Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vyhladí AI lidstvo?

Vyhladí AI lidstvo?

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kecy a politika 209: Trumpista Babiš kličkuje

Kecy a politika 209: Trumpista Babiš kličkuje

15. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

15. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Ruský útok na Sumy v době jednání o příměří – Nová dohoda pro Gazu – Jak změnit přijímací zkoušky na střední školy – Světový šampionát ženského hokeje v Česku

Ruský útok na Sumy v době jednání o příměří – Nová dohoda pro Gazu – Jak změnit přijímací zkoušky na střední školy – Světový šampionát ženského hokeje v Česku

14. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen  jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen  jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Historik: Sovětskou „pravdu“ o Katyni preferoval i Beneš

Jak to bylo doopravdy: Historik: Sovětskou „pravdu“ o Katyni preferoval i Beneš

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Celní chaos – budou pro čipy a elektroniku platit speciální tarify?

Celní chaos – budou pro čipy a elektroniku platit speciální tarify?

14. 4. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Paradox výběru: Čeho je moc, toho je příliš

Paradox výběru: Čeho je moc, toho je příliš

14. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Geopolitická realita

Geopolitická realita

14. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody 14. 4. 2025: Eliminovat výpadky léků – Ukrajinské Sumy opět čelily útoku – Nedostatečné pojištění domácností

14. 4. 2025: Eliminovat výpadky léků – Ukrajinské Sumy opět čelily útoku – Nedostatečné pojištění domácností

14. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody Skok do propasti: Merz a země Osy provokují válku. Neporazitelní. Náš boj není proti tělu a krvi... | Petr Hájek

Skok do propasti: Merz a země Osy provokují válku. Neporazitelní. Náš boj není proti tělu a krvi... | Petr Hájek

14. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody Jan Rafaj, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR (14. 4. 2025)

Jan Rafaj, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR (14. 4. 2025)

14. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

14. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

14. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl: Kdo by měl platit nepedagogické pracovníky? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

14. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Ep.276 - Halucinující AI Jako Nový Vektor Útoku

Ep.276 - Halucinující AI Jako Nový Vektor Útoku

14. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Ep. 14 (1/2) - Sportovní speciál s prezidentem Pavlem Kelarem - bazén, basket, sport

Ep. 14 (1/2) - Sportovní speciál s prezidentem Pavlem Kelarem - bazén, basket, sport

14. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Lidé budou ve zdravotnictví platit. Jde jen o to, zda úplatky nebo transparentní platby, míní Hroboň

Lidé budou ve zdravotnictví platit. Jde jen o to, zda úplatky nebo transparentní platby, míní Hroboň

14. 4. 2025

48 min

Obrázek epizody Pětadvacítka: Dosáhla PDC limitu? A budou šipky bez emocí?

Pětadvacítka: Dosáhla PDC limitu? A budou šipky bez emocí?

14. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Padni komu padni Speciál Vlach: Povinnou vojnu potřebujeme, armáda to ustojí a nemusí to být pakárna - podcast

Padni komu padni Speciál Vlach: Povinnou vojnu potřebujeme, armáda to ustojí a nemusí to být pakárna - podcast

14. 4. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Liga naruby | Šokující tah Svědíkem, průšvih v Ďolíčku, Kliment a Slavia. Co odstavený Rrahmani?

Liga naruby | Šokující tah Svědíkem, průšvih v Ďolíčku, Kliment a Slavia. Co odstavený Rrahmani?

14. 4. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

Dvacet minut Radiožurnálu: Zajíček: Smlouva s KHNP by měla být uzavřena co nejdříve, na dobré podmínky by se ale mohlo počkat

14. 4. 2025

23 min

14. 4. 2025

23 min