Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sex skončí. Dostal se do oblasti zájmových činností

Sex skončí. Dostal se do oblasti zájmových činností

15. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Páteční ranní šou Fajn Radia

Páteční ranní šou Fajn Radia

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Suja žije z platu poslanca a Mazurek spláca hypotéku. Aj tak im ostáva „balík“

Zastavme korupciu: Suja žije z platu poslanca a Mazurek spláca hypotéku. Aj tak im ostáva „balík“

15. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Když už jsem neměl peníze na nájem, přišly první nečekané peníze od YouTube, říká Petr Lexa

Když už jsem neměl peníze na nájem, přišly první nečekané peníze od YouTube, říká Petr Lexa

15. 9. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Podpultovky: Jaké menu bychom připravili v Prostřenu? ft. Kaadell

Podpultovky: Jaké menu bychom připravili v Prostřenu? ft. Kaadell

15. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Zklamu. Je to jen otázka času.

Zklamu. Je to jen otázka času.

15. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Býci, budete vnímat všechny podněty, včetně lásky. Svobodní jedinci odhalí identitu tajného ctitele

HOROSKOPY: Býci, budete vnímat všechny podněty, včetně lásky. Svobodní jedinci odhalí identitu tajného ctitele

15. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody 46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

15. 9. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Bitka o voliča

Bitka o voliča

15. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Lukášov ČIERNY DEŇ #157

Lukášov ČIERNY DEŇ #157

15. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Zdeněk Zajíček: Potřebujeme, aby investoři neodcházeli jinam

Zdeněk Zajíček: Potřebujeme, aby investoři neodcházeli jinam

14. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

14. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

14. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody The Slovak Snapshots: South of Slovakia is struggling with migration

The Slovak Snapshots: South of Slovakia is struggling with migration

14. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Matovičová bitkárska „atómovka" opäť rozvírila hladinu. Zamieša konflikt percentami?

Matovičová bitkárska „atómovka" opäť rozvírila hladinu. Zamieša konflikt percentami?

14. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Nároční hosti, pracovní výzvy a Sex ve městě (ft. Čestmír Strakatý)

Nároční hosti, pracovní výzvy a Sex ve městě (ft. Čestmír Strakatý)

14. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody KUNDOSAKI - VE STRIP CLUBU SI VYDĚLÁŠ NA BARÁK, PŘI OKTAGON TRÉNINKU MĚ KOPALI DO HLAVY, O SURVIVORU Ep.96

KUNDOSAKI - VE STRIP CLUBU SI VYDĚLÁŠ NA BARÁK, PŘI OKTAGON TRÉNINKU MĚ KOPALI DO HLAVY, O SURVIVORU Ep.96

14. 9. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Herečka Štěpánka Fingerhutová: Mám ráda houby lišky a připravuju z nich topinky

Herečka Štěpánka Fingerhutová: Mám ráda houby lišky a připravuju z nich topinky

14. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Štěpánka Fingerhutová: Mám ráda houby lišky a připravuju z nich topinky

Brambora s vejcem: Herečka Štěpánka Fingerhutová: Mám ráda houby lišky a připravuju z nich topinky

14. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Bude v roce 2030 ještě existovat Česká televize? (363)

Bude v roce 2030 ještě existovat Česká televize? (363)

14. 9. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody #55 Roman Staněk - KARIÉRA MĚ DO TEĎ STÁLA 300M, PŘED ZÁVODEM SE POČŮRÁM, FORMULE JE DOST POLITICKÁ

#55 Roman Staněk - KARIÉRA MĚ DO TEĎ STÁLA 300M, PŘED ZÁVODEM SE POČŮRÁM, FORMULE JE DOST POLITICKÁ

14. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Ukrajincov začína zaujímať, kto je Robert Fico. Obávajú sa našich volieb

Ukrajincov začína zaujímať, kto je Robert Fico. Obávajú sa našich volieb

14. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Jakub Vadlejch: Paříž je pro mě středobodem. Všechno tomu podřídím, vrhneme se na to s celým týmem

Jakub Vadlejch: Paříž je pro mě středobodem. Všechno tomu podřídím, vrhneme se na to s celým týmem

14. 9. 2023

10 min