Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kolik pacientů by měl mít podle Ministerstva zdravotnictví jeden zubař?

Velké hlavy

Kolik pacientů by měl mít podle Ministerstva zdravotnictví jeden zubař?

6. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody KLUCI Z PRAHY - KVŮLI VIDEÍM JSEM MUSEL MÍT OCHRANKU, MUSELI JSME POLICAJTŮM PLATIT ÚPLATKY Ep.179

Hype-Cast Podcast

KLUCI Z PRAHY - KVŮLI VIDEÍM JSEM MUSEL MÍT OCHRANKU, MUSELI JSME POLICAJTŮM PLATIT ÚPLATKY Ep.179

6. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Slovensko a Maďarsko v centre pozornosti na bruselskom samite. Hrozia stopkou peniazom pre Ukrajinu

Podcasty Aktuality.sk

Slovensko a Maďarsko v centre pozornosti na bruselskom samite. Hrozia stopkou peniazom pre Ukrajinu

6. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Herec Jan Hofman: Na Třeboni jsou nejhorší cyklisté

Brambora s vejcem

Herec Jan Hofman: Na Třeboni jsou nejhorší cyklisté

6. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Jan Hofman: Na Třeboni jsou nejhorší cyklisté

Český rozhlas - Zábava

Brambora s vejcem: Herec Jan Hofman: Na Třeboni jsou nejhorší cyklisté

6. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody SHARE: Na diaľku im dokázali vypnúť auto. Pozor na IoT zariadenia

Podcasty Aktuality.sk

SHARE: Na diaľku im dokázali vypnúť auto. Pozor na IoT zariadenia

6. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Neděle Marie Tomsové: Manžel Marie Tomsové míří do rakouského vězení

Český rozhlas - Zábava

Neděle Marie Tomsové: Manžel Marie Tomsové míří do rakouského vězení

6. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Jana Knížková a Vojta Efler: Je jasné, kdo bude držet otěže našeho odpoledního vysílání. Vše jinak zachováme

Host Frekvence 1

Jana Knížková a Vojta Efler: Je jasné, kdo bude držet otěže našeho odpoledního vysílání. Vše jinak zachováme

6. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Rostislav Růžička: Rybářská vášeň, adrenalin a lov obrovských kaprů

Dobré dopoledne

Rostislav Růžička: Rybářská vášeň, adrenalin a lov obrovských kaprů

6. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody 5 - Donald Trump új, 25 százalékos vámokat vezetett be - vonalban Pásztor Szabolcs az Oeconomus gazdaságkutató alapítvány kutatási vezetője

Balázsék

5 - Donald Trump új, 25 százalékos vámokat vezetett be - vonalban Pásztor Szabolcs az Oeconomus gazdaságkutató alapítvány kutatási vezetője

6. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody 3 - Mi volt a legbizarrabb dolog, amit munka közben egy házvezetőnő láthatott?

Balázsék

3 - Mi volt a legbizarrabb dolog, amit munka közben egy házvezetőnő láthatott?

6. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody 4 - Magyar utas szenvedett hajótörést a Maldív-szigeteken

Balázsék

4 - Magyar utas szenvedett hajótörést a Maldív-szigeteken

6. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody 2 - Betegnek tartják, megbélyegzik az indianai anyát, aki még mindig szoptatja hároméves lányát

Balázsék

2 - Betegnek tartják, megbélyegzik az indianai anyát, aki még mindig szoptatja hároméves lányát

6. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody 1 - 20250306_6 óra

Balázsék

1 - 20250306_6 óra

6. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW: Neskutečný! Váša je zpátky!

FAJN PODCASTY

WAKE UP SHOW: Neskutečný! Váša je zpátky!

6. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Politiku nelze ovlivňovat, tak proč si jí brát do soukromého života, když na to nemám vliv?

Kraus a blondýna

Politiku nelze ovlivňovat, tak proč si jí brát do soukromého života, když na to nemám vliv?

6. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Katka Podrazká: Mateřství Lucie Borhyové a moje mladická naivita mě dostaly na Novu.

Trefa do Černé(ho)

Katka Podrazká: Mateřství Lucie Borhyové a moje mladická naivita mě dostaly na Novu.

6. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Petrom Bátorom: Robert Kaliňák robí z obrany ministerstvo kapitulácie (epizóda 14/25)

Podcasty Aktuality.sk

NA ROVINU s Petrom Bátorom: Robert Kaliňák robí z obrany ministerstvo kapitulácie (epizóda 14/25)

6. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Zloději často kradou, protože si myslí, že to má hodnotu. Pak zjistí opak

Kraus a blondýna

Zloději často kradou, protože si myslí, že to má hodnotu. Pak zjistí opak

6. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody #113 - Čtvrtek - 6.3.2025 - Šlapadla, Thajsko, historie New Yorku a mytí auta

Ranní show

#113 - Čtvrtek - 6.3.2025 - Šlapadla, Thajsko, historie New Yorku a mytí auta

6. 3. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Promlčení trestných činů má svůj význam

Kraus a blondýna

Promlčení trestných činů má svůj význam

6. 3. 2025

52 sec

Obrázek epizody Iluzionisté

Svět podle Jakuba Koháka

Iluzionisté

6. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Fight Club #715

Fight Club

Fight Club #715

6. 3. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Jakou domácí práci Češi dělají nejneraději?

Česká volba

Jakou domácí práci Češi dělají nejneraději?

6. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody This Is My Deal Here, Wade

Conan O’Brien Needs A Friend

This Is My Deal Here, Wade

6. 3. 2025

20 min