Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sám jsem to udělal a málem jsem zapálil celé Česko

Sám jsem to udělal a málem jsem zapálil celé Česko

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Kdyby místo lidí přišla zvířata v podprsenkách, tak to se mnou nehne

Kdyby místo lidí přišla zvířata v podprsenkách, tak to se mnou nehne

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jakub zjišťuje, jak si Leoš užil skialpy

Jakub zjišťuje, jak si Leoš užil skialpy

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Ženy z východu a středu Evropy jsou líbivější a více o sebe dbají, tvrdí šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

Ženy z východu a středu Evropy jsou líbivější a více o sebe dbají, tvrdí šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

24. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody S1 Ep280: Jacky Ickx: Mr. Le Mans

S1 Ep280: Jacky Ickx: Mr. Le Mans

24. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Co by si Češi nikdy neobjednali v restauraci?

Co by si Češi nikdy neobjednali v restauraci?

24. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, co se škádlívá, to se rádo mívá. Malé roztržky a sladké usmiřování nebudou výjimkou

HOROSKOPY: Raci, co se škádlívá, to se rádo mívá. Malé roztržky a sladké usmiřování nebudou výjimkou

24. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Danny McBride

Danny McBride

24. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Second Drink: Boys and Girls

Second Drink: Boys and Girls

24. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody #77 DÁMSKÁ INTIMNÍ HYGIENA Z POHLEDU EPIGENETIKY / intimní hygiena, menstruace, menstruační kalhotky, tampony, vložky z bio bavlny, vaginální mykóza, mykóza, poporodní péče, kalíšek, inkontinence

#77 DÁMSKÁ INTIMNÍ HYGIENA Z POHLEDU EPIGENETIKY / intimní hygiena, menstruace, menstruační kalhotky, tampony, vložky z bio bavlny, vaginální mykóza, mykóza, poporodní péče, kalíšek, inkontinence

24. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Donalda Trumpa zabije autopilot a záchody ve Sněmovně jako v počítačové hře | Vol.88 | 17. března

Donalda Trumpa zabije autopilot a záchody ve Sněmovně jako v počítačové hře | Vol.88 | 17. března

24. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Osamelosť a sociálna izolácia, fenomény, ktoré ovládajú čoraz viac Slovákov. Ovplyvňuje to i politiku. Tvrdí sociológ Džambazovič.

Osamelosť a sociálna izolácia, fenomény, ktoré ovládajú čoraz viac Slovákov. Ovplyvňuje to i politiku. Tvrdí sociológ Džambazovič.

23. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Moja rodina nezvláda môj cestovateľský itinerár (VERONIKA HUSOVSKÁ epizóda dvestotridsiata)

Moja rodina nezvláda môj cestovateľský itinerár (VERONIKA HUSOVSKÁ epizóda dvestotridsiata)

23. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Jan Solfronk: V Pokémon sbírce mám booster boxy Evolving Skies

Jan Solfronk: V Pokémon sbírce mám booster boxy Evolving Skies

23. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Politológ Duleba: Putin Trumpa nerešpektuje

Politológ Duleba: Putin Trumpa nerešpektuje

23. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Na gorilu s mečem feat. Bigd4ddymikky

Na gorilu s mečem feat. Bigd4ddymikky

23. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Andrej Babiš odpovídá Káje (11) na to, proč tolik lže

Andrej Babiš odpovídá Káje (11) na to, proč tolik lže

23. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Miloš Zeman hovoří o uznání slivovice jako národního kulturního dědictví

Miloš Zeman hovoří o uznání slivovice jako národního kulturního dědictví

23. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Dobrý manažer Petr Fiala vysvětluje, proč mění názory

Dobrý manažer Petr Fiala vysvětluje, proč mění názory

23. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Petr Fiala si stěžuje na to, že mu každý skáče do řeči

Petr Fiala si stěžuje na to, že mu každý skáče do řeči

23. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Petr Pavel cítí, že na něj leze jaro. Jak se to projevuje?

Petr Pavel cítí, že na něj leze jaro. Jak se to projevuje?

23. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Ztloustneš, neboj! Halina Pawlowská radí, jak přibrat

Ztloustneš, neboj! Halina Pawlowská radí, jak přibrat

23. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody „Nemůžeš být ve všem geniální, řekla jsem svému muži.“ Omeletky Haliny Pawlowské o bariérách

„Nemůžeš být ve všem geniální, řekla jsem svému muži.“ Omeletky Haliny Pawlowské o bariérách

23. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak se zapomíná mezi dveřmi a proč skořice prospívá rostlinám? Prozradí Jiřinka s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak se zapomíná mezi dveřmi a proč skořice prospívá rostlinám? Prozradí Jiřinka s Alenkou

23. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Michal Penk o Ivetě Bartošové: Byla to velká láska, plánovali jsme svatbu. Drogy mi zničily život

Michal Penk o Ivetě Bartošové: Byla to velká láska, plánovali jsme svatbu. Drogy mi zničily život

23. 3. 2025

1 hod 1 min