Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Štefanec z KDH: Milan Majerský je pokrytec a nie je slobodný v rozhodnutiach

Štefanec z KDH: Milan Majerský je pokrytec a nie je slobodný v rozhodnutiach

26. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Lékařka Arenbergerová o riziku rakoviny z umělých nehtů: První ženy mají kožní nádory

Lékařka Arenbergerová o riziku rakoviny z umělých nehtů: První ženy mají kožní nádory

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Gynekolog v Blesku o nebezpečí obezity u žen: Jde o pandemii? Pacientky motivuje vlastním příběhem

Gynekolog v Blesku o nebezpečí obezity u žen: Jde o pandemii? Pacientky motivuje vlastním příběhem

26. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Teenageři propagující terorismus? Často jen provokace zlem, míní bezpečnostní expert

Teenageři propagující terorismus? Často jen provokace zlem, míní bezpečnostní expert

26. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Teenageři propagující terorismus? Často jen provokace zlem, míní bezpečnostní expert

Teenageři propagující terorismus? Často jen provokace zlem, míní bezpečnostní expert

26. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Ve výjimečných případech jsem pro trest smrti, říká legenda ostravské mordparty

Ve výjimečných případech jsem pro trest smrti, říká legenda ostravské mordparty

26. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Generál Šedivý pro Blesk o Íránu: V čem byl Trumpův útok unikátní?

Generál Šedivý pro Blesk o Íránu: V čem byl Trumpův útok unikátní?

26. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Expert o volbě ředitele ČT: Televize potřebuje závan zvenčí. Kdo je žhavým kandidátem?

Expert o volbě ředitele ČT: Televize potřebuje závan zvenčí. Kdo je žhavým kandidátem?

26. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Svědectví české velvyslankyně z Izraele: Zavřené školy a zákaz práce. „Útok mě zastihl v posteli“

Svědectví české velvyslankyně z Izraele: Zavřené školy a zákaz práce. „Útok mě zastihl v posteli“

26. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Expert o protestech proti Trumpově politice: Hrozí v USA občanská válka?

Expert o protestech proti Trumpově politice: Hrozí v USA občanská válka?

26. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Speciální pedagog v Blesku o vysvědčení: Slovní hodnocení, nebo známky? Dětem se jedničky líbí

Speciální pedagog v Blesku o vysvědčení: Slovní hodnocení, nebo známky? Dětem se jedničky líbí

26. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Klíšťata útočí i ve městech. Odborníci varují před riziky a radí, jak se chránit

Klíšťata útočí i ve městech. Odborníci varují před riziky a radí, jak se chránit

26. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Bylo mi Ústavního soudu líto, říká soudce, který jako první rozhodl o soudcovských platech

Bylo mi Ústavního soudu líto, říká soudce, který jako první rozhodl o soudcovských platech

26. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody AI ta Krajta #8 | Co vedlo k rozhodnutí stavět Macaly, Testování LLM aplikací, MCP a Tool Calling

AI ta Krajta #8 | Co vedlo k rozhodnutí stavět Macaly, Testování LLM aplikací, MCP a Tool Calling

26. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Uzavírka Plzeňské ulice. Začala rekonstrukce, která ovlivní řidiče i cestující v MHD

Uzavírka Plzeňské ulice. Začala rekonstrukce, která ovlivní řidiče i cestující v MHD

26. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Nahoru, nebo dolů #18: Bruselská cesta

Nahoru, nebo dolů #18: Bruselská cesta

26. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Při seznamování mládež sdílí hodně dat, upozorňuje odborník. Jak se na síti vyvarovat predátorů?

Seriál Radiožurnálu: Při seznamování mládež sdílí hodně dat, upozorňuje odborník. Jak se na síti vyvarovat predátorů?

26. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Babiš fňuká a blokuje Sněmovnu, útočila Vaňková. Vy nejste vláda, jste mafie, vmetl jí Hrnčíř

Babiš fňuká a blokuje Sněmovnu, útočila Vaňková. Vy nejste vláda, jste mafie, vmetl jí Hrnčíř

26. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody 96: K důkazu, že produkty firmy nepřispívají k odlesňování, stačí fotografie místa a souřadnice, popisuje expertka společnosti Deloitte

96: K důkazu, že produkty firmy nepřispívají k odlesňování, stačí fotografie místa a souřadnice, popisuje expertka společnosti Deloitte

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Nové voliéry v olomoucké zoo přibližují chladnomilné ptáky. Kde ji v areálu najdete?

Nové voliéry v olomoucké zoo přibližují chladnomilné ptáky. Kde ji v areálu najdete?

26. 6. 2025

2 min