Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Harry Styles se s novým albem chystá na Netflix. Justine Timberlake míří k soudu, bojí se o svou reputaci. A v New Yorku mají kavárnu, kam můžete se svým AI partnerem.

Harry Styles se s novým albem chystá na Netflix. Justine Timberlake míří k soudu, bojí se o svou reputaci. A v New Yorku mají kavárnu, kam můžete se svým AI partnerem.

3. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Senioři tančí v rytmu country. Klub Aktiv jim v Českých Budějovicích nabízí řadu různých aktivit

Senioři tančí v rytmu country. Klub Aktiv jim v Českých Budějovicích nabízí řadu různých aktivit

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Nemyslím, že by bylo bezpečné podstupovat cestu k repatriačnímu letu, říká Čech v Izraeli

Nemyslím, že by bylo bezpečné podstupovat cestu k repatriačnímu letu, říká Čech v Izraeli

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Straka byl geniální manipulátor, lhal i policistům, říká Kocek, představitel spartakiádního vraha

Straka byl geniální manipulátor, lhal i policistům, říká Kocek, představitel spartakiádního vraha

3. 3. 2026

39 min

Obrázek epizody Bonus za každý gól ze standardky. Artetův asistent Jover podepsal s Arsenalem revoluční smlouvu

Bonus za každý gól ze standardky. Artetův asistent Jover podepsal s Arsenalem revoluční smlouvu

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Proč má čeština písmeno „ě“?

Okolo češtiny: Proč má čeština písmeno „ě“?

3. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Proč má čeština písmeno „ě“?

Proč má čeština písmeno „ě“?

3. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Horko ve studiu: Pošarová obvinila Pavla, že chce válku v Česku. Važte slova, káral ji Hlavatý

Horko ve studiu: Pošarová obvinila Pavla, že chce válku v Česku. Važte slova, káral ji Hlavatý

3. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

Jak to vidí...: Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Stromy v kondici. V Beskydech budují sítě zasakovacích jam, které udrží vodu v krajině

Stromy v kondici. V Beskydech budují sítě zasakovacích jam, které udrží vodu v krajině

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Partie Terezie Tománkové: Michaela Šebelová, Vladimír Pikora, Lucie Šafránková a Marian Jurečka

Partie Terezie Tománkové: Michaela Šebelová, Vladimír Pikora, Lucie Šafránková a Marian Jurečka

3. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Motýli nemizí jen vinou člověka. Chybí velcí kopytníci, kteří formovali krajinu, říká ochranář

Host Radiožurnálu: Motýli nemizí jen vinou člověka. Chybí velcí kopytníci, kteří formovali krajinu, říká ochranář

3. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Popadané kamení, sesuvy půdy a vyvrácené stromy. Silničáři začali opravovat cestu v Břežanském údolí

Popadané kamení, sesuvy půdy a vyvrácené stromy. Silničáři začali opravovat cestu v Břežanském údolí

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Dobrovolníkem i v 81 letech? „Jsem užitečný, doma bych se nudil,“ říká senior Jiří

Seriál Radiožurnálu: Dobrovolníkem i v 81 letech? „Jsem užitečný, doma bych se nudil,“ říká senior Jiří

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Více než 500 bývalých hornických bytů. Hlučín by je mohl získat za měsíc, zaplatí za ně přes 600 mi…

Více než 500 bývalých hornických bytů. Hlučín by je mohl získat za měsíc, zaplatí za ně přes 600 mi…

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Teplické kontaktní místo pro lidi v bytové nouzi navázalo spolupráci s tamním realitním trhem

Teplické kontaktní místo pro lidi v bytové nouzi navázalo spolupráci s tamním realitním trhem

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Tady nemusíte krást svačinu do tašky. Hotel vám ji na cestu vnutí

Tady nemusíte krást svačinu do tašky. Hotel vám ji na cestu vnutí

3. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Šance pro Tebe působí tam, kde je problém. Snaží se ho podchytit včas

Šance pro Tebe působí tam, kde je problém. Snaží se ho podchytit včas

3. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Opuštěná štola jako domov pro netopýry. V Orlických horách v nich zimní období přečkává až 12 druhů

Opuštěná štola jako domov pro netopýry. V Orlických horách v nich zimní období přečkává až 12 druhů

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Po Jozefovi Brhelovi sa Robert Fico zjavil pri Jaroslavovi Hačšákovi

Zastavme korupciu: Po Jozefovi Brhelovi sa Robert Fico zjavil pri Jaroslavovi Hačšákovi

3. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Adriana Krnáčová

Adriana Krnáčová

3. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Koho mám volit? Jak by mohla přesvědčivá AI ovlivnit příští volby

Koho mám volit? Jak by mohla přesvědčivá AI ovlivnit příští volby

3. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Koho mám volit? Jak by mohla přesvědčivá AI ovlivnit příští volby

Koho mám volit? Jak by mohla přesvědčivá AI ovlivnit příští volby

3. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Stovka vojáků uklízela ve Staré Vodě místo zpustošené armádou. ,Je to obrovská symbolika,‘ říká kos…

Stovka vojáků uklízela ve Staré Vodě místo zpustošené armádou. ,Je to obrovská symbolika,‘ říká kos…

3. 3. 2026

2 min