Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nastáva po kolapse koniec nádejam bašty? Csaplárova pasca zaklapla v kritickom čase

Nastáva po kolapse koniec nádejam bašty? Csaplárova pasca zaklapla v kritickom čase

31. 3. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Sňatkoví podvodníci české politiky zase řádí

Sňatkoví podvodníci české politiky zase řádí

31. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Učiteľov trápia nízke platy, ale aj vysoký stres. Odhalil to prieskum medzi pedagógmi v Bratislave

Učiteľov trápia nízke platy, ale aj vysoký stres. Odhalil to prieskum medzi pedagógmi v Bratislave

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Slejvák: Do práce nebo porodit chodí vaše druhé já. Noční můra, ukazuje Ben Stiller v Odloučení

Slejvák: Do práce nebo porodit chodí vaše druhé já. Noční můra, ukazuje Ben Stiller v Odloučení

31. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Do práce nebo porodit chodí vaše druhé já. Noční můra, ukazuje Ben Stiller v Odloučení

Do práce nebo porodit chodí vaše druhé já. Noční můra, ukazuje Ben Stiller v Odloučení

31. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Proč musel Michal Malátný v případě písně Možná potlačit ego?

Proč musel Michal Malátný v případě písně Možná potlačit ego?

31. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

31. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody SHARE: Pomáhal pri riešení útoku na kataster. Radí, ako reagovať na hackerov

SHARE: Pomáhal pri riešení útoku na kataster. Radí, ako reagovať na hackerov

31. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

31. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody 2 - 7,7-es földrengés rázta meg Bangkokot - vonalban Gergő aki ott él

2 - 7,7-es földrengés rázta meg Bangkokot - vonalban Gergő aki ott él

31. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody 1 - 20250331 6 óra

1 - 20250331 6 óra

31. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Jak se vyznat v ženském slovníku, abych nebyl za blbce?

Jak se vyznat v ženském slovníku, abych nebyl za blbce?

31. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

31. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Slintavka a kulhavka? Není důvod panikařit

Slintavka a kulhavka? Není důvod panikařit

31. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody 3 - Bill Gates szerint ez a három szakma éli túl a mesterséges intelligenciát

3 - Bill Gates szerint ez a három szakma éli túl a mesterséges intelligenciát

31. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody 4 - Áramot vezettek egy kapukilincsbe Makón a szomszédja miatt

4 - Áramot vezettek egy kapukilincsbe Makón a szomszédja miatt

31. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Fascinuje mě, jaké musel vynaložit úsilí. Že bych se tam taky stavil?

Fascinuje mě, jaké musel vynaložit úsilí. Že bych se tam taky stavil?

31. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody FAJN STARTUP: EcoHaus 02

FAJN STARTUP: EcoHaus 02

31. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Do toho médiím nic není, to by musela přijít s důkazem

Do toho médiím nic není, to by musela přijít s důkazem

31. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Dagmar Honsová: Frekvence 1 je pro mě návrat do veselých vod. Předpověď počasí bude malinko jiná

Dagmar Honsová: Frekvence 1 je pro mě návrat do veselých vod. Předpověď počasí bude malinko jiná

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody #130 - Pondělí - 31.3.2025 - Nový trend vydělávání peněz na internetu a patří ponožky do postele?

#130 - Pondělí - 31.3.2025 - Nový trend vydělávání peněz na internetu a patří ponožky do postele?

31. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Hedvika Kaplánová: Nejvíce se změnil přístup lékařů k pacientům. Už to nejsou jen čísla, ale baví se s nimi

Hedvika Kaplánová: Nejvíce se změnil přístup lékařů k pacientům. Už to nejsou jen čísla, ale baví se s nimi

31. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW: Rozdáváme lístky na ZRĆE!

WAKE UP SHOW: Rozdáváme lístky na ZRĆE!

31. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody #78 GRANÁTOVÉ JABLKO / testosteron, krevní tlak, oxid dusnatý, prostata, prokrvení, mužské zdraví, erekce, plešatěni

#78 GRANÁTOVÉ JABLKO / testosteron, krevní tlak, oxid dusnatý, prostata, prokrvení, mužské zdraví, erekce, plešatěni

31. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Jakub vymýšlí roli pro Patrika

Jakub vymýšlí roli pro Patrika

31. 3. 2025

2 min