Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Korupčné škandály na Ukrajine: Prezident Zelenskyj sa snaží napraviť reputáciu (podcast Nahlas z Ukraїny)

Korupčné škandály na Ukrajine: Prezident Zelenskyj sa snaží napraviť reputáciu (podcast Nahlas z Ukraїny)

7. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Cesta Martina Širla k povolání učitele, co žákům dělá problém a typy studentů - NOBE Podcast #14

Cesta Martina Širla k povolání učitele, co žákům dělá problém a typy studentů - NOBE Podcast #14

7. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Nikola z MasterChefa odmítá protekci: S Přemkem jsme se poznali až na natáčení, říká

Nikola z MasterChefa odmítá protekci: S Přemkem jsme se poznali až na natáčení, říká

7. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Elektrokoloběžky a Ježíš

Elektrokoloběžky a Ježíš

7. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Ivana Chýlková: Už při prvním čtení scénáře k Osadě jsem se bavila. Byla jsem ráda, že se seriál vrací

Ivana Chýlková: Už při prvním čtení scénáře k Osadě jsem se bavila. Byla jsem ráda, že se seriál vrací

7. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Eliška a Damián je nejhorší katastrofa od požáru katedrály Notre-Dame

Eliška a Damián je nejhorší katastrofa od požáru katedrály Notre-Dame

7. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Tak rozešli se nebo co?! A co ten Drake? Fakt sbírá tohle?

Tak rozešli se nebo co?! A co ten Drake? Fakt sbírá tohle?

7. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Co by Češi dělali jako první, kdyby ztroskotali na pustém ostrově?

Co by Češi dělali jako první, kdyby ztroskotali na pustém ostrově?

7. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody 1 - 20230907 6 óra

1 - 20230907 6 óra

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody 3 - Egy tányér nagyságú eszközt felejtettek a szülő nőben

3 - Egy tányér nagyságú eszközt felejtettek a szülő nőben

7. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody 2 - Vajon reális egy család pénzügyi háztartása egy mostani tankönyvben?

2 - Vajon reális egy család pénzügyi háztartása egy mostani tankönyvben?

7. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody 4 - Balázs szülői értekezleten járt és megdöbbent mennyire züllenek a fiatalok..

4 - Balázs szülői értekezleten járt és megdöbbent mennyire züllenek a fiatalok..

7. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody 5 - A ház villanyórájáról töltötte a nyomkövetőjét, miközben a társa lopott

5 - A ház villanyórájáról töltötte a nyomkövetőjét, miközben a társa lopott

7. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Několikrát jsem navrhoval, že by děti mohly být v zavazadlovém prostoru a mít tam klub s hračkama

Několikrát jsem navrhoval, že by děti mohly být v zavazadlovém prostoru a mít tam klub s hračkama

7. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody O korunu navíc za pivo je ještě milosrdné na ty poměry, které jsou

O korunu navíc za pivo je ještě milosrdné na ty poměry, které jsou

7. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Kdyby rostly třetí zuby, tak by to většina lidí jen uvítala. Dvoje jsou na život málo

Kdyby rostly třetí zuby, tak by to většina lidí jen uvítala. Dvoje jsou na život málo

7. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Proč spolu nikdy neudělali písničku Michael Jackson a Freddie Mercury?

Proč spolu nikdy neudělali písničku Michael Jackson a Freddie Mercury?

7. 9. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Michaela Maurerová: Kdybych měla seřadit všechny své role, tak být mámou je na prvním místě

Michaela Maurerová: Kdybych měla seřadit všechny své role, tak být mámou je na prvním místě

7. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Aneta pronajímá půlku svý postele! Hořčice v dlani a smích jak Goofy.

Aneta pronajímá půlku svý postele! Hořčice v dlani a smích jak Goofy.

7. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Would You Like A Selfie?

Would You Like A Selfie?

7. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Alena Semrádová a Aleš Horna | Doporučuji se propít ke zdraví

Alena Semrádová a Aleš Horna | Doporučuji se propít ke zdraví

7. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Hvězdy na pokec - Petr Kolář

Hvězdy na pokec - Petr Kolář

7. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Mládež považuje za najvyššiu hodnotu rovnosť, Slovensko podľa nich nie je spravodlivý štát (Ráno Nahlas)

Mládež považuje za najvyššiu hodnotu rovnosť, Slovensko podľa nich nie je spravodlivý štát (Ráno Nahlas)

7. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Fight Club #642

Fight Club #642

6. 9. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Prosím tě, běž už spát! - EPIZODA TŘICÁTÁ ŠESTÁ: spánková poradkyně Anička Ružičková

Prosím tě, běž už spát! - EPIZODA TŘICÁTÁ ŠESTÁ: spánková poradkyně Anička Ružičková

6. 9. 2023

51 min