Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Více než pět promile. Ve Zlínském kraji přibývá řidičů s vysokým množstvím alkoholu v krvi

Více než pět promile. Ve Zlínském kraji přibývá řidičů s vysokým množstvím alkoholu v krvi

1. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Putin vs sanctions: why Russia hasn’t collapsed

Putin vs sanctions: why Russia hasn’t collapsed

1. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Státní svátek v pracovní den - mzda a náhradní volno nebo příplatek?

Státní svátek v pracovní den - mzda a náhradní volno nebo příplatek?

1. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody 162. Markétin křest, nejlepší útulek světa a máme sprcháč!

162. Markétin křest, nejlepší útulek světa a máme sprcháč!

1. 4. 2026

1 hod

Obrázek epizody Benjamin Činčila: Chceme velký stát? Musíme mít férové daně. A přestaňme dotovat bazény

Benjamin Činčila: Chceme velký stát? Musíme mít férové daně. A přestaňme dotovat bazény

1. 4. 2026

40 min

Obrázek epizody 1/2 Atentát na Kennedyho: Tajné operace a mocenské intriky. Armáda, CIA a FED proti prezidentovi ??️

1/2 Atentát na Kennedyho: Tajné operace a mocenské intriky. Armáda, CIA a FED proti prezidentovi ??️

1. 4. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Atomem to nekončí. Nový parkovací dům v Lochotíně se otevře začátkem července, v Plzni nebude posle…

Atomem to nekončí. Nový parkovací dům v Lochotíně se otevře začátkem července, v Plzni nebude posle…

1. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Počet seniorů s duševním onemocněním roste. Mladá Boleslav otevírá domov se zvláštním režimem

Počet seniorů s duševním onemocněním roste. Mladá Boleslav otevírá domov se zvláštním režimem

1. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody „Znásilnil mě kněz, od církve jsem se spravedlnosti nedočkala,“ říká přeživší Petra Panská

„Znásilnil mě kněz, od církve jsem se spravedlnosti nedočkala,“ říká přeživší Petra Panská

1. 4. 2026

51 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: Nebezpečný precedens. Československý zákon jako návod

Hlasy paměti: BONUS: Nebezpečný precedens. Československý zákon jako návod

1. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody „Znásilnil mě kněz, od církve jsem se spravedlnosti nedočkala,“ říká přeživší Petra Panská

„Znásilnil mě kněz, od církve jsem se spravedlnosti nedočkala,“ říká přeživší Petra Panská

1. 4. 2026

51 min

Obrázek epizody Dotace rozdělují zemědělství. Střední farmy se propadají do ztrát

Dotace rozdělují zemědělství. Střední farmy se propadají do ztrát

1. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Dotace rozdělují zemědělství. Střední farmy se propadají do ztrát

1. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Trump nadáva spojencom, Irán nevie poraziť (1.4.2026)

Trump nadáva spojencom, Irán nevie poraziť (1.4.2026)

1. 4. 2026

25 min

1. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody „Neúnosné“ marže: Babiš vs. čerpadláři

„Neúnosné“ marže: Babiš vs. čerpadláři

1. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody 516. Trump’s Iran Delusion and the Limits of American Power

516. Trump’s Iran Delusion and the Limits of American Power

1. 4. 2026

54 min

Obrázek epizody Po 20 letech na MS! Koubkův příběh na knížku, do Ameriky postoupil TÝM, Krejčí byl správná volba

Po 20 letech na MS! Koubkův příběh na knížku, do Ameriky postoupil TÝM, Krejčí byl správná volba

1. 4. 2026

7 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Sázkařská mafie“ a cinknutý fotbal?

Vinohradská 12: „Sázkařská mafie“ a cinknutý fotbal?

1. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody „Sázkařská mafie“ a cinknutý fotbal?

„Sázkařská mafie“ a cinknutý fotbal?

1. 4. 2026

22 min

1. 4. 2026

22 min

1. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Koniec jednej éry v rozhlase: Keď sa profesionalita stáva prekážkou? S Borisom Koreňom

Koniec jednej éry v rozhlase: Keď sa profesionalita stáva prekážkou? S Borisom Koreňom

1. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Jednání české a slovenské vlády – Rekordní pokles porodnosti – Přelet nad kukaččím hnízdem

Jednání české a slovenské vlády – Rekordní pokles porodnosti – Přelet nad kukaččím hnízdem

31. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Zákon o politických neziskovkách je amatérský paskvil. Zahraničí se nemáme bát, říká aktivista

Zákon o politických neziskovkách je amatérský paskvil. Zahraničí se nemáme bát, říká aktivista

31. 3. 2026

24 min