Obrázek epizody Pití alkoholu má větší rizika. Jiné nelegální látky jsou bezpečnější, říkají experti

Pití alkoholu má větší rizika. Jiné nelegální látky jsou bezpečnější, říkají experti

19. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Fiala se topí v bezradnosti. Přitom by jen stačilo vykrást Trumpa

Fiala se topí v bezradnosti. Přitom by jen stačilo vykrást Trumpa

19. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Německo je na rozcestí, ale Musk a Vance nové hlasy pro AfD nepřinesou, říká analytik německé politiky

Německo je na rozcestí, ale Musk a Vance nové hlasy pro AfD nepřinesou, říká analytik německé politiky

19. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Leško, Vašečka, Šimečka, Kostolný: Ako zachrániť demokraciu

Leško, Vašečka, Šimečka, Kostolný: Ako zachrániť demokraciu

19. 2. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody Denně šest lahví vína a osm gramů kokainu. Úspěšný podnikatel popisuje svou cestu ze dna zpátky do života

Denně šest lahví vína a osm gramů kokainu. Úspěšný podnikatel popisuje svou cestu ze dna zpátky do života

19. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Boj o moc pokračuje, Danko ponúkol Ficovi všetko (19. 2. 2025)

Boj o moc pokračuje, Danko ponúkol Ficovi všetko (19. 2. 2025)

19. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

Éra Pekarové Adamové končí, Šídlo bilancuje

19. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Já se toho nebojím. Stejná fotka je i v učebnici, říká Okamura o svém vydání

Já se toho nebojím. Stejná fotka je i v učebnici, říká Okamura o svém vydání

19. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody BONUS: Houska je žemle a co říká Půr o Ursule, to se nedá: kratochvíle s Tomášem Zdechovským

BONUS: Houska je žemle a co říká Půr o Ursule, to se nedá: kratochvíle s Tomášem Zdechovským

19. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody 373. Europe vs. America: Crisis in the West

373. Europe vs. America: Crisis in the West

19. 2. 2025

57 min

Obrázek epizody Mentzen rozpycha się na pudle | Nasłuch

Mentzen rozpycha się na pudle | Nasłuch

19. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Niedermayer: Diskuse s automobilkami nebyla tak složitá, těžší byla s kolegy europoslanci

Niedermayer: Diskuse s automobilkami nebyla tak složitá, těžší byla s kolegy europoslanci

19. 2. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Každá sekunda je důležitá. Abychom mohli pacienta co nejrychleji ošetřit, potřebujeme i co nejrychlejší spojení, říká ředitel ÚVN Masopust k

Každá sekunda je důležitá. Abychom mohli pacienta co nejrychleji ošetřit, potřebujeme i co nejrychlejší spojení, říká ředitel ÚVN Masopust k

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Sebeobrana je komplexní strategie, není to jen o síle, říká lektorka Sebeobrany pro všechny

Sebeobrana je komplexní strategie, není to jen o síle, říká lektorka Sebeobrany pro všechny

19. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Influenceři, design a ukrajinský kaolin. Jak Matouš Syrový buduje rodinné impérium koupelen

Influenceři, design a ukrajinský kaolin. Jak Matouš Syrový buduje rodinné impérium koupelen

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

19. 2. 2025

23 min

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Americká facka pro Evropu

Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Podnikateľ Ukropec: Podnikateľ Ukropec: Chýbajú nám úspešné príbehy. Naraziť na dno nie je najšťastnejšia stratégia.

Podnikateľ Ukropec: Podnikateľ Ukropec: Chýbajú nám úspešné príbehy. Naraziť na dno nie je najšťastnejšia stratégia.

18. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Rusko se dostává z izolace – Americko-ruské jednání o Ukrajině – Markéta Pekarová Adamová nebude znovu kandidovat – Rozhovor s nositelem Nobelovy ceny za literaturu Pamukem

Rusko se dostává z izolace – Americko-ruské jednání o Ukrajině – Markéta Pekarová Adamová nebude znovu kandidovat – Rozhovor s nositelem Nobelovy ceny za literaturu Pamukem

18. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Supervelmoci a jejich sféry vlivu

Supervelmoci a jejich sféry vlivu

18. 2. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min