Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JIRKA MÁDL – ČESKO NEMÁ FINANČNĚ NA TO VYHRÁT OSCARA, PŘI NATÁČENÍ SNOWBOARĎÁKŮ JSEM SE BÁL ŽE DOSTANU PŘES DRŽKU Ep.203

JIRKA MÁDL – ČESKO NEMÁ FINANČNĚ NA TO VYHRÁT OSCARA, PŘI NATÁČENÍ SNOWBOARĎÁKŮ JSEM SE BÁL ŽE DOSTANU PŘES DRŽKU Ep.203

31. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Českých turistov na Slovensku ubudlo, cítia to už aj v Tatrách. Väčšina hovorí o jedinom dôvode

Českých turistov na Slovensku ubudlo, cítia to už aj v Tatrách. Väčšina hovorí o jedinom dôvode

31. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Digitální Amos

Digitální Amos

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody DIGILIDI #81 | Filip Titlbach: Jsem Eva Holubová s fousama

DIGILIDI #81 | Filip Titlbach: Jsem Eva Holubová s fousama

31. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak požádat muže, aby vám namazal záda?

Jak požádat muže, aby vám namazal záda?

31. 7. 2025

51 sec

Obrázek epizody Chirurg Vladimír Šuťak: Díky magnetické navigaci přesně lokalizujeme nádory

Chirurg Vladimír Šuťak: Díky magnetické navigaci přesně lokalizujeme nádory

31. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Singlovství, speed dating, vztahy a randíčková cesta za sebepoznáním (ft. Katy Samková)

Singlovství, speed dating, vztahy a randíčková cesta za sebepoznáním (ft. Katy Samková)

31. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody Fight Club #735

Fight Club #735

31. 7. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, necháte se unášet romantikou. Dokážete, že láska není pro vás jen prázdným slovem

HOROSKOPY: Raci, necháte se unášet romantikou. Dokážete, že láska není pro vás jen prázdným slovem

31. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (201) → Miloš Keller, parní zubačka sedlem Furka

Dopravní podcast (201) → Miloš Keller, parní zubačka sedlem Furka

31. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 5 Episode 2

Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 5 Episode 2

31. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Prečo je správny cash flow alfou a omegou podnikania?

Prečo je správny cash flow alfou a omegou podnikania?

31. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody 1983: Srdečné pozdravy z Kalifornie | Tales from the Loop CZ

1983: Srdečné pozdravy z Kalifornie | Tales from the Loop CZ

30. 7. 2025

2 hod 9 min

Obrázek epizody 1983: Past od rodiče | Tales from the Loop CZ

1983: Past od rodiče | Tales from the Loop CZ

30. 7. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody Buchty: S hygienou to má každý jinak. Někdo kaká na komunitní latríně, někdo zase dává nohy na stůl

Buchty: S hygienou to má každý jinak. Někdo kaká na komunitní latríně, někdo zase dává nohy na stůl

30. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody S hygienou to má každý jinak. Někdo kaká na komunitní latríně, někdo zase dává nohy na stůl

S hygienou to má každý jinak. Někdo kaká na komunitní latríně, někdo zase dává nohy na stůl

30. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Lužifčák S2E11 Martin Královič - Ľudia neumierajú lebo panikária. Panikária, lebo si myslia že umrú

Lužifčák S2E11 Martin Královič - Ľudia neumierajú lebo panikária. Panikária, lebo si myslia že umrú

30. 7. 2025

2 hod 15 min

Obrázek epizody POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

30. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

30. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Víte, co je Pataj a Mataj?

Víte, co je Pataj a Mataj?

30. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Slováci novej hymne neuverili, nehrajú ju a nespĺňa ani zákonné podmienky. Zmenia pre ňu pravidlá štátnych symbolov?

Slováci novej hymne neuverili, nehrajú ju a nespĺňa ani zákonné podmienky. Zmenia pre ňu pravidlá štátnych symbolov?

30. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Je rodičovství ve Skandinávii skutečně o tolik lepší? | Jaro Rais & Petr Jungwirt

FOTRŮV VÝCUC z Je rodičovství ve Skandinávii skutečně o tolik lepší? | Jaro Rais & Petr Jungwirt

30. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Vítek Pokorný: Na Evropu 2 jsem přitáhl opilce, kteří tam všechno rozmlátili. Ve vysílání jsem provokoval, dnes by to nešlo

Vítek Pokorný: Na Evropu 2 jsem přitáhl opilce, kteří tam všechno rozmlátili. Ve vysílání jsem provokoval, dnes by to nešlo

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to mají ve Španělsku se jmény?

Jak to mají ve Španělsku se jmény?

30. 7. 2025

1 min