Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Europa w przestworzach | Z dystansu

Europa w przestworzach | Z dystansu

8. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Památka, kterou si lidé odnesli na botách. Pískovcové Drábské světničky v Českém ráji čeká oprava

Památka, kterou si lidé odnesli na botách. Pískovcové Drábské světničky v Českém ráji čeká oprava

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

8. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Znali jsme ho, ale je to hudba rodičů.“ Portrét slovenské popstar Duchoň hraje na strunu nostalgie

Seriál Radiožurnálu: „Znali jsme ho, ale je to hudba rodičů.“ Portrét slovenské popstar Duchoň hraje na strunu nostalgie

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Vesmírné výzvy - Červen 2025

Vesmírné výzvy - Červen 2025

8. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Juraj Loj o premiéře Sbormistra: Traumatizoval mě pohled na sebe. Kačce jsem řekl jen promiň - Prostor x podcast

Juraj Loj o premiéře Sbormistra: Traumatizoval mě pohled na sebe. Kačce jsem řekl jen promiň - Prostor x podcast

8. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Juraj Loj o premiéře Sbormistra: Traumatizoval mě pohled na sebe. Kačce jsem řekl jen promiň - Prostor x podcast

Juraj Loj o premiéře Sbormistra: Traumatizoval mě pohled na sebe. Kačce jsem řekl jen promiň - Prostor x podcast

8. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Šest fakult ZČU vypsalo druhá kola přijímacích zkoušek

Šest fakult ZČU vypsalo druhá kola přijímacích zkoušek

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Beskydy a Jeseníky čekají silné deště, sešla se povodňová komise

Beskydy a Jeseníky čekají silné deště, sešla se povodňová komise

8. 7. 2025

16 sec

Obrázek epizody Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji zůstává na šesti procentech

Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji zůstává na šesti procentech

8. 7. 2025

12 sec

Obrázek epizody Papež podepisuje Pokémony a nosí kšiltovky. A proč se v létě zamilováváme na festivalech

Papež podepisuje Pokémony a nosí kšiltovky. A proč se v létě zamilováváme na festivalech

8. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Papež podepisuje Pokémony a nosí kšiltovky. A proč se v létě zamilováváme na festivalech

Papež podepisuje Pokémony a nosí kšiltovky. A proč se v létě zamilováváme na festivalech

8. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Okamura: Obstrukce? Sněmovnu vede totálně neschopná Pekarová. Chovejte se slušně, opáčil Jakob

Okamura: Obstrukce? Sněmovnu vede totálně neschopná Pekarová. Chovejte se slušně, opáčil Jakob

8. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody Týdenní přehled: Vyšší inflace posouvá výhled trhu k vyšším sazbám v ČR

Týdenní přehled: Vyšší inflace posouvá výhled trhu k vyšším sazbám v ČR

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

8. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

8. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

8. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Chalupa jako zlatý důl. Vydělá za rok i miliony

Chalupa jako zlatý důl. Vydělá za rok i miliony

8. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Chalupa jako zlatý důl. Vydělá za rok i miliony

Chalupa jako zlatý důl. Vydělá za rok i miliony

8. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Dnes se vydáme s bohemistou Ondřejem Bláhou  do ZOO

Okolo češtiny: Dnes se vydáme s bohemistou Ondřejem Bláhou do ZOO

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody S bohemistou Ondřejem Bláhou se vydáváme do ZOO

S bohemistou Ondřejem Bláhou se vydáváme do ZOO

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Iva Pekárková: Australské řeky vzhůru nohama

Glosa Plus: Iva Pekárková: Australské řeky vzhůru nohama

8. 7. 2025

2 min