Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vypadá v kuloárech, když se jedná o důvěře vládě

Jak to vypadá v kuloárech, když se jedná o důvěře vládě

27. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Vodnáři, atmosféra je poněkud hádavá. Vyplatí se přimhouřit oči nad nedostatky partnera

HOROSKOPY: Vodnáři, atmosféra je poněkud hádavá. Vyplatí se přimhouřit oči nad nedostatky partnera

27. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Ambassador Rahm Emanuel

Ambassador Rahm Emanuel

27. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody 52 SEX TECHNIKY| Velký rádce do postele. Jaké techniky jeho i ji uspokojí?

52 SEX TECHNIKY| Velký rádce do postele. Jaké techniky jeho i ji uspokojí?

27. 10. 2023

48 min

Obrázek epizody Dávame boľševikovi rok, maximálne štyri

Dávame boľševikovi rok, maximálne štyri

27. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody F. Mikloško. Zažil som pád komunizmu, preto stále verím, že to dobre dopadne (Ráno Nahlas)

F. Mikloško. Zažil som pád komunizmu, preto stále verím, že to dobre dopadne (Ráno Nahlas)

27. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Po vypití kyseliny zostala v kóme #163

Po vypití kyseliny zostala v kóme #163

26. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Jiří Nantl: Na platy učitelů bude peněz dost!

Jiří Nantl: Na platy učitelů bude peněz dost!

26. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Ukrajine budeme vedieť pomôcť aj bez vojenskej pomoci, reaguje Martin Poliačik z Globsecu (Aktuality Nahlas)

Ukrajine budeme vedieť pomôcť aj bez vojenskej pomoci, reaguje Martin Poliačik z Globsecu (Aktuality Nahlas)

26. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody 1. díl - Kouzlem spojeni | Pátá kampaň | DnD CZ

1. díl - Kouzlem spojeni | Pátá kampaň | DnD CZ

26. 10. 2023

2 hod 42 min

Obrázek epizody Konflikty a rozchody (ft. Eliška Remešová)

Konflikty a rozchody (ft. Eliška Remešová)

26. 10. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Proč je Leo Brichta takový pán? | Fantastický Podcast EP. 37

Proč je Leo Brichta takový pán? | Fantastický Podcast EP. 37

26. 10. 2023

2 hod 8 min

Obrázek epizody Jak funguje mozek, když málo spíte?

Jak funguje mozek, když málo spíte?

26. 10. 2023

1 min

Obrázek epizody STUDIOMOONTV - RODIČE MI SMAZALI KANÁL, NOVÝ AUTO JSEM SI OBJEDNAL DŘÍV NEŽ JSEM MĚL ŘIDIČÁK, LIDI MĚ HEJTILI, ŽE JSEM VE VIDEÍCH UKAZOVAL SVOJÍ HOLKU Ep.104

STUDIOMOONTV - RODIČE MI SMAZALI KANÁL, NOVÝ AUTO JSEM SI OBJEDNAL DŘÍV NEŽ JSEM MĚL ŘIDIČÁK, LIDI MĚ HEJTILI, ŽE JSEM VE VIDEÍCH UKAZOVAL SVOJÍ HOLKU Ep.104

26. 10. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Grafický designer Bohdan Heblík: Jednou se mi zdálo, že jsem měl na nohou obrovské kremrole

Grafický designer Bohdan Heblík: Jednou se mi zdálo, že jsem měl na nohou obrovské kremrole

26. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Grafický designer Bohdan Heblík: Jednou se mi zdálo, že jsem měl na nohou obrovské kremrole

Brambora s vejcem: Grafický designer Bohdan Heblík: Jednou se mi zdálo, že jsem měl na nohou obrovské kremrole

26. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Musela celý deň stáť. Ženské zajatkyne opisujú, čo sa im dialo v celách (podcast Nahlas z Ukraїny)

Musela celý deň stáť. Ženské zajatkyne opisujú, čo sa im dialo v celách (podcast Nahlas z Ukraїny)

26. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Host Rádia RELAX - Kastelán Zdeněk Šinágl

Host Rádia RELAX - Kastelán Zdeněk Šinágl

26. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Nemilosrdná Martina z MasterChefa: Za potopením kolegů si stojí, hejty ale nezvládá

Nemilosrdná Martina z MasterChefa: Za potopením kolegů si stojí, hejty ale nezvládá

26. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody #36 ŽIARLIVOSŤ A CHOROBNÁ ŽIARLIVOSŤ

#36 ŽIARLIVOSŤ A CHOROBNÁ ŽIARLIVOSŤ

26. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Pam Rabbit: FEAT S BENEM BYL MEGA, TEXT KOLIKRÁT ZAPOMENU A ZAČNU ZPÍVAT PODLE FANOUŠKŮ...

Pam Rabbit: FEAT S BENEM BYL MEGA, TEXT KOLIKRÁT ZAPOMENU A ZAČNU ZPÍVAT PODLE FANOUŠKŮ...

26. 10. 2023

59 min

Obrázek epizody Stopování se psem doporučuju, ale ve Střední Asii jsem se za to proklínal, říká Slávek Král

Stopování se psem doporučuju, ale ve Střední Asii jsem se za to proklínal, říká Slávek Král

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody První kombinézu jsem si koupil v sexshopu, říká rychlostní lyžař Radim Palán

První kombinézu jsem si koupil v sexshopu, říká rychlostní lyžař Radim Palán

26. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Ako si správne zazimovať záhradu? (Nehnuteľnosti.sk)

Ako si správne zazimovať záhradu? (Nehnuteľnosti.sk)

26. 10. 2023

28 min