Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody To Gréta nemá ze své hlavy. Není to nic pro mě a já ji jako objektivní zdroj neberu

To Gréta nemá ze své hlavy. Není to nic pro mě a já ji jako objektivní zdroj neberu

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody #45 Vietnamští obchodníci sehnali vakcínu pro každého! Můžete si ji píchnout i Vy!

#45 Vietnamští obchodníci sehnali vakcínu pro každého! Můžete si ji píchnout i Vy!

2. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Mafiána usvědčila videa o vaření a umělé inteligenci nejde balení. To jsou top zprávy minulého týdne

Mafiána usvědčila videa o vaření a umělé inteligenci nejde balení. To jsou top zprávy minulého týdne

2. 4. 2021

14 min

Obrázek epizody Podpultovky: Připoutejte se prosím!

Podpultovky: Připoutejte se prosím!

2. 4. 2021

28 min

Obrázek epizody Libeňské pašije

Libeňské pašije

2. 4. 2021

1 hod 10 min

Obrázek epizody Kozorozi, budete se cítit dobře tam, kde vládne příjemná atmosféra. Inspirují vás lidé, kteří vás dokážou rozesmát

Kozorozi, budete se cítit dobře tam, kde vládne příjemná atmosféra. Inspirují vás lidé, kteří vás dokážou rozesmát

2. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody TV MENU pátek 2.4.2021 Prima COOL

TV MENU pátek 2.4.2021 Prima COOL

2. 4. 2021

15 sec

Obrázek epizody Kukátko: V provozu jsou všechny pražské přívozy

Kukátko: V provozu jsou všechny pražské přívozy

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Boris Jelcin, zbožňovaný i zatracovaný. Co po sobě zanechal první ruský prezident?

Boris Jelcin, zbožňovaný i zatracovaný. Co po sobě zanechal první ruský prezident?

2. 4. 2021

10 min

Obrázek epizody Herec Viktor Dvořák skončil v chládku. Ruzyňské vězení divně páchlo, řekl

Herec Viktor Dvořák skončil v chládku. Ruzyňské vězení divně páchlo, řekl

2. 4. 2021

31 min

Obrázek epizody Voko maturuje a bude to sranda

Voko maturuje a bude to sranda

2. 4. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vláda stoj, Edo neber mi ju, chcem byť s ňou

Vláda stoj, Edo neber mi ju, chcem byť s ňou

2. 4. 2021

17 min

Obrázek epizody #55+ SEZNÁMENÍ S RODIČI - STORIES

#55+ SEZNÁMENÍ S RODIČI - STORIES

1. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Tomáš Pírek: Na distanční výuku jsme vůbec nebyli připravení. Udělali jsme za tu dobu velký pokrok, ale už to stačilo

Tomáš Pírek: Na distanční výuku jsme vůbec nebyli připravení. Udělali jsme za tu dobu velký pokrok, ale už to stačilo

1. 4. 2021

17 min

Obrázek epizody Víte, jak dlouho trvá uvařit pštrosí vejce natvrdo?

Víte, jak dlouho trvá uvařit pštrosí vejce natvrdo?

1. 4. 2021

46 sec

Obrázek epizody Do čeho zmutoval virus podle TOMÁŠOVÝ MÁMY?

Do čeho zmutoval virus podle TOMÁŠOVÝ MÁMY?

1. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Pohádali Jsme Se Kvůli Mytí nádobí?!

Pohádali Jsme Se Kvůli Mytí nádobí?!

1. 4. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Lebka zlomená cez oči #36

Lebka zlomená cez oči #36

1. 4. 2021

58 min

Obrázek epizody Xiaomi Galaxy Fold, Mi 11 Pro/ Ultra, Apple WWDC

Xiaomi Galaxy Fold, Mi 11 Pro/ Ultra, Apple WWDC

1. 4. 2021

58 min

Obrázek epizody Novinky - březen 2021

Novinky - březen 2021

1. 4. 2021

1 hod 22 min

Obrázek epizody Jak vznikají COOL upoutávky: Tak trochu netradiční rozhovor s COOL týmem a Honzou Dolanským

Jak vznikají COOL upoutávky: Tak trochu netradiční rozhovor s COOL týmem a Honzou Dolanským

1. 4. 2021

17 min

Obrázek epizody Ypsilonka si připomíná: O tom jak ona... aneb Co a jak se hrálo v rané Ypsilonce

Ypsilonka si připomíná: O tom jak ona... aneb Co a jak se hrálo v rané Ypsilonce

1. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Star Trek v neděli 4.4.2021 na Prima COOL

Star Trek v neděli 4.4.2021 na Prima COOL

1. 4. 2021

30 sec

Obrázek epizody 10. díl - Cragmaw Castle a Backstorky postav | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

10. díl - Cragmaw Castle a Backstorky postav | Po bitvě každý GameMasterem | Krotitelé draků

1. 4. 2021

1 hod 56 min

Obrázek epizody Odchádza niekto ako kráľ...

Odchádza niekto ako kráľ...

1. 4. 2021

51 sec