Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Andrej Babiš řídí stát jako firmu, a ta může jednoduše zbankrotovat

Andrej Babiš řídí stát jako firmu, a ta může jednoduše zbankrotovat

4. 4. 2021

5 min

Obrázek epizody Miloš Zeman nechce být jako papaláši, proto Velikonoce letos na Vysočině neoslaví

Miloš Zeman nechce být jako papaláši, proto Velikonoce letos na Vysočině neoslaví

4. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Karel Gott je s českou hudební scénou spokojený

Karel Gott je s českou hudební scénou spokojený

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Přiznání Andreje Babiše byl pouhý apríl

Přiznání Andreje Babiše byl pouhý apríl

4. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Luděk Sobota si na Velikonoce místo pomlázky upletl kocovinu

Luděk Sobota si na Velikonoce místo pomlázky upletl kocovinu

4. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Zdeněk Izer radí, jak trávit Velikonoce v uzávěře

Zdeněk Izer radí, jak trávit Velikonoce v uzávěře

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody #46 Základem života je sex, tvrdí vejce. Je to krása, oponuje kraslice. Jak je to u vás?

#46 Základem života je sex, tvrdí vejce. Je to krása, oponuje kraslice. Jak je to u vás?

4. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Focení krajiny s @icin_photo

Focení krajiny s @icin_photo

4. 4. 2021

1 hod 54 min

Obrázek epizody O bouři citů a dubnovém neklidu v duši. Omeletky Haliny Pawlowské

O bouři citů a dubnovém neklidu v duši. Omeletky Haliny Pawlowské

4. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Káva vs zdraví - kolik káv denně můžeme vypít, káva s mlékem - ano nebo ne?, těhotenství a další

Káva vs zdraví - kolik káv denně můžeme vypít, káva s mlékem - ano nebo ne?, těhotenství a další

4. 4. 2021

43 min

Obrázek epizody Po stopách velikonočního příběhu v centru Olomouce

Po stopách velikonočního příběhu v centru Olomouce

4. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody ANGELIKA KOSTYSHYNOVÁ - Pořád mi někdo píše, abych mu za peníze vyfotila svá chodidla |ROZHOVOR|

ANGELIKA KOSTYSHYNOVÁ - Pořád mi někdo píše, abych mu za peníze vyfotila svá chodidla |ROZHOVOR|

4. 4. 2021

21 min

Obrázek epizody 14. díl 2. část - Bitva o Phandalin (feat. Xnapy) | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru

14. díl 2. část - Bitva o Phandalin (feat. Xnapy) | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru

3. 4. 2021

1 hod 29 min

Obrázek epizody #6 - Filmy a seriály

#6 - Filmy a seriály

3. 4. 2021

42 min

Obrázek epizody 14. díl 1. část - Bitva o Phandalin (feat. Xnapy) | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru

14. díl 1. část - Bitva o Phandalin (feat. Xnapy) | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru

3. 4. 2021

2 hod 6 min

Obrázek epizody No4 - TO SI ŤA MÁÁÁM AKOŽE VZIAŤ? (Plné bruško, prázdne guľky)

No4 - TO SI ŤA MÁÁÁM AKOŽE VZIAŤ? (Plné bruško, prázdne guľky)

3. 4. 2021

55 min

Obrázek epizody 11. díl - Konflikty v družině a mezi hráči | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

11. díl - Konflikty v družině a mezi hráči | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

3. 4. 2021

1 hod 39 min

Obrázek epizody Pořád bojuji s tím, být in. Omeletky Haliny Pawlowské

Pořád bojuji s tím, být in. Omeletky Haliny Pawlowské

3. 4. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak se posílali v minulosti děti?

Jak se posílali v minulosti děti?

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody 13. díl 2. část - Čiň čertu dobře... | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru (feat. Xnapy) | Krotitelé draků

13. díl 2. část - Čiň čertu dobře... | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru (feat. Xnapy) | Krotitelé draků

2. 4. 2021

2 hod 2 min

Obrázek epizody Trojka v bytě #10 – Velikonoční příběh

Trojka v bytě #10 – Velikonoční příběh

2. 4. 2021

9 min

Obrázek epizody 13. díl 1. část - Čiň čertu dobře... | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru (feat. Xnapy) | Krotitelé draků

13. díl 1. část - Čiň čertu dobře... | Kampaň: Ztracený důl Phandelveru (feat. Xnapy) | Krotitelé draků

2. 4. 2021

1 hod 51 min

Obrázek epizody Ep. 5 - MATURITA

Ep. 5 - MATURITA

2. 4. 2021

53 min

Obrázek epizody Tohle je mi úplně jedno, já se na žádnou planetu nechystám. Ale jsem rád, že ten vítr tak pěkně proudí

Tohle je mi úplně jedno, já se na žádnou planetu nechystám. Ale jsem rád, že ten vítr tak pěkně proudí

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Hana Hegerová byla velká dáma. Čest její práci a její památce, ale ve familiárním vztahu jsem s ní nebyl

Hana Hegerová byla velká dáma. Čest její práci a její památce, ale ve familiárním vztahu jsem s ní nebyl

2. 4. 2021

1 min