Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaká je nejčastější nepravdivá fráze žen?

Jaká je nejčastější nepravdivá fráze žen?

21. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma má problém se spodním prádlem

Tomášova máma má problém se spodním prádlem

21. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma má problém se spodním prádlem

Tomášova máma má problém se spodním prádlem

21. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Peter Pellegrini s Republikou spolupracovať nechce. Smer sa tomu nebráni (Aktuality Nahlas)

Peter Pellegrini s Republikou spolupracovať nechce. Smer sa tomu nebráni (Aktuality Nahlas)

21. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody VIDRAIL - NASTĚHOVAL JSEM SE NAD STRIP CLUB, KVŮLI REAKCI MI VYHROŽOVALI ŽALOBOU, O FIZIM A CLASHI Ep.97

VIDRAIL - NASTĚHOVAL JSEM SE NAD STRIP CLUB, KVŮLI REAKCI MI VYHROŽOVALI ŽALOBOU, O FIZIM A CLASHI Ep.97

21. 9. 2023

1 hod 45 min

Obrázek epizody Dojmy: Robin Hood a jeho dobrodružství

Dojmy: Robin Hood a jeho dobrodružství

21. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Producent NobodyListen: Tmavě modrou nemám rád, je taková falešná černá

Brambora s vejcem: Producent NobodyListen: Tmavě modrou nemám rád, je taková falešná černá

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Producent NobodyListen: Tmavě modrou nemám rád, je taková falešná černá

Producent NobodyListen: Tmavě modrou nemám rád, je taková falešná černá

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Väznili ho 700 dní. Učiteľ, ktorý svojím príbehom ukazoval,  o čo bojujú Ukrajinci (Nahlas z Ukraїny)

Väznili ho 700 dní. Učiteľ, ktorý svojím príbehom ukazoval, o čo bojujú Ukrajinci (Nahlas z Ukraїny)

21. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Peprné zákulisí MasterChefa: Štefan mlží o divokých nocích hned se dvěma kuchařkami

Peprné zákulisí MasterChefa: Štefan mlží o divokých nocích hned se dvěma kuchařkami

21. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Čemu se věnuje Izabella Kiss, problémy v autoškole a jak probíhala její zkouška - NOBE Podcast #15

Čemu se věnuje Izabella Kiss, problémy v autoškole a jak probíhala její zkouška - NOBE Podcast #15

21. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Reprezentanti ČR v MRTVÉM TAHU - Marek Roule a Lukáš Beran

Reprezentanti ČR v MRTVÉM TAHU - Marek Roule a Lukáš Beran

21. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Petr Vágner: Běžel jsem na poušti i v horách, ale ještě jeden těžký závod chci zkusit

Petr Vágner: Běžel jsem na poušti i v horách, ale ještě jeden těžký závod chci zkusit

21. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Zdravotní test pro muže a kampaň Ministerstva vnitra

Zdravotní test pro muže a kampaň Ministerstva vnitra

21. 9. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Jakubovi nenaložili kufry do letadla

Jakubovi nenaložili kufry do letadla

21. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Kukátko → Dopravní orienťák v Praze 6

Kukátko → Dopravní orienťák v Praze 6

21. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody 1 - 20230921 6 óra

1 - 20230921 6 óra

21. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody 2 - Balázs megdöbbent mennyi elfelejtett előfizetése van

2 - Balázs megdöbbent mennyi elfelejtett előfizetése van

21. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody 3 - Röntgen és CT-vizsgálatok alapján mégsem manipulálták a mexikói "idegen múmiák" testeit

3 - Röntgen és CT-vizsgálatok alapján mégsem manipulálták a mexikói "idegen múmiák" testeit

21. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody 4 - Hamarosan képesítés nélkül is lehet majd dolgozni néhány szakmákban

4 - Hamarosan képesítés nélkül is lehet majd dolgozni néhány szakmákban

21. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody 5 - Jani ismerkedik a kamionnal, amiben aludni fog

5 - Jani ismerkedik a kamionnal, amiben aludni fog

21. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody To se mi líbí a chápu to. I v historii byly sňatky podle majetku

To se mi líbí a chápu to. I v historii byly sňatky podle majetku

21. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Takový prodej jde samo. Mercury byl jen jeden, chápu ty, co jsi to koupili

Takový prodej jde samo. Mercury byl jen jeden, chápu ty, co jsi to koupili

21. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Američtí herci jsou v tísnivé situaci. Nabízí něco, z čeho mohou mít příjem

Američtí herci jsou v tísnivé situaci. Nabízí něco, z čeho mohou mít příjem

21. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Richard Chlad: Je to buzerace a nahánění peněz do rozpočtu perzekucí řidičů. Je potřeba začít míru předpisů povolovat.

Richard Chlad: Je to buzerace a nahánění peněz do rozpočtu perzekucí řidičů. Je potřeba začít míru předpisů povolovat.

21. 9. 2023

30 min