Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Fiala říká, že je takový pařák, že se snad vypaří z práce

Petr Fiala říká, že je takový pařák, že se snad vypaří z práce

7. 8. 2022

6 min

Obrázek epizody Luděk Sobota hasí už jenom žízeň

Luděk Sobota hasí už jenom žízeň

7. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Luděk Sobota by Krpálka v judu nejen porazil, dokonce by ho prorazil

Luděk Sobota by Krpálka v judu nejen porazil, dokonce by ho prorazil

7. 8. 2022

6 min

Obrázek epizody Holčičíspodek #5 - Vaše otázky - rozchody, věkový rozdíl a sexuální pomůcky s Marcem

Holčičíspodek #5 - Vaše otázky - rozchody, věkový rozdíl a sexuální pomůcky s Marcem

7. 8. 2022

1 hod 13 min

Obrázek epizody Danielle Guizio: How to Build a Fashion Brand (Summer Series)

Danielle Guizio: How to Build a Fashion Brand (Summer Series)

7. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Co se stalo příští týden? #5

Co se stalo příští týden? #5

7. 8. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Co je Anarchokapitalismus? w/ Anonym#1722 - fylosofye #32

Co je Anarchokapitalismus? w/ Anonym#1722 - fylosofye #32

7. 8. 2022

1 hod 41 min

Obrázek epizody Kandidátka na Hrad Nerudová o tom, co by vláda měla okamžitě udělat a jak těžká doba nás čeká

Kandidátka na Hrad Nerudová o tom, co by vláda měla okamžitě udělat a jak těžká doba nás čeká

7. 8. 2022

38 min

Obrázek epizody El Amor De Pablito

El Amor De Pablito

7. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Turbozprávy 2022-08-06

Turbozprávy 2022-08-06

6. 8. 2022

6 min

Obrázek epizody Svatba Facka Drink (Arnold Schwarzenegger, Monika Bagárová a Pablo Escobar)

Svatba Facka Drink (Arnold Schwarzenegger, Monika Bagárová a Pablo Escobar)

6. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Pan Fiala a ministryně obrany paní Černochová utíkají před voliči. Dožene je pan Babiš?

Pan Fiala a ministryně obrany paní Černochová utíkají před voliči. Dožene je pan Babiš?

6. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody První se do Hřenska vrátí ptáci. S voňavkou zvířata nenatočíte, říká kameraman přírody

První se do Hřenska vrátí ptáci. S voňavkou zvířata nenatočíte, říká kameraman přírody

6. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody Tomášova máma má nové internetové bankovnictví, které samozřejmě nefunguje!

Tomášova máma má nové internetové bankovnictví, které samozřejmě nefunguje!

5. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma má nové internetové bankovnictví, které samozřejmě nefunguje!

Tomášova máma má nové internetové bankovnictví, které samozřejmě nefunguje!

5. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Za kolik prodal Johnny Depp svůj první obraz?

Za kolik prodal Johnny Depp svůj první obraz?

5. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Chtěli jsme tu největší divočinu, říkají po cestě napříč Afrikou Brezovar s Písaříkem

Chtěli jsme tu největší divočinu, říkají po cestě napříč Afrikou Brezovar s Písaříkem

5. 8. 2022

51 min

Obrázek epizody Queer psychoterapeut Michal Nikodem: Sebepřijetí je problémem téměř pokaždé

Queer psychoterapeut Michal Nikodem: Sebepřijetí je problémem téměř pokaždé

5. 8. 2022

33 min

Obrázek epizody PODCAST #1

PODCAST #1

5. 8. 2022

10 min

Obrázek epizody Nepotřebuju, aby mi Marylin Monroe zpívala. Stačí, když na mě bude milá

Nepotřebuju, aby mi Marylin Monroe zpívala. Stačí, když na mě bude milá

5. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Pivo v petce mi přišlo jako vrchol nevkusu. Přijde mi to jako vyjetej olej v petce

Pivo v petce mi přišlo jako vrchol nevkusu. Přijde mi to jako vyjetej olej v petce

5. 8. 2022

59 sec

Obrázek epizody V Pákistánu se narodilo kůzle s megaušima a močící Brňan zaútočil. To jsou zprávy minulého týdne

V Pákistánu se narodilo kůzle s megaušima a močící Brňan zaútočil. To jsou zprávy minulého týdne

5. 8. 2022

10 min

Obrázek epizody Cyklisté mají někdy takovou aroganci, že bych je vzal šlapkou po hlavě. Není výjimečnost mít kolo

Cyklisté mají někdy takovou aroganci, že bych je vzal šlapkou po hlavě. Není výjimečnost mít kolo

5. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Propast #6 - Kluka ve Ferrari brečet neuvidíš!

Propast #6 - Kluka ve Ferrari brečet neuvidíš!

5. 8. 2022

54 min

Obrázek epizody Chcete mít vlhčí FAJN RÁNO?

Chcete mít vlhčí FAJN RÁNO?

5. 8. 2022

45 min