Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fight Club #705

Fight Club #705

5. 12. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Vykradené studio, osm zubů a Stardance!

Vykradené studio, osm zubů a Stardance!

5. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody Prečo sa stala najväčšia bossovražda Roberta Holuba

Prečo sa stala najväčšia bossovražda Roberta Holuba

5. 12. 2024

55 sec

Obrázek epizody Proč za dětmi chodí Mikuláš?

Proč za dětmi chodí Mikuláš?

5. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Co Čechy nejvíce štve na jídlech v restauracích?

Co Čechy nejvíce štve na jídlech v restauracích?

5. 12. 2024

5 min

Obrázek epizody Zablokovaný facebook

Zablokovaný facebook

5. 12. 2024

23 sec

Obrázek epizody HOROSKOP: Lvi, vzrušující příhoda vás čeká na nějaké párty či diskotéce. Večer je povzbuzující pro ty, kteří žijí singl

HOROSKOP: Lvi, vzrušující příhoda vás čeká na nějaké párty či diskotéce. Večer je povzbuzující pro ty, kteří žijí singl

5. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Never Ask Directions In Rabat

Never Ask Directions In Rabat

5. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Ak zostaneme pasívni, hrozí nám autokracia. Inštitúcie ochránime len tak, že nebudeme ticho, tvrdí odvolaná riaditeľka banského múzea Zuzana Denková

Ak zostaneme pasívni, hrozí nám autokracia. Inštitúcie ochránime len tak, že nebudeme ticho, tvrdí odvolaná riaditeľka banského múzea Zuzana Denková

5. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Rapové slovo roku

Rapové slovo roku

4. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Miroslav Kalousek: Nepravdivé položky v rozpočtu poškozují úplně každého

Miroslav Kalousek: Nepravdivé položky v rozpočtu poškozují úplně každého

4. 12. 2024

17 min

Obrázek epizody Proč se Tomášova máma musí pořád usmívat?

Proč se Tomášova máma musí pořád usmívat?

4. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Proč se Tomášova máma musí pořád usmívat?

Proč se Tomášova máma musí pořád usmívat?

4. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Buchty: Co je zážitková pedagogika? Učení hrou, ke které vám stačí třeba kousek provázku a dobrá nálada

Buchty: Co je zážitková pedagogika? Učení hrou, ke které vám stačí třeba kousek provázku a dobrá nálada

4. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Co je zážitková pedagogika? Učení hrou, ke které vám stačí třeba kousek provázku a dobrá nálada

Co je zážitková pedagogika? Učení hrou, ke které vám stačí třeba kousek provázku a dobrá nálada

4. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Lužifčák #282 Adel Ghannam - Slovákov veľmi nezaujíma zahraničné spravodajstvo

Lužifčák #282 Adel Ghannam - Slovákov veľmi nezaujíma zahraničné spravodajstvo

4. 12. 2024

1 hod 58 min

Obrázek epizody POPRASK #30 Znovuzrození Pamely Anderson, Show z druhý ruky a výstava o prostituci - podcast

POPRASK #30 Znovuzrození Pamely Anderson, Show z druhý ruky a výstava o prostituci - podcast

4. 12. 2024

50 min

Obrázek epizody POPRASK #30 Znovuzrození Pamely Anderson, Show z druhý ruky a výstava o prostituci - podcast

POPRASK #30 Znovuzrození Pamely Anderson, Show z druhý ruky a výstava o prostituci - podcast

4. 12. 2024

50 min

Obrázek epizody Slovensko znižuje deficit, no zvyšuje výdavky. Čo prinesie rozpočet?

Slovensko znižuje deficit, no zvyšuje výdavky. Čo prinesie rozpočet?

4. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Ujfaluši: Elektro auto jsem prodal, nebavilo mě trávit čas nabíjením. V 90tkách jsem nosil Prestige a ta částka taky nesouhlasí

Ujfaluši: Elektro auto jsem prodal, nebavilo mě trávit čas nabíjením. V 90tkách jsem nosil Prestige a ta částka taky nesouhlasí

4. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Co na to kulatý tulák?

Co na to kulatý tulák?

4. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Velké hlavy řeší původ člověka jménem Fritiof Piraten

Velké hlavy řeší původ člověka jménem Fritiof Piraten

4. 12. 2024

56 sec

Obrázek epizody Hallie Batchelder: Billionaires, Boobs & Black Cards

Hallie Batchelder: Billionaires, Boobs & Black Cards

4. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody SHARE: Pre vyššiu DPH zdražie aj väčšina paušálov. Toto sú nové ceny

SHARE: Pre vyššiu DPH zdražie aj väčšina paušálov. Toto sú nové ceny

4. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Týden pod drobnohledem (2024/49): Od českých novinářů jsem dostal za ta léta spoustu rad

Týden pod drobnohledem (2024/49): Od českých novinářů jsem dostal za ta léta spoustu rad

4. 12. 2024

37 min