Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody The Paper Interviews #1 with Domhnall Gleeson

The Paper Interviews #1 with Domhnall Gleeson

8. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody 145 ENDOMETRIÓZA| Bolest, kterou lékaři ignorují. Jak poznat endometriózu?

145 ENDOMETRIÓZA| Bolest, kterou lékaři ignorují. Jak poznat endometriózu?

8. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody 5 ROKOV PIATOČKU (záznam)

5 ROKOV PIATOČKU (záznam)

8. 8. 2025

36 min

Obrázek epizody Tomášova máma přemýšlí, jaký obličej si nahodí

Tomášova máma přemýšlí, jaký obličej si nahodí

7. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma přemýšlí, jaký obličej si nahodí

Tomášova máma přemýšlí, jaký obličej si nahodí

7. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Evoluce Seznamek 2. díl

Evoluce Seznamek 2. díl

7. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Naši lobisti na ministerstve? Mýtus, tvrdí šéf nemocníc Penty Lednický. A čo si myslí o kauze Gorila?

Naši lobisti na ministerstve? Mýtus, tvrdí šéf nemocníc Penty Lednický. A čo si myslí o kauze Gorila?

7. 8. 2025

52 min

Obrázek epizody ANDREJ KALAŠNIK - REALITYSHOW FARMA JE TĚŽŠÍ NEŽ SURVIVOR, PO JEDNOM ZÁPASE JSEM ÚPLNĚ ZTRATIL PAMĚŤ Ep.204

ANDREJ KALAŠNIK - REALITYSHOW FARMA JE TĚŽŠÍ NEŽ SURVIVOR, PO JEDNOM ZÁPASE JSEM ÚPLNĚ ZTRATIL PAMĚŤ Ep.204

7. 8. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jak ve Španělsku balit holky?

Jak ve Španělsku balit holky?

7. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Vyhazov za kandidaturu byl správně, nebo zbytečné drama? (524)

Vyhazov za kandidaturu byl správně, nebo zbytečné drama? (524)

7. 8. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Jiří Beran: Na ČEZ Lipno Sport Festival 2025 vyzkouším i běh. Běžet večer podél vody bude nádhera

Jiří Beran: Na ČEZ Lipno Sport Festival 2025 vyzkouším i běh. Běžet večer podél vody bude nádhera

7. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Fight Club #736

Fight Club #736

7. 8. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Jiří Mádl: Potřebuju cítit roli. Nejvíc mě baví, když je postava jiná než já, ale přitom jí rozumím.

Jiří Mádl: Potřebuju cítit roli. Nejvíc mě baví, když je postava jiná než já, ale přitom jí rozumím.

7. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Přijít do práce a dělat ty nejšílenější věci. To je každodenní realita akrobatů z Cirku La Putyka

Přijít do práce a dělat ty nejšílenější věci. To je každodenní realita akrobatů z Cirku La Putyka

7. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Je správné upustit od přísnějších trestů za krádež v případě recidivy, tak, jak to stanoví nový trestní zákoník? (522)

Je správné upustit od přísnějších trestů za krádež v případě recidivy, tak, jak to stanoví nový trestní zákoník? (522)

7. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Ktoré vraždy videl Černákov vodič: Keď som ho viezol, nevedel som, že sa bude rezať hlava

Ktoré vraždy videl Černákov vodič: Keď som ho viezol, nevedel som, že sa bude rezať hlava

7. 8. 2025

44 sec

Obrázek epizody Je správné, aby v Praze jezdila jako taxíky jen elektroauta? (523)

Je správné, aby v Praze jezdila jako taxíky jen elektroauta? (523)

7. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody AI Prehľad: Kto ovládne AI budúcnosť? Trump, Zuckerberg alebo čínski komunisti?

AI Prehľad: Kto ovládne AI budúcnosť? Trump, Zuckerberg alebo čínski komunisti?

7. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 5 Episode 3

Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 5 Episode 3

7. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Kozorozi, milostný zážitek – láska na první pohled čeká na mnohé z vás

HOROSKOPY: Kozorozi, milostný zážitek – láska na první pohled čeká na mnohé z vás

7. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma je překvapená, jak umí táta cestovat v čase

Tomášova máma je překvapená, jak umí táta cestovat v čase

6. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma je překvapená, jak umí táta cestovat v čase

Tomášova máma je překvapená, jak umí táta cestovat v čase

6. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Buchty: Můžeš odjet z Itálie, ale Itálie zůstane v tobě

Buchty: Můžeš odjet z Itálie, ale Itálie zůstane v tobě

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Můžeš odjet z Itálie, ale Itálie zůstane v tobě

Můžeš odjet z Itálie, ale Itálie zůstane v tobě

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Konsolidácia môže siahnuť aj na sociálny štát. Komu by sme boli ochotní brať sociálne benefity?

Konsolidácia môže siahnuť aj na sociálny štát. Komu by sme boli ochotní brať sociálne benefity?

6. 8. 2025

43 min