Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dana Batulková: Naposledy jsem se z bulváru dozvěděla, že jsem se vdala

Dana Batulková: Naposledy jsem se z bulváru dozvěděla, že jsem se vdala

18. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Je medveď skutočne nepriateľ? Ondrej Kameniar aj o tom, čo robiť pri strete (Ekocast)

Je medveď skutočne nepriateľ? Ondrej Kameniar aj o tom, čo robiť pri strete (Ekocast)

18. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Daniela Brzobohatá otevřeně o temné stránce kariéry: Vyčítala jsem si nepovedené rozhovory a žila v sebetrestu

Daniela Brzobohatá otevřeně o temné stránce kariéry: Vyčítala jsem si nepovedené rozhovory a žila v sebetrestu

18. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Co v mládí nosil Patrik na sobě na diskotéky?

Co v mládí nosil Patrik na sobě na diskotéky?

18. 4. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Jaké povahové vlastnosti zvyšují dle mužů ženskou atraktivitu?

Jaké povahové vlastnosti zvyšují dle mužů ženskou atraktivitu?

18. 4. 2024

6 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Vodnáři, měli byste se více věnovat lásce

HOROSKOPY: Vodnáři, měli byste se více věnovat lásce

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak funguje auto?

Jak funguje auto?

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Conan O’Brien Must Go Writers Roundtable

Conan O’Brien Must Go Writers Roundtable

18. 4. 2024

49 min

Obrázek epizody Barbora Šporclová Kodetová | Jsem svéhlavá a neumím být služebníkem

Barbora Šporclová Kodetová | Jsem svéhlavá a neumím být služebníkem

18. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Pomáhať núdznym ma robí šťastnou, zabúdam pri nich na svoje neporovnateľne menšie problémy, tvrdí Dominika Šimonffyová z charity

Pomáhať núdznym ma robí šťastnou, zabúdam pri nich na svoje neporovnateľne menšie problémy, tvrdí Dominika Šimonffyová z charity

18. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Fight Club #673

Fight Club #673

18. 4. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Jaké má ambice Rytmus?

Jaké má ambice Rytmus?

17. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Zdeněk Hraba: Partnerství pro všechny by ve Sněmovně už neprošlo

Zdeněk Hraba: Partnerství pro všechny by ve Sněmovně už neprošlo

17. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody #161 Žárlivost a důvěra

#161 Žárlivost a důvěra

17. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Velké hlavy tipují, kdo je v Evropě nejbližším evolučním příbuzným netopýra

Velké hlavy tipují, kdo je v Evropě nejbližším evolučním příbuzným netopýra

17. 4. 2024

53 sec

Obrázek epizody Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Fico ponúka KDH: Rozprávajme sa o zákaze adopcií detí homosexuálmi. Je to pasca, varujú ich

Fico ponúka KDH: Rozprávajme sa o zákaze adopcií detí homosexuálmi. Je to pasca, varujú ich

17. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Lužifčák #249 Michaela Musilová- Na výskumnej stanici som realizovala aj projekty mladých Slovákov

Lužifčák #249 Michaela Musilová- Na výskumnej stanici som realizovala aj projekty mladých Slovákov

17. 4. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

17. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

17. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Pozor! Senioři jsou na žáby!

Pozor! Senioři jsou na žáby!

17. 4. 2024

14 min

Obrázek epizody Jakub Bína: Jack hrál dvojí hru a na pivo bych s ním nešel. Radka jsem nikdy nešikanoval

Jakub Bína: Jack hrál dvojí hru a na pivo bych s ním nešel. Radka jsem nikdy nešikanoval

17. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

17. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody SHARE: Batérie budúcnosti: Nová generácia batérií prinesie revolúciu v elektromobiloch

SHARE: Batérie budúcnosti: Nová generácia batérií prinesie revolúciu v elektromobiloch

17. 4. 2024

23 min