Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Josef Abrhám byl jako táta, Libuše Šafránková první láska, říká milovník popkultury Sebastian Šikl

Josef Abrhám byl jako táta, Libuše Šafránková první láska, říká milovník popkultury Sebastian Šikl

7. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody Co jsou na internetu Cookies

Co jsou na internetu Cookies

7. 6. 2022

55 sec

Obrázek epizody Ezodíl | EP 07

Ezodíl | EP 07

7. 6. 2022

44 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #79 – Jakub Zelenka

Maxim Pavla Vondráčka #79 – Jakub Zelenka

7. 6. 2022

17 min

Obrázek epizody Superschopnosti w/ Abis, Ameer - fylosofye #26

Superschopnosti w/ Abis, Ameer - fylosofye #26

7. 6. 2022

52 min

Obrázek epizody 2 - Magyar focidrukkerek: az angol magyar meccs, és szurkolóink viselkedése az olasz repülőn

2 - Magyar focidrukkerek: az angol magyar meccs, és szurkolóink viselkedése az olasz repülőn

7. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody 4 - Megszólalt nálunk is a vadász, aki kilőtte a vaddisznókat a János Kórháznál

4 - Megszólalt nálunk is a vadász, aki kilőtte a vaddisznókat a János Kórháznál

7. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE KOHÁKA – Zápas se Španělskem

SVĚT PODLE KOHÁKA – Zápas se Španělskem

7. 6. 2022

5 min

Obrázek epizody Je dobře, že u nás telefonní budky zmizely, to byly tragické stavbičky. Nechal bych jen ty v Londýně

Je dobře, že u nás telefonní budky zmizely, to byly tragické stavbičky. Nechal bych jen ty v Londýně

7. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Když byl u nás Mikuláš, tak jsem si všiml, že má stejný boty, jako náš soused. Inklinuji na druhou stranu

Když byl u nás Mikuláš, tak jsem si všiml, že má stejný boty, jako náš soused. Inklinuji na druhou stranu

7. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Místo, aby měla radost, že si spolu můžeme podovádět, tak byla zapšklá a ptala se mě, zda zaplatím pokutu

Místo, aby měla radost, že si spolu můžeme podovádět, tak byla zapšklá a ptala se mě, zda zaplatím pokutu

7. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Ranní show – Úterý 7. června 2022

Ranní show – Úterý 7. června 2022

7. 6. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody Že Fajn Ráno nedává smysl? Nesmysl!

Že Fajn Ráno nedává smysl? Nesmysl!

7. 6. 2022

49 min

Obrázek epizody Za co nejvíc utrácí čeští muži?

Za co nejvíc utrácí čeští muži?

7. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody 36. CHEMTRAILS? Pravda nebo lež?

36. CHEMTRAILS? Pravda nebo lež?

7. 6. 2022

41 min

Obrázek epizody Býci, budete aktivní. Vaše vládkyně Venuše rozdmýchá emoce, dojde k oživení vztahů

Býci, budete aktivní. Vaše vládkyně Venuše rozdmýchá emoce, dojde k oživení vztahů

7. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Rozpad rodiny, infekce a dluhy. Ezošmejdům se v Česku daří

Rozpad rodiny, infekce a dluhy. Ezošmejdům se v Česku daří

7. 6. 2022

30 min

Obrázek epizody Ondřej Prokop: Uprchlická krize v Praze je selháním komunikace primátora

Ondřej Prokop: Uprchlická krize v Praze je selháním komunikace primátora

6. 6. 2022

13 min

Obrázek epizody Tomášova máma uklízí kumbál

Tomášova máma uklízí kumbál

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma uklízí kumbál

Tomášova máma uklízí kumbál

6. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Jakou mají výhodu lidé co pijí kafe

Jakou mají výhodu lidé co pijí kafe

6. 6. 2022

1 min

Obrázek epizody Marián Jelínek: V životě nám ubližují myšlenky nechtěné. Když s nimi umím pracovat, neznamená to, že všechno vyhraju

Marián Jelínek: V životě nám ubližují myšlenky nechtěné. Když s nimi umím pracovat, neznamená to, že všechno vyhraju

6. 6. 2022

33 min

Obrázek epizody Smack: Na Andělech mi tleskala i Ewa Farna. Ukázal jsem, že rap už není outsider

Smack: Na Andělech mi tleskala i Ewa Farna. Ukázal jsem, že rap už není outsider

6. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody Manželství pro všechny je zástupné téma. Lásku, sex a manželství garantovat nelze, říká Topolánek

Manželství pro všechny je zástupné téma. Lásku, sex a manželství garantovat nelze, říká Topolánek

6. 6. 2022

16 min

Obrázek epizody #24 Pytel plný klíšťat a největší žrout!

#24 Pytel plný klíšťat a největší žrout!

6. 6. 2022

40 min