Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tomášova máma si stěžuje na mlhu a hloupého psa

Tomášova máma si stěžuje na mlhu a hloupého psa

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma si stěžuje na mlhu a hloupého psa

Tomášova máma si stěžuje na mlhu a hloupého psa

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody JAKUB ENŽL "Našel jsem pravou LÁSKU a budu mít ZÁPAS" | Fantastický Podcast EP. 41

JAKUB ENŽL "Našel jsem pravou LÁSKU a budu mít ZÁPAS" | Fantastický Podcast EP. 41

1. 2. 2024

2 hod 22 min

Obrázek epizody 12. díl: Lacerace loučení | ft. Xnapy | Pátá kampaň - DnD CZ

12. díl: Lacerace loučení | ft. Xnapy | Pátá kampaň - DnD CZ

1. 2. 2024

2 hod 8 min

Obrázek epizody VAŠEK "BABA JAGA" MIKULÁŠEK - O ŽRALOKA JSEM SI HNED VYKLOUBIL RUKU, NEJVĚTŠÍ ROZDÍLY CLASH VS OKTAGON, V ŠATNĚ PŘED ZÁPASEM JSME ŠIKANOVALI JAROMÍRA SOUKUPA Ep.119

VAŠEK "BABA JAGA" MIKULÁŠEK - O ŽRALOKA JSEM SI HNED VYKLOUBIL RUKU, NEJVĚTŠÍ ROZDÍLY CLASH VS OKTAGON, V ŠATNĚ PŘED ZÁPASEM JSME ŠIKANOVALI JAROMÍRA SOUKUPA Ep.119

1. 2. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Co je supermarket?

Co je supermarket?

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Téma: Co nám nadělil Ježíšek?

Téma: Co nám nadělil Ježíšek?

1. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Organizovaná pomsta, alebo beh o čas so zavedeným elektorátom? Zostava Fico04 má sto dní

Organizovaná pomsta, alebo beh o čas so zavedeným elektorátom? Zostava Fico04 má sto dní

1. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Fico sa správa ako hulvát a protesty majú veľký význam

Fico sa správa ako hulvát a protesty majú veľký význam

1. 2. 2024

44 min

Obrázek epizody 1 - 20240201 6 óra

1 - 20240201 6 óra

1. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody 4 - Félmillió forintos bérgyilkossal akarta megöletni volt férjét egy somogyi nő

4 - Félmillió forintos bérgyilkossal akarta megöletni volt férjét egy somogyi nő

1. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody 5 - A Neuralink nevű, agy-számítógép vállalkozás túl van az első sikeres emberi beültetésen

5 - A Neuralink nevű, agy-számítógép vállalkozás túl van az első sikeres emberi beültetésen

1. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Petr Freimann: Alkoholik je i člověk, který si dá každý večer jednu až dvě dvojky vína

Petr Freimann: Alkoholik je i člověk, který si dá každý večer jednu až dvě dvojky vína

1. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody Jakub drží suchý únor

Jakub drží suchý únor

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Britští papoušci jsou hrdí, ty jen tak nezlomíte. Budou si nadávat, jak chtějí

Britští papoušci jsou hrdí, ty jen tak nezlomíte. Budou si nadávat, jak chtějí

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Každý ráno minutu v ledový sprše? Jo, pro Anet žádnej problém!

Každý ráno minutu v ledový sprše? Jo, pro Anet žádnej problém!

1. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody 3 - Elektromos autózás vs. benzines! - vonalban Vályi István a Speedzone egyik arca

3 - Elektromos autózás vs. benzines! - vonalban Vályi István a Speedzone egyik arca

1. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody V Japonsku nedokázali poznat, že jsem krásnej

V Japonsku nedokázali poznat, že jsem krásnej

1. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Milan Peroutka: Orientaci jsme si rozdělili do dvou až tří kategorií, podle mě je v tom příroda barevnější a důmyslnější

Milan Peroutka: Orientaci jsme si rozdělili do dvou až tří kategorií, podle mě je v tom příroda barevnější a důmyslnější

1. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Festival naháčů a suchý únor u Katky doma

Festival naháčů a suchý únor u Katky doma

1. 2. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Když jsme šli na oběd k židům, měli jsme čočku. Jinak jsme měli čočku od komunistů, že čočku nikdy mít nebudeme

Když jsme šli na oběd k židům, měli jsme čočku. Jinak jsme měli čočku od komunistů, že čočku nikdy mít nebudeme

1. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Co si Češi dávají nejčastěji před odletem na uklidněnou?

Co si Češi dávají nejčastěji před odletem na uklidněnou?

1. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Býci, silou vůle si udržujete dobyté pozice. Nezadaní prožijí zimní románek.

HOROSKOPY: Býci, silou vůle si udržujete dobyté pozice. Nezadaní prožijí zimní románek.

1. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Šárka Morávková | Ať si každý jezdí, kam chce.

Šárka Morávková | Ať si každý jezdí, kam chce.

1. 2. 2024

48 min