Obrázek epizody Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Debilníček investora

Debilníček investora

18. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Ex libris: Angela Merkelová: Svoboda

Ex libris: Angela Merkelová: Svoboda

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Věra Kovářová (STAN): O odchodu Pekarové Adamové jsem nic nevěděla, přeji ji vše dobré | 18. 2. 2025

Věra Kovářová (STAN): O odchodu Pekarové Adamové jsem nic nevěděla, přeji ji vše dobré | 18. 2. 2025

18. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Jefim Fištejn, publicista (18. 2. 2025)

Jefim Fištejn, publicista (18. 2. 2025)

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody 18. 2. 2025: Američané a Rusové u jednoho stolu – Pekarová Adamová nebude obhajovat mandát – Stíhání kvůli privatizaci

18. 2. 2025: Američané a Rusové u jednoho stolu – Pekarová Adamová nebude obhajovat mandát – Stíhání kvůli privatizaci

18. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

18. 2. 2025

26 min

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Zdravé hubnutí - Jen jídlem a bez sportu, 18.2.2025

Zdravé hubnutí - Jen jídlem a bez sportu, 18.2.2025

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

18. 2. 2025

26 min

18. 2. 2025

26 min

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Pekarová Adamová nepůjde do sněmovních voleb. TOP 09 dostala do koalice, teď ale strana stagnuje

Pekarová Adamová nepůjde do sněmovních voleb. TOP 09 dostala do koalice, teď ale strana stagnuje

18. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Prvé stretnutie Ruska a USA trvalo hodiny. Je to diplomatické víťazstvo Moskvy, hovorí expert

Prvé stretnutie Ruska a USA trvalo hodiny. Je to diplomatické víťazstvo Moskvy, hovorí expert

18. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Zprávy+ 18. 2. 2025

Zprávy+ 18. 2. 2025

18. 2. 2025

7 min

Obrázek epizody Pekarová Adamová nepůjde do sněmovních voleb. TOP 09 dostala do koalice, teď strana stagnuje

Pekarová Adamová nepůjde do sněmovních voleb. TOP 09 dostala do koalice, teď strana stagnuje

18. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

Interview Plus: Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

Interview Plus: Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

Fischer: Když opustíme Ukrajinu, otevíráme dveře válce

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Hotově nebo kartou

Vaše každodenní inspirace: Hotově nebo kartou

18. 2. 2025

34 min