ornitolog Wahl a parašutista Nechanský byli popraveni stejného dne

22. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody "Říkali mi briketa a vepř." Ridina Ahmedová o šikaně, traumatech i o tom, co (ne)říkat o těle druhých

"Říkali mi briketa a vepř." Ridina Ahmedová o šikaně, traumatech i o tom, co (ne)říkat o těle druhých

22. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody Mikloš, Tóda, Kobzová: Ako Trump v Iráne pomohol Putinovi

Mikloš, Tóda, Kobzová: Ako Trump v Iráne pomohol Putinovi

22. 4. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody "Říkali mi briketa a vepř." Ridina Ahmedová o šikaně, traumatech i o tom, co (ne)říkat o těle druhých

"Říkali mi briketa a vepř." Ridina Ahmedová o šikaně, traumatech i o tom, co (ne)říkat o těle druhých

22. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody Referendum bude, ale vládu nepovalí (22. 4. 2026)

Referendum bude, ale vládu nepovalí (22. 4. 2026)

22. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Boj o českou zahraniční politiku: Hodnoty a pragmatismus

Boj o českou zahraniční politiku: Hodnoty a pragmatismus

22. 4. 2026

26 min

22. 4. 2026

25 min

22. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Rozhodla únava z Orbána

Rozhodla únava z Orbána

22. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Obezita dětí je selhání rodiny. Děti nejsou problém. Problém jsou rodiče a mobily, říká Ludková

Obezita dětí je selhání rodiny. Děti nejsou problém. Problém jsou rodiče a mobily, říká Ludková

22. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Ako Fico vyzdvihol Haščáka. Premiér tlmočí záujmy finančných skupín. Toto je tá Žaba na prameni, tvrdí Visolajský

Ako Fico vyzdvihol Haščáka. Premiér tlmočí záujmy finančných skupín. Toto je tá Žaba na prameni, tvrdí Visolajský

22. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Případ Kbely: Odebrané děti a mnoho otázek

Vinohradská 12: Případ Kbely: Odebrané děti a mnoho otázek

22. 4. 2026

20 min

22. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Případ Kbely: Odebrané děti a mnoho otázek

Případ Kbely: Odebrané děti a mnoho otázek

22. 4. 2026

20 min

22. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Schválí senátoři bič na ceny nafty a benzinu? – Zahraniční politika: hodnoty, nebo pragmatismus? – Inventura po chřipkové sezoně – Cena Arnošta Lustiga pro Ondřeje Vetchého

Schválí senátoři bič na ceny nafty a benzinu? – Zahraniční politika: hodnoty, nebo pragmatismus? – Inventura po chřipkové sezoně – Cena Arnošta Lustiga pro Ondřeje Vetchého

21. 4. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Hovory: Líbí se mi momenty, kdy člověk překoná pocit vyčlenění, říká o své knize Exoti spisovatelka Šťastná

Hovory: Líbí se mi momenty, kdy člověk překoná pocit vyčlenění, říká o své knize Exoti spisovatelka Šťastná

21. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Líbí se mi momenty, kdy člověk překoná pocit vyčlenění, říká o své knize Exoti spisovatelka Šťastná

Líbí se mi momenty, kdy člověk překoná pocit vyčlenění, říká o své knize Exoti spisovatelka Šťastná

21. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Patří StarDance do vysílání České televize?

Patří StarDance do vysílání České televize?

21. 4. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody #44 Klima dezinformace: kdo nás straší a proč? (Daniel Kortus)

#44 Klima dezinformace: kdo nás straší a proč? (Daniel Kortus)

21. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Galerie Sirkus v Sušici vystavuje dílo uznávané kostymérky, scénografky a výtvarnice Andrey Králové

Galerie Sirkus v Sušici vystavuje dílo uznávané kostymérky, scénografky a výtvarnice Andrey Králové

21. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Vít Rakušan  /STAN/, předseda hnutí, poslanec, bývalý ministr vnitra (21. 4. 2026)

Vít Rakušan /STAN/, předseda hnutí, poslanec, bývalý ministr vnitra (21. 4. 2026)

21. 4. 2026

26 min