Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 525. JD Vance vs. the Pope and the Far-Right Funding Machine (Question Time)

525. JD Vance vs. the Pope and the Far-Right Funding Machine (Question Time)

23. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tvůrce bitcoinu odhalen?

Vinohradská 12: Tvůrce bitcoinu odhalen?

23. 4. 2026

20 min

23. 4. 2026

20 min

23. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Tvůrce bitcoinu odhalen?

Tvůrce bitcoinu odhalen?

23. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Od baletných špičiek k premiérskemu kreslu – neznámy príbeh ženy, ktorá chcela zmeniť politiku (videopodcast)

Od baletných špičiek k premiérskemu kreslu – neznámy príbeh ženy, ktorá chcela zmeniť politiku (videopodcast)

23. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Ropná krize a rušení letů v Evropě – 10 let od Pařížské dohody o klimatu – Ke kořenům veřejnoprávních médií v Česku

Ropná krize a rušení letů v Evropě – 10 let od Pařížské dohody o klimatu – Ke kořenům veřejnoprávních médií v Česku

22. 4. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

22. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

Hovory: Teper: Nepřiletí nápad, báseň není. Kde se to bere, nevím. Čím jsem starší, tím mně život chutná víc

22. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Demetrashvili (Piráti): Měli bychom více začlenit migranty, mohou vydělávat na důchodce | 22. 4. 2026

Demetrashvili (Piráti): Měli bychom více začlenit migranty, mohou vydělávat na důchodce | 22. 4. 2026

22. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Jak můžou veřejnoprávní media ohrožovat svobodu slova?

Jak můžou veřejnoprávní media ohrožovat svobodu slova?

22. 4. 2026

43 min

Obrázek epizody ČT i ČRo vyhlásily stávkovou pohotovost

ČT i ČRo vyhlásily stávkovou pohotovost

22. 4. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Válka s mloky: Vyhrál Antiorbán, tak snad si to uvědomí i naši politici

Válka s mloky: Vyhrál Antiorbán, tak snad si to uvědomí i naši politici

22. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Knižní čtvrtky, fronty, výměny a koalice kupujících. Jaký byl knižní trh v dobách nedávno minulých?

Archiv Plus: Knižní čtvrtky, fronty, výměny a koalice kupujících. Jaký byl knižní trh v dobách nedávno minulých?

22. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

Zaostřeno: Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

22. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

22. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

Zaostřeno: Ukrajinští veteráni překonávají následky války. Pomáhají rehabilitační centra i film Neporazitelní

22. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Policisté v Hrádku nad Nisou cvičí s kolegy z Polska a Německa. Trénují pronásledování pachatele v…

Policisté v Hrádku nad Nisou cvičí s kolegy z Polska a Německa. Trénují pronásledování pachatele v…

22. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody 22. 4. 2026: Trump prodloužil příměří s Íránem – Senát proti snadnější regulaci cen – Protesty studentů i stávková pohotovost veřejnoprávních médií

22. 4. 2026: Trump prodloužil příměří s Íránem – Senát proti snadnější regulaci cen – Protesty studentů i stávková pohotovost veřejnoprávních médií

22. 4. 2026

54 min

Obrázek epizody Boris Šťastný  /Motoristé/, předseda poslaneckého klubu (22. 4. 2026)

Boris Šťastný /Motoristé/, předseda poslaneckého klubu (22. 4. 2026)

22. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody 22. dubna 2026: Den Země & Umění vytvořené z odpadu & Přihlášky na tábory & Kratochvíl nezískal Cenu Laureus

22. dubna 2026: Den Země & Umění vytvořené z odpadu & Přihlášky na tábory & Kratochvíl nezískal Cenu Laureus

22. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Tomáš Prouza: Ceny v obchodech nezvedne válka v Íránu, ale nejistota ohledně jejího konce

Tomáš Prouza: Ceny v obchodech nezvedne válka v Íránu, ale nejistota ohledně jejího konce

22. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

22. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

22. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Stávková pohotovost v Českém rozhlase. Ropa na Slovensku a v Maďarsku. Ohrožený druh nosorožce

22. 4. 2026

19 min