Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Peter Kotlár úkoluje SIS. Hovorí, že má informácie od FBI

Peter Kotlár úkoluje SIS. Hovorí, že má informácie od FBI

2. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Když jsem slyšela českou hymnu, vyhrkly mi slzy. Jitka Klimková, trenérka reprezentace žen, o návratu domů i české povaze

Když jsem slyšela českou hymnu, vyhrkly mi slzy. Jitka Klimková, trenérka reprezentace žen, o návratu domů i české povaze

2. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

Dvacet minut Radiožurnálu: Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

2. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

Dvacet minut Radiožurnálu: Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

2. 4. 2025

23 min

2. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

Sivera: ‚Předvolební kampaň‘ běží, volby ale vyhlášené nejsou. Výdaje se tedy nezapočítávají

2. 4. 2025

23 min

2. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Repliku Svatoštěpánské koruny vytvořil šperkař Jiří Urban pro výstavu Magičtí Lucemburkové

Repliku Svatoštěpánské koruny vytvořil šperkař Jiří Urban pro výstavu Magičtí Lucemburkové

2. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

Rozhovor | Blažek: U Petra Fouska necítím drajv. Já jsem připraven řídit fotbal

2. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Hrozba slintavky a kulhavky. Co by se dělo, kdyby se onemocnění dostalo do Česka?

Hrozba slintavky a kulhavky. Co by se dělo, kdyby se onemocnění dostalo do Česka?

2. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Pokud slintavka a kulhavka překročí hranice, i naše chovy se budou vybíjet. Je to i ekonomická otázka

Pokud slintavka a kulhavka překročí hranice, i naše chovy se budou vybíjet. Je to i ekonomická otázka

2. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Kuloáry | Karel Dvořák (STAN): Oběti násilí českým soudům nevěří, snaží se to zlepšit lex Anička | 2. 4. 2025

Kuloáry | Karel Dvořák (STAN): Oběti násilí českým soudům nevěří, snaží se to zlepšit lex Anička | 2. 4. 2025

2. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Fialovo strašení, americká cla nebo maso v jídelnách . Dvanáctý díl podcastu je tady. Sorry jako

Fialovo strašení, americká cla nebo maso v jídelnách . Dvanáctý díl podcastu je tady. Sorry jako

2. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Zprávy+ 2. 4. 2025

Zprávy+ 2. 4. 2025

2. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Pokud slintavka a kulhavka překročí hranice, i české chovy se budou vybíjet

Pokud slintavka a kulhavka překročí hranice, i české chovy se budou vybíjet

2. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody NA ROVINU so zástupcom automobiliek: Odvetu za Trumpove clá zaplatia ľudia. Šrotovné by bolo len dočasné riešenie (Epizóda 21/25)

NA ROVINU so zástupcom automobiliek: Odvetu za Trumpove clá zaplatia ľudia. Šrotovné by bolo len dočasné riešenie (Epizóda 21/25)

2. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody NA ROVINU so zástupcom automobiliek: Odvetu za Trumpove clá zaplatia ľudia. Šrotovné by bolo len dočasné riešenie (Epizóda 21/25)

NA ROVINU so zástupcom automobiliek: Odvetu za Trumpove clá zaplatia ľudia. Šrotovné by bolo len dočasné riešenie (Epizóda 21/25)

2. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody V půlce dubna začne demolice budov bývalé mateřské školy u jablonecké přehrady

V půlce dubna začne demolice budov bývalé mateřské školy u jablonecké přehrady

2. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Sedm minut cvičení denně

Vaše každodenní inspirace: Sedm minut cvičení denně

2. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Kukátko → Staronová vozovna Hloubětín v provozu a připravena pro vozy Škoda 52T

Kukátko → Staronová vozovna Hloubětín v provozu a připravena pro vozy Škoda 52T

2. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Chce dítě na gympl? Základní škola k tomu nestačí

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Chce dítě na gympl? Základní škola k tomu nestačí

2. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Kvalitný home staging zrýchli predaj nehnuteľnosti o 30 až 50 %. Ako na to?

Kvalitný home staging zrýchli predaj nehnuteľnosti o 30 až 50 %. Ako na to?

2. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Fischer: Vyloučit rozhodčí? Ne Le Penovou?

Názory a argumenty: Petr Fischer: Vyloučit rozhodčí? Ne Le Penovou?

2. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Fanoušci osmdesátkového retra bojují za zachování stylového denního baru Metro

Fanoušci osmdesátkového retra bojují za zachování stylového denního baru Metro

2. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-2.4.2025

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-2.4.2025

2. 4. 2025

3 min