Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Z Číny jsem chtěla utéct do Čech a na kolenou prosit o řízek. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Z Číny jsem chtěla utéct do Čech a na kolenou prosit o řízek. Omeletky s Halinou Pawlowskou

15. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody RADY & MENT - Co by dělali, kdyby jim plakalo dítě? #1 |GOOGLE CHAT|

RADY & MENT - Co by dělali, kdyby jim plakalo dítě? #1 |GOOGLE CHAT|

15. 5. 2022

14 min

Obrázek epizody No57 – POTOM MI ZAČALA ROZOPÍNAŤ SPACÁÁÁK

No57 – POTOM MI ZAČALA ROZOPÍNAŤ SPACÁÁÁK

14. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody 37: Intimní štěstí - k nezaplacení! Hostem Julie Gaia Poupětová

37: Intimní štěstí - k nezaplacení! Hostem Julie Gaia Poupětová

14. 5. 2022

49 min

Obrázek epizody Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské

Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské

14. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Bára Munzarová exkluzivně o zdravotním stavu maminky Hlaváčové a posledních hodinách tatínka Munzara

Bára Munzarová exkluzivně o zdravotním stavu maminky Hlaváčové a posledních hodinách tatínka Munzara

14. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Mirai Navrátil promluvil o skládání. V Beskydech byl fyzicky na dně

Mirai Navrátil promluvil o skládání. V Beskydech byl fyzicky na dně

14. 5. 2022

36 min

Obrázek epizody České předsednictví otevře společné zasedání vlády a eurokomise v Litomyšli, řekl v Premiérském Press klubu Petr Fiala

České předsednictví otevře společné zasedání vlády a eurokomise v Litomyšli, řekl v Premiérském Press klubu Petr Fiala

13. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Jak je to s fungováním placeba?

Jak je to s fungováním placeba?

13. 5. 2022

59 sec

Obrázek epizody Zastropování cen energií by byla chyba! Způsobilo by to jejich nedostatek, řekl v Press klubu ekonom Petr Bartoň

Zastropování cen energií by byla chyba! Způsobilo by to jejich nedostatek, řekl v Press klubu ekonom Petr Bartoň

13. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody JAK JSEM čekala holku/kluka? Zkouším babské rady...

JAK JSEM čekala holku/kluka? Zkouším babské rady...

13. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Milena Steinmasslová: Rodina Marečků ze seriálu Ulice v ničem nevyniká. Ale má v sobě velkou dávku tolerance

Milena Steinmasslová: Rodina Marečků ze seriálu Ulice v ničem nevyniká. Ale má v sobě velkou dávku tolerance

13. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE KOHÁKA – Turistický pochod

SVĚT PODLE KOHÁKA – Turistický pochod

13. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody 3v1 – Čtvrtek 12. května 2022

3v1 – Čtvrtek 12. května 2022

13. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody Tohle počínání ukazuje, jak kdyby šlo o nějakou prehistorickou kulturu. Je to barbarské loupení všeho

Tohle počínání ukazuje, jak kdyby šlo o nějakou prehistorickou kulturu. Je to barbarské loupení všeho

13. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody 2 - Egy órán át dobálta a dühöngő férfi a veszteglő vonatot - Vonalban Dorina aki a vonaton volt

2 - Egy órán át dobálta a dühöngő férfi a veszteglő vonatot - Vonalban Dorina aki a vonaton volt

13. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody 4 - Újabb TikTok kihívást találtunk

4 - Újabb TikTok kihívást találtunk

13. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody Dát si alkohol v letadle je zcela marný. Pak vylezu ven a jsem jak žumpa

Dát si alkohol v letadle je zcela marný. Pak vylezu ven a jsem jak žumpa

13. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody Želvy se toulají oceánem a seniorce se ztratilo lečo. To jsou nej zprávy minulého týdne

Želvy se toulají oceánem a seniorce se ztratilo lečo. To jsou nej zprávy minulého týdne

13. 5. 2022

14 min

Obrázek epizody Pohled je ďábelský. Moc na tyhle vejšky nejsem, a když jsem se na to podíval, tak jsem si říkal, proč bych tam šel

Pohled je ďábelský. Moc na tyhle vejšky nejsem, a když jsem se na to podíval, tak jsem si říkal, proč bych tam šel

13. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Podpultovky: HR okénko ft. Kaadell

Podpultovky: HR okénko ft. Kaadell

13. 5. 2022

51 min

Obrázek epizody Ranní show – Pátek 13. května 2022

Ranní show – Pátek 13. května 2022

13. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Tomio HO vyzval, ať se mu postaví...

Tomio HO vyzval, ať se mu postaví...

13. 5. 2022

43 min

Obrázek epizody Co by si Češi už v dnešní době nenechali vytetovat?

Co by si Češi už v dnešní době nenechali vytetovat?

13. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Kartička

Kartička

13. 5. 2022

1 min