Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody dalmatin rumunský feat aleš pitrmoc | starosta pohodovic | ep 15

dalmatin rumunský feat aleš pitrmoc | starosta pohodovic | ep 15

1. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody #23 Nejpodivnější zákony na světě

#23 Nejpodivnější zákony na světě

1. 3. 2026

1 hod 16 min

Obrázek epizody Survivor Special #2 🏝️ Vyplatí se flirtovat na ostrově? | KOŤÁK CAST

Survivor Special #2 🏝️ Vyplatí se flirtovat na ostrově? | KOŤÁK CAST

1. 3. 2026

1 hod 24 min

Obrázek epizody Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Pro fotografy mám jen slova obdivu

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Pro fotografy mám jen slova obdivu

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Veronika Sedláčková, mama syna s Downovým syndrómom: Čo bude s týmito ľuďmi po skončení povinnej školskej dochádzky?

Veronika Sedláčková, mama syna s Downovým syndrómom: Čo bude s týmito ľuďmi po skončení povinnej školskej dochádzky?

1. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Monionář z chatrče aneb Thajsko země zaslíbená

Monionář z chatrče aneb Thajsko země zaslíbená

1. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody #148 Přehlcení zábavou

#148 Přehlcení zábavou

1. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Šialenstvo okolo Juraja Slafkovského. Muž zo zákulisia odhalil, čo sa dialo s našimi hráčmi na ZOH 2026

Šialenstvo okolo Juraja Slafkovského. Muž zo zákulisia odhalil, čo sa dialo s našimi hráčmi na ZOH 2026

1. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody #3 ALKOHOL- proč ho v Česku podceňujeme? 🤔

#3 ALKOHOL- proč ho v Česku podceňujeme? 🤔

1. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody 3. epizoda - od Amerika hledá top modelku po tragický příběh Brittany Murphy

3. epizoda - od Amerika hledá top modelku po tragický příběh Brittany Murphy

1. 3. 2026

1 hod 50 min

Obrázek epizody „Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

„Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

28. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Bachelor Special #15 🌹 Dát si víc rande v jeden večer? | KOŤÁK CAST

Bachelor Special #15 🌹 Dát si víc rande v jeden večer? | KOŤÁK CAST

28. 2. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody Ako zabrániť vodičom, aby sa zipsovali a ako zistiť majiteľa auta podľa EČV?)

Ako zabrániť vodičom, aby sa zipsovali a ako zistiť majiteľa auta podľa EČV?)

28. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Dokedy budú kluby doplácať na výtržníkov? Zákulisie boja Spartaka Trnava s problémovými fanúšikmi

Dokedy budú kluby doplácať na výtržníkov? Zákulisie boja Spartaka Trnava s problémovými fanúšikmi

28. 2. 2026

43 min

Obrázek epizody Tichý GM 2 - Anna-Marie a Radar | DnD CZ

Tichý GM 2 - Anna-Marie a Radar | DnD CZ

27. 2. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody Radio VRTULNÍK #21 - Ornella Ko-koktavá

Radio VRTULNÍK #21 - Ornella Ko-koktavá

27. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

27. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

27. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Poprask #123 Dva tátové: Survivor je nuda pro influencery, v Asia Express jsou aspoň reální lidi!

Poprask #123 Dva tátové: Survivor je nuda pro influencery, v Asia Express jsou aspoň reální lidi!

27. 2. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody AGRESIVNÍ VIRUS (2014) - Demeter 747

AGRESIVNÍ VIRUS (2014) - Demeter 747

27. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody CSOTM - Dívka nebo žena?

CSOTM - Dívka nebo žena?

27. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody S rozhlasem mě baví svět už 60 let, říká Helena Vondráčková. Martinu Hrdinkovi se splnil sen

S rozhlasem mě baví svět už 60 let, říká Helena Vondráčková. Martinu Hrdinkovi se splnil sen

27. 2. 2026

39 min

Obrázek epizody Smer útočí na voľby zo zahrančia, PS stráca dych. O boji o voliča so sociológom Romanom Pudmarčíkom z agentúry IPSOS

Smer útočí na voľby zo zahrančia, PS stráca dych. O boji o voliča so sociológom Romanom Pudmarčíkom z agentúry IPSOS

27. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody Dopravní 6 (74) → Změny na Hanspaulce a opravy a úklidy chodníků

Dopravní 6 (74) → Změny na Hanspaulce a opravy a úklidy chodníků

27. 2. 2026

12 min

Obrázek epizody Herečka Sarah Haváčová vstoupila do armády a učí se házet granátem: Uniforma není kostým, je to čest

Herečka Sarah Haváčová vstoupila do armády a učí se házet granátem: Uniforma není kostým, je to čest

27. 2. 2026

46 min