Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MR. KUBELÍK - JAK PROBÍHALO TÝRÁNÍ MARTINA NEJPÁLIVĚJŠÍM JÍDLEM, V METRU MĚ CHTĚLI ZASTŘELIT, KVŮLI PÁLIVÉMU JSME MUSELI 4X VOLAT SANITKU Ep.153

MR. KUBELÍK - JAK PROBÍHALO TÝRÁNÍ MARTINA NEJPÁLIVĚJŠÍM JÍDLEM, V METRU MĚ CHTĚLI ZASTŘELIT, KVŮLI PÁLIVÉMU JSME MUSELI 4X VOLAT SANITKU Ep.153

19. 9. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Na námestiach sa bojuje o podobu Slovenska. Ľudia v kultúre sú frustrovaní, tvrdí spisovateľ Michal Hvorecký (podcast)

Na námestiach sa bojuje o podobu Slovenska. Ľudia v kultúre sú frustrovaní, tvrdí spisovateľ Michal Hvorecký (podcast)

19. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Jiří Šlégr: Jako dítěti se mi hokej vůbec nelíbil, protože tam byla zima. Teď je to celý můj život

Jiří Šlégr: Jako dítěti se mi hokej vůbec nelíbil, protože tam byla zima. Teď je to celý můj život

19. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody Plastické operace

Plastické operace

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Ak končím pre dotácie, nech odstúpi aj Robert Fico

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Ak končím pre dotácie, nech odstúpi aj Robert Fico

19. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Hry s párátkem

Hry s párátkem

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody 1 - 20240919 6 óra

1 - 20240919 6 óra

19. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody 5 - Vendégünk Qka MC és Ricsi Pí!, akiknek tizenkilencedik (!) CD albuma jelenik meg

5 - Vendégünk Qka MC és Ricsi Pí!, akiknek tizenkilencedik (!) CD albuma jelenik meg

19. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody 4 - Vendégünk Bibók Bea szexuálpszichológus, akivel a parentifikációról beszélgettünk

4 - Vendégünk Bibók Bea szexuálpszichológus, akivel a parentifikációról beszélgettünk

19. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody 3 - Libanoni személyi hívós merénylet - vonalban Tárik Meszár

3 - Libanoni személyi hívós merénylet - vonalban Tárik Meszár

19. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody 2 - Bizarr tudományos kutatás kapott elismerést a 34. Ignobel-díjkiosztóján

2 - Bizarr tudományos kutatás kapott elismerést a 34. Ignobel-díjkiosztóján

19. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Není to tak dávno, co jsem zalil doma umělou kytku. Vidím kytku a okamžitě zalívám

Není to tak dávno, co jsem zalil doma umělou kytku. Vidím kytku a okamžitě zalívám

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Na české filmy moc nechodím, protože mám jiný vkus. Možná je to profesní deformace

Na české filmy moc nechodím, protože mám jiný vkus. Možná je to profesní deformace

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody S27 #14 Plastické operace a v jaké zemi jsou nejhezčí holky?

S27 #14 Plastické operace a v jaké zemi jsou nejhezčí holky?

19. 9. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Nemůžeme upírat právo lidem, kteří mají nějaké přesvědčení

Nemůžeme upírat právo lidem, kteří mají nějaké přesvědčení

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Tomas Mikael Jarvinen: Slza ukápla všem po juniorském zlatu na mistrovství světa v Limě

Tomas Mikael Jarvinen: Slza ukápla všem po juniorském zlatu na mistrovství světa v Limě

19. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Co podle Čechů rozhodně nepatří na pizzu?

Co podle Čechů rozhodně nepatří na pizzu?

19. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody TOP 5 deskových her, které nás zklamaly

TOP 5 deskových her, které nás zklamaly

19. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Doufal jsem, že nás tahle krize mine.

Doufal jsem, že nás tahle krize mine.

19. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Jak to vypadá na pouti?

Jak to vypadá na pouti?

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Vodnáři, srší z vás pozitivní energie. Máte pár nápadů, jak si zpříjemnit život

HOROSKOPY: Vodnáři, srší z vás pozitivní energie. Máte pár nápadů, jak si zpříjemnit život

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Longest Fixed Borders In History

Longest Fixed Borders In History

19. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Linda Štucbartová | Naučte se bránit, abyste se nemuseli prát

Linda Štucbartová | Naučte se bránit, abyste se nemuseli prát

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody STVR v područí politikov by mala radšej zaniknúť, tvrdí Ivan Brada zo štrajkového výboru (podcast)

STVR v područí politikov by mala radšej zaniknúť, tvrdí Ivan Brada zo štrajkového výboru (podcast)

19. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Sean Combs zatčen!

Sean Combs zatčen!

18. 9. 2024

13 min