Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Volby poštou ve Sněmovně. Čekají nás i 30hodinové projevy

Volby poštou ve Sněmovně. Čekají nás i 30hodinové projevy

11. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Daniel Lipšic: M. Výboh a J. Haščák dosiahnu beztretnosť. Môže to zastaviť Ústavný súd? (Aktuality Nahlas)

Daniel Lipšic: M. Výboh a J. Haščák dosiahnu beztretnosť. Môže to zastaviť Ústavný súd? (Aktuality Nahlas)

11. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Neuvěřitelné triky na motorkách

Neuvěřitelné triky na motorkách

11. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak udělat, abychom letošní Vánoce měli v klidu a nestresovali se?

Jak udělat, abychom letošní Vánoce měli v klidu a nestresovali se?

11. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Jingle bells | EP 6

Jingle bells | EP 6

11. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Pavel Bauer: Nejlepší make-up je takový, který není vidět

Pavel Bauer: Nejlepší make-up je takový, který není vidět

11. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Smoothie z pekla: Měl jsi něco s někým z rádia?! I Aneta Kratochvílová w/ host Dan Žlebek

Smoothie z pekla: Měl jsi něco s někým z rádia?! I Aneta Kratochvílová w/ host Dan Žlebek

11. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody 1 - 20231211 6 óra

1 - 20231211 6 óra

11. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody 2 - Kínos karácsonyi kérdések

2 - Kínos karácsonyi kérdések

11. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody 3 - Élő adásban válaszolt egy különösen gyalázatos testszégyenítő üzenetre a tévériporter

3 - Élő adásban válaszolt egy különösen gyalázatos testszégyenítő üzenetre a tévériporter

11. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody V Spojenom kráľovstve zakázali reklamu na terénne auto, pretože jazdilo v teréne (Autobazár.EU)

V Spojenom kráľovstve zakázali reklamu na terénne auto, pretože jazdilo v teréne (Autobazár.EU)

11. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Michael Kluch (Queenie): Divák očekává, že uslyší to, co zná z desky. Vystoupení nesmí být křečovité, zpěv je těžší

Michael Kluch (Queenie): Divák očekává, že uslyší to, co zná z desky. Vystoupení nesmí být křečovité, zpěv je těžší

11. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Sezóní práce

Sezóní práce

11. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Mladý Werther je sebou pohlcený narcis, který by dnes fotil stromy na instáč

Buchty: Buchty čtou: Mladý Werther je sebou pohlcený narcis, který by dnes fotil stromy na instáč

11. 12. 2023

58 min

Obrázek epizody Kam necestovat na dovolenou a jakou má výhodu střevní chřipka?

Kam necestovat na dovolenou a jakou má výhodu střevní chřipka?

11. 12. 2023

1 hod

Obrázek epizody Česká pošta mi připomíná loď, která bojuje o přežití. Občas to vypadá, že se v klidu potopí a najednou připluje kus k přístavu

Česká pošta mi připomíná loď, která bojuje o přežití. Občas to vypadá, že se v klidu potopí a najednou připluje kus k přístavu

11. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Grinch Becomes an Influencer! with Patton Oswalt | 8

Grinch Becomes an Influencer! with Patton Oswalt | 8

11. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Děti v Austrálii dostanou k Vánocům ovci nebo klokánka

Děti v Austrálii dostanou k Vánocům ovci nebo klokánka

11. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Anety nechutný zvuky? Petrovy přeřeky a Danova upřímnost? Smoothie z dnešního rána!

Anety nechutný zvuky? Petrovy přeřeky a Danova upřímnost? Smoothie z dnešního rána!

11. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Korporátní oslavy jsou mi bytostně proti srsti. Jednou jsem ale vystoupil jako dárek

Korporátní oslavy jsou mi bytostně proti srsti. Jednou jsem ale vystoupil jako dárek

11. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody S1 Ep213: Mint 400: The Chaotic Race Across the Las Vegas Desert

S1 Ep213: Mint 400: The Chaotic Race Across the Las Vegas Desert

11. 12. 2023

58 min

Obrázek epizody BITCH NEWS: Lék proti stárnutí! Klárka volí Taylor a ukazuje spolu s BBC prostředníček!

BITCH NEWS: Lék proti stárnutí! Klárka volí Taylor a ukazuje spolu s BBC prostředníček!

11. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Co Češi dělají, když jim kvůli špatnému počasí vypadne doma elektřina?

Co Češi dělají, když jim kvůli špatnému počasí vypadne doma elektřina?

11. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Stihneš to do minuty jako Dan?

Stihneš to do minuty jako Dan?

11. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody HOROSKOP: Býci, prospěch vám přinese každá činnost, kterou si nezvolíte. Slabší stránkou dneška je velký apetit.

HOROSKOP: Býci, prospěch vám přinese každá činnost, kterou si nezvolíte. Slabší stránkou dneška je velký apetit.

11. 12. 2023

2 min