Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Daniel Prokop, sociolog (19. 6. 2026)

Daniel Prokop, sociolog (19. 6. 2026)

19. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu.  Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu. Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu.  Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu. Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu.  Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

Výsledky summitu EU. Zásah proti odnoži Islámského státu. Zjednodušení vracení zboží v e-shopech

19. 6. 2026

19 min

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Mně se to nemůže stát. To je ta největší lež, kyberšmejdi vás dostanou pod tlak, varuje Aleš Špidla

Mně se to nemůže stát. To je ta největší lež, kyberšmejdi vás dostanou pod tlak, varuje Aleš Špidla

19. 6. 2026

12 min

Obrázek epizody 19. června 2026: Dětská scéna & Zvířata tipují výsledky MS & Čeští fotbalisté remizovali s JAR

19. června 2026: Dětská scéna & Zvířata tipují výsledky MS & Čeští fotbalisté remizovali s JAR

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Ak vláda nepredloží vyrovnaný rozpočet, súd jej klepne po prstoch, myslí si ústavný expert Giba

Ak vláda nepredloží vyrovnaný rozpočet, súd jej klepne po prstoch, myslí si ústavný expert Giba

19. 6. 2026

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

Dvacet minut Radiožurnálu: Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

19. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

Dvacet minut Radiožurnálu: Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

19. 6. 2026

23 min

19. 6. 2026

23 min

19. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

Žák: Nebýt červnových dešťů, jsme na tom na začátku veder hůř. Přesto se ale sucho někde prohloubí

19. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody 40 kilometrů na stoletých kolech. Klub českých velocipedistů oslaví 120. výročí retro jízdou

40 kilometrů na stoletých kolech. Klub českých velocipedistů oslaví 120. výročí retro jízdou

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Zahradil: Zahraniční politika je teď méně o hodnotách, ale více o obchodu | 19. 6. 2026

Zahradil: Zahraniční politika je teď méně o hodnotách, ale více o obchodu | 19. 6. 2026

19. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Prokopa trápí tři byty. Vojtěcha tři vytýkací dopisy

Prokopa trápí tři byty. Vojtěcha tři vytýkací dopisy

19. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Když je David víc než McDavid. Aneb jak se z Kanady stala fotbalová země. Poznají to Češi?

Když je David víc než McDavid. Aneb jak se z Kanady stala fotbalová země. Poznají to Češi?

19. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

19. 6. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Čím voní a zní les

Vaše každodenní inspirace: Čím voní a zní les

19. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Důsledky uzavření memoranda o porozumění mezi USA a Íránem

Důsledky uzavření memoranda o porozumění mezi USA a Íránem

19. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Miroslav Beblavý: Problémom Smeru nie je jeden kontrakt, ale nájazd na štát

Miroslav Beblavý: Problémom Smeru nie je jeden kontrakt, ale nájazd na štát

19. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

19. 6. 2026

1 hod 8 min

19. 6. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody PAPÁTEČEK #6 • EET se vrací, setkání s občany a zastupitelstvo v Kamenici

PAPÁTEČEK #6 • EET se vrací, setkání s občany a zastupitelstvo v Kamenici

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

19. 6. 2026

51 min