Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Štěpán Křeček: Kdyby chtěl premiér říkat ČNB, jak má hospodařit, zakázal bych mu to

Štěpán Křeček: Kdyby chtěl premiér říkat ČNB, jak má hospodařit, zakázal bych mu to

20. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Lužifčák #245 Róbert "YOGY" Žáček - Domáci často nechápu, že máme záujem o ich bežný krík.

Lužifčák #245 Róbert "YOGY" Žáček - Domáci často nechápu, že máme záujem o ich bežný krík.

20. 3. 2024

2 hod 6 min

Obrázek epizody Tomášova máma vysvětluje, proč běhají chlapi dole bez

Tomášova máma vysvětluje, proč běhají chlapi dole bez

20. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma vysvětluje, proč běhají chlapi dole bez

Tomášova máma vysvětluje, proč běhají chlapi dole bez

20. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

20. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

20. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Žilinský špeciál: Štátne maďarské rádio Kossuth je ako piatková kázeň Viktora Orbána (podcast Bárdy & Káčer)

Žilinský špeciál: Štátne maďarské rádio Kossuth je ako piatková kázeň Viktora Orbána (podcast Bárdy & Káčer)

20. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Adam Ernest: Mám fakt rád perník. Řezník mě donutil chcát do petky.

Adam Ernest: Mám fakt rád perník. Řezník mě donutil chcát do petky.

20. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Rozhodnú voľby priaznivci Harabina a Forróa? Bližšie majú k Pellegrinimu. Matovičovci sa vracajú ku Korčokovi

Rozhodnú voľby priaznivci Harabina a Forróa? Bližšie majú k Pellegrinimu. Matovičovci sa vracajú ku Korčokovi

20. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Kdo je novou posilou Martina Cihláře?

Kdo je novou posilou Martina Cihláře?

20. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Kompot: Kauza Jan Bendig a mouka: Vítězem případu je policie, která „útok“ brala vážně

Kompot: Kauza Jan Bendig a mouka: Vítězem případu je policie, která „útok“ brala vážně

20. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody MIKOLAS byl hostem Fajn rána.

MIKOLAS byl hostem Fajn rána.

20. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody DIGILIDI #40 | Jana Vyhlídalová: Hlavně chci být dobrá máma

DIGILIDI #40 | Jana Vyhlídalová: Hlavně chci být dobrá máma

20. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Kauza Jan Bendig a mouka: Vítězem případu je policie, která „útok“ brala vážně

Kauza Jan Bendig a mouka: Vítězem případu je policie, která „útok“ brala vážně

20. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody SHARE: Bratislavské metro sa stavalo dvakrát. Teraz urobili vizualizáciu

SHARE: Bratislavské metro sa stavalo dvakrát. Teraz urobili vizualizáciu

20. 3. 2024

52 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Michal Nesvadba: Do Školky chodil téměř čtvrt století a scénáře k ní si nepsal, ale maloval

Na pohovce Jožky Kubáníka: Michal Nesvadba: Do Školky chodil téměř čtvrt století a scénáře k ní si nepsal, ale maloval

20. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody 3 - Keményen összeszólalkozott egy taxis és egy biciklis Budapesten

3 - Keményen összeszólalkozott egy taxis és egy biciklis Budapesten

20. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody 1 - 20240320 6 óra

1 - 20240320 6 óra

20. 3. 2024

39 min

Obrázek epizody Daniel Hůlka: Pro mě je úžasné, že Prodanou nevěstu pochválili i nejdrsnější kritici

Daniel Hůlka: Pro mě je úžasné, že Prodanou nevěstu pochválili i nejdrsnější kritici

20. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody když se nedaří aneb pařížský víkend plný failů | monoLOG

když se nedaří aneb pařížský víkend plný failů | monoLOG

20. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody 6 - A sztrájk miatt zenekar nélkül kezdődött a Don Giovanni az Operában

6 - A sztrájk miatt zenekar nélkül kezdődött a Don Giovanni az Operában

20. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody 5 - Extra facebook csoportok

5 - Extra facebook csoportok

20. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody 4 - Vendégünk Bene Máté, gerincbántalmakra, gerincsérvre szakosodott gyógytornász

4 - Vendégünk Bene Máté, gerincbántalmakra, gerincsérvre szakosodott gyógytornász

20. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody 2 - Megtudta, hogy a három gyermekük közül egyik sem az  övé

2 - Megtudta, hogy a három gyermekük közül egyik sem az övé

20. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Seniorka měla málo času, tak logicky spěchala

Seniorka měla málo času, tak logicky spěchala

20. 3. 2024

1 min