Obrázek epizody Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Taisiia Kryvoshei: USA nie sú celý svet, máme veľa spojencov vrátane Česka

Taisiia Kryvoshei: USA nie sú celý svet, máme veľa spojencov vrátane Česka

5. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Obec netvoří jen samotné území, jsou to především lidé, říká starostka Stěžer Dagmar Smetiprachová

Obec netvoří jen samotné území, jsou to především lidé, říká starostka Stěžer Dagmar Smetiprachová

5. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Roman Malatinec: Huliak so mnou išiel za Šimkovičovou riešiť situáciu v kultúre

Roman Malatinec: Huliak so mnou išiel za Šimkovičovou riešiť situáciu v kultúre

5. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody 882: Aaron Francis is putting PHP in Your JS Files

882: Aaron Francis is putting PHP in Your JS Files

5. 3. 2025

54 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

Pro a proti: Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

5. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Influencer Kovy: Chci lidem pomoct zorientovat se v záplavě informací. Trump nás chce zahltit

Host Lucie Výborné: Influencer Kovy: Chci lidem pomoct zorientovat se v záplavě informací. Trump nás chce zahltit

5. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

Ohlasy od sportovců mám velmi pozitivní, říká grand designér roku Jan Černý

5. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Nemocnice v Moravskoslezském kraji postupně odvolávají zákazy návštěv

Nemocnice v Moravskoslezském kraji postupně odvolávají zákazy návštěv

5. 3. 2025

21 sec

Obrázek epizody SHARE: Test iPhone 16e: Pre koho je najlacnejší iPhone?

SHARE: Test iPhone 16e: Pre koho je najlacnejší iPhone?

5. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Kdo v kampani vydělá na roztržce mezi Trumpem a Zelenským?

Kdo v kampani vydělá na roztržce mezi Trumpem a Zelenským?

5. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Bez amerických informací bude Ukrajina slepá a hluchá, říká odborník

Bez amerických informací bude Ukrajina slepá a hluchá, říká odborník

5. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

Pro a proti: Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

5. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

Ministerstvo: Na další pandemii jsme připraveni mnohem lépe

5. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Američané mají zjevně neúspěch při jednání s Rusy, říká odborník

Američané mají zjevně neúspěch při jednání s Rusy, říká odborník

5. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Kdo v kampani vydělá na roztržce mezi Trumpem a Zelenským?

Kdo v kampani vydělá na roztržce mezi Trumpem a Zelenským?

5. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody 360°, Petr Letocha, Patrik Nacher, Oto Klempíř, Miroslav Korecký, Jakub Lepš, Petr Nečas, Vlastimil Tlustý - 4.3. v 21:59

360°, Petr Letocha, Patrik Nacher, Oto Klempíř, Miroslav Korecký, Jakub Lepš, Petr Nečas, Vlastimil Tlustý - 4.3. v 21:59

5. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Šostakovič v Rudolfinu. Všechno hraje pro to, aby ten koncert opravdu vibroval, říká Jiří Vodička

Šostakovič v Rudolfinu. Všechno hraje pro to, aby ten koncert opravdu vibroval, říká Jiří Vodička

5. 3. 2025

12 min