Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Našlo Slovensko konečne útočníka? Borbély: Má dar, škoda, že stratil dva roky kariéry

Našlo Slovensko konečne útočníka? Borbély: Má dar, škoda, že stratil dva roky kariéry

17. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Co Češi dělají, když k nim má přijít návštěva?

Co Češi dělají, když k nim má přijít návštěva?

17. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Martin Heger | Naučil jsem se mít rád lidi a nebýt úplnej kokot

Martin Heger | Naučil jsem se mít rád lidi a nebýt úplnej kokot

17. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody The Last DVD Store

The Last DVD Store

17. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody 4 -  TikTokon számolt be egy texasi nő arról, hogy Ijesztő SMS-t kapott a reptéren

4 - TikTokon számolt be egy texasi nő arról, hogy Ijesztő SMS-t kapott a reptéren

17. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Therapolis: Zo Slovenska utekajú tie najchytrejšie mozgy. Ako to zastaviť a čím to zvrátiť?

Therapolis: Zo Slovenska utekajú tie najchytrejšie mozgy. Ako to zastaviť a čím to zvrátiť?

17. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Host: Nik Tendo

Host: Nik Tendo

16. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Věra Kovářová: Zmrazit platy politiků na příští rok by bylo řešení

Věra Kovářová: Zmrazit platy politiků na příští rok by bylo řešení

16. 10. 2024

16 min

Obrázek epizody Lužifčák #275 Michal Kordoš - Variť som začal lebo mi nechutilo v školskej kuchyni.

Lužifčák #275 Michal Kordoš - Variť som začal lebo mi nechutilo v školskej kuchyni.

16. 10. 2024

2 hod 10 min

Obrázek epizody Buchty: Díky virtuální realitě můžete bořit mýty o menstruaci nebo pofelit s Vaškem Vydrou

Buchty: Díky virtuální realitě můžete bořit mýty o menstruaci nebo pofelit s Vaškem Vydrou

16. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Díky virtuální realitě můžete bořit mýty o menstruaci nebo pofelit s Vaškem Vydrou

Díky virtuální realitě můžete bořit mýty o menstruaci nebo pofelit s Vaškem Vydrou

16. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody POPRASK #23:  Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

POPRASK #23: Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody POPRASK #23:  Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

POPRASK #23: Šílený P. Diddy, OnlyFans v České televizi a nové album Charli XCX

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Budú v koalícii štyri strany? Huliakovci chcú, aby Danko „splatil účty"

Budú v koalícii štyri strany? Huliakovci chcú, aby Danko „splatil účty"

16. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Jak vychovat z dítěte šampiona - EPIZODA PADESÁTÁ OSMÁ: Pavol Lošonský

Jak vychovat z dítěte šampiona - EPIZODA PADESÁTÁ OSMÁ: Pavol Lošonský

16. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Starka: Krejčíř mi volal, že na mě poslal zabijáky on

Starka: Krejčíř mi volal, že na mě poslal zabijáky on

16. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody LITERATURA S PRSTEM V NOSE: Stařec a moře

LITERATURA S PRSTEM V NOSE: Stařec a moře

16. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody Víme, kde bude mít sochu Monika Štiková

Víme, kde bude mít sochu Monika Štiková

16. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Jan Tománek a Vávra Hradilek: Během StarDance se vypije velké množství kávy

Jan Tománek a Vávra Hradilek: Během StarDance se vypije velké množství kávy

16. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody SHARE: Bez ruského paliva? Ponúkajú nám reaktor, ktorý spaľuje jadrový odpad

SHARE: Bez ruského paliva? Ponúkajú nám reaktor, ktorý spaľuje jadrový odpad

16. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody 5 - Nemi erőszak ügybe keveredett Kylian Mbappé - vonalban Kele László futballszakértő

5 - Nemi erőszak ügybe keveredett Kylian Mbappé - vonalban Kele László futballszakértő

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody 4 - Családi kihantolások

4 - Családi kihantolások

16. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Týden pod drobnohledem (2024/42): Ekolog nebo lenoch? Muž, který se myje jen dvakrát za měsíc

Týden pod drobnohledem (2024/42): Ekolog nebo lenoch? Muž, který se myje jen dvakrát za měsíc

16. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody Když nemáte čím jet k soudu, sanitka to jistí

Když nemáte čím jet k soudu, sanitka to jistí

16. 10. 2024

1 min