Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na Východ!: „Putinova myš“ prohrála. Co čeká Kreml od Magyarova Maďarska

Na Východ!: „Putinova myš“ prohrála. Co čeká Kreml od Magyarova Maďarska

24. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Na Východ!: „Putinova myš“ prohrála. Co čeká Kreml od Magyarova Maďarska

24. 4. 2026

27 min

24. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody „Putinova myš“ prohrála. Co čeká Kreml od Magyarova Maďarska

„Putinova myš“ prohrála. Co čeká Kreml od Magyarova Maďarska

24. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Dávajte si pozor, keď vám chce pomáhať Igor Matovič (24. 4. 2026)

Dávajte si pozor, keď vám chce pomáhať Igor Matovič (24. 4. 2026)

24. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Miliardy pro Agrofert budou, Brusel dotaz nedostal

Miliardy pro Agrofert budou, Brusel dotaz nedostal

24. 4. 2026

27 min

24. 4. 2026

27 min

24. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Otec, ktorý kvôli synovi pešo prešiel z Košíc do Bratislavy: Našli sme nádej, liek je už vyvinutý. Teraz potrebujeme 4 milióny

Otec, ktorý kvôli synovi pešo prešiel z Košíc do Bratislavy: Našli sme nádej, liek je už vyvinutý. Teraz potrebujeme 4 milióny

24. 4. 2026

42 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ruský život zastupitele z Plzně

Vinohradská 12: Ruský život zastupitele z Plzně

24. 4. 2026

22 min

24. 4. 2026

22 min

24. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Ruský život zastupitele z Plzně

Ruský život zastupitele z Plzně

24. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody SPECIÁL Petr Sokol: Maďarské povstání proti Orbánovi

SPECIÁL Petr Sokol: Maďarské povstání proti Orbánovi

24. 4. 2026

57 min

Obrázek epizody Krize na Blízkém východě – Západ a východ Německa – Roztěkané

Krize na Blízkém východě – Západ a východ Německa – Roztěkané

23. 4. 2026

59 min

Obrázek epizody Osm jihočeských měst propojí divadelní festival Jižní Svéráz. Začne 1. května v Českých Budějovicích

Osm jihočeských měst propojí divadelní festival Jižní Svéráz. Začne 1. května v Českých Budějovicích

23. 4. 2026

6 min

Obrázek epizody Hovory: Štěky bych zpíval nerad. Jsem pyšný, že jsem z operního jeviště schopný odejít, říká Štefan Margita

Hovory: Štěky bych zpíval nerad. Jsem pyšný, že jsem z operního jeviště schopný odejít, říká Štefan Margita

23. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Štěky bych zpíval nerad. Jsem pyšný, že jsem z operního jeviště schopný odejít, říká Štefan Margita

Štěky bych zpíval nerad. Jsem pyšný, že jsem z operního jeviště schopný odejít, říká Štefan Margita

23. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody #99 Zvostra s Janem Sedláčkem, host Martin Konvička – Větrníky v ČR: Co nám hrozí a jak to zastavit?

#99 Zvostra s Janem Sedláčkem, host Martin Konvička – Větrníky v ČR: Co nám hrozí a jak to zastavit?

23. 4. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody Neformální summit EU o konfliktu na Blízkém východě i na Ukrajině

Neformální summit EU o konfliktu na Blízkém východě i na Ukrajině

23. 4. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Jak chránilo Československo své občany při havárii Černobylu? Zatajováním a propagandou

Jak to bylo doopravdy: Jak chránilo Československo své občany při havárii Černobylu? Zatajováním a propagandou

23. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Hovory: Po Černobylu se nenarodilo 400 chlapečků, říká novinář Vašků. Následky havárie mapuje už léta

Hovory: Po Černobylu se nenarodilo 400 chlapečků, říká novinář Vašků. Následky havárie mapuje už léta

23. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Po Černobylu se nenarodilo 400 chlapečků, říká novinář Vašků. Následky havárie mapuje už léta

Po Černobylu se nenarodilo 400 chlapečků, říká novinář Vašků. Následky havárie mapuje už léta

23. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak chránilo Československo své občany při havárii Černobylu? Zatajováním a propagandou

Jak chránilo Československo své občany při havárii Černobylu? Zatajováním a propagandou

23. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Zviera Slafko, hydrant Stankoven, divoká bitka Dallasu s Minnesotou

Zviera Slafko, hydrant Stankoven, divoká bitka Dallasu s Minnesotou

23. 4. 2026

53 min