Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

19. 6. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

A jo, já mám vlastně i další byty! Proč je nejsměšnější kandidát na pražského primátora stále ještě kandidátem ANO

19. 6. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody PAPÁTEČEK #6 • EET se vrací, setkání s občany a zastupitelstvo v Kamenici

PAPÁTEČEK #6 • EET se vrací, setkání s občany a zastupitelstvo v Kamenici

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

19. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

Může ještě Babiš odstoupit od zrušení poplatků pro ČT a ČRo?

19. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

19. 6. 2026

19 min

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

Výdaje na obranu. Prokopova „bytová kauza“. Obnovení plného provozu Hormuzského průlivu

19. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-19.6.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-19.6.2026

19. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Trpaslíci jsou od nepaměti mezi námi a pletou se nám do života, říká „trpaslíkolog“ Václav Houfek

Trpaslíci jsou od nepaměti mezi námi a pletou se nám do života, říká „trpaslíkolog“ Václav Houfek

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody První písemná zmínka před 900 lety. Trhový Štěpánov se oslaví jarmarkem, vzkaz pošle i do budoucnos…

První písemná zmínka před 900 lety. Trhový Štěpánov se oslaví jarmarkem, vzkaz pošle i do budoucnos…

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 19.6.2026

Snídaně Šampionů- 19.6.2026

19. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Mít s sebou na paddleboardu světýlko není na škodu, plujete-li na větší vodní ploše

Mít s sebou na paddleboardu světýlko není na škodu, plujete-li na větší vodní ploše

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

Názory a argumenty: Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

Názory a argumenty: Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

Alexandr Mitrofanov: Ruské caparty učí, že musí umřít za vlast

19. 6. 2026

4 min

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Paradeiser po prehre: Zavrel som si dvere do UFC. Čo ďalej, zápas s Kozmom?

Paradeiser po prehre: Zavrel som si dvere do UFC. Čo ďalej, zápas s Kozmom?

19. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Nový notebook kupte hned. Kdo zaváhá, draze za to zaplatí

Nový notebook kupte hned. Kdo zaváhá, draze za to zaplatí

19. 6. 2026

41 min

Obrázek epizody Hypotéky pod tlakem. ČNB poprvé po čtyřech letech zvýšila sazby

Hypotéky pod tlakem. ČNB poprvé po čtyřech letech zvýšila sazby

19. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Dostupnost pro všechny. Litoměřice zavádějí nový typ městské dopravy

Dostupnost pro všechny. Litoměřice zavádějí nový typ městské dopravy

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Být Messimu v patách je pro argentinské novináře povinnost. „Naším cílem je pokrýt všechno!“

Seriál Radiožurnálu: Být Messimu v patách je pro argentinské novináře povinnost. „Naším cílem je pokrýt všechno!“

19. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Trump nechtěl slevu zadarmo

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Trump nechtěl slevu zadarmo

19. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Jan Fingerland: Trump nechtěl slevu zadarmo

Jan Fingerland: Trump nechtěl slevu zadarmo

19. 6. 2026

4 min