Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mladý herec Štěpán Tuček (23): "Mou ambicí je ukázat, že jako gay zvládnu perfektně zahrát i milostné scény se ženou"

Mladý herec Štěpán Tuček (23): "Mou ambicí je ukázat, že jako gay zvládnu perfektně zahrát i milostné scény se ženou"

11. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody SÁRA BERGMANNOVÁ - Po pár dnech kamery v reality show už neřešíš |ROZHOVOR|

SÁRA BERGMANNOVÁ - Po pár dnech kamery v reality show už neřešíš |ROZHOVOR|

11. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Ženy prý neudrží tajemství. Ve skutečnosti jsou to muži! Omeletky Haliny Pawlowské o tajemství

Ženy prý neudrží tajemství. Ve skutečnosti jsou to muži! Omeletky Haliny Pawlowské o tajemství

10. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Manželka Pavla Trávníčka se otevřeně vyjádřila k obvinění manžela, k manželství i potratům

Manželka Pavla Trávníčka se otevřeně vyjádřila k obvinění manžela, k manželství i potratům

10. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody NAŠE TIPY NA DÁRKY | Epizoda 19

NAŠE TIPY NA DÁRKY | Epizoda 19

10. 12. 2022

52 min

Obrázek epizody DVOUDECKA 052 - Helen Silvan Vainerová

DVOUDECKA 052 - Helen Silvan Vainerová

9. 12. 2022

1 hod 56 min

Obrázek epizody Útoky na homosexuály na Slovensku můžou vycházet z frustrace společnosti, řekl Peter Bebjak

Útoky na homosexuály na Slovensku můžou vycházet z frustrace společnosti, řekl Peter Bebjak

9. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody PĚTKA!!! Harry & Meghan plivou špínu, Swifters jdou do války a Vláďa? Ten cvičí pravačku...

PĚTKA!!! Harry & Meghan plivou špínu, Swifters jdou do války a Vláďa? Ten cvičí pravačku...

9. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody #162 Posilovna, Indiana Jones, Sladkosti!

#162 Posilovna, Indiana Jones, Sladkosti!

9. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Chtěl si mě vzít saúdský šejk, sprintovala jsem před opilým slonem, říká cukrářka van Gils Slavíková

Chtěl si mě vzít saúdský šejk, sprintovala jsem před opilým slonem, říká cukrářka van Gils Slavíková

9. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody Když mě opustila máma, upnul jsem se ke kytaře, vzpomíná Martin Chobot v (NE)BLÁZNI

Když mě opustila máma, upnul jsem se ke kytaře, vzpomíná Martin Chobot v (NE)BLÁZNI

9. 12. 2022

49 min

Obrázek epizody No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

9. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Velké mrazy

Velké mrazy

9. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody Pozor na podvodné e-maily, které se tváří, že jsou od České pošty, varuje Petr Vosála

Pozor na podvodné e-maily, které se tváří, že jsou od České pošty, varuje Petr Vosála

9. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Marian Vojtko: V opeře musíte cvičit, jste tam sami za sebe. Zvukař vám nepomůže

Marian Vojtko: V opeře musíte cvičit, jste tam sami za sebe. Zvukař vám nepomůže

9. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody Jak pojmenovat dítě a co jsou šťastně nohy

Jak pojmenovat dítě a co jsou šťastně nohy

9. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Putinovi můžeme garantovat leda spravedlivý tribunál v Haagu a to, že neskončí jako Kaddáfí, říká Topolánek

Putinovi můžeme garantovat leda spravedlivý tribunál v Haagu a to, že neskončí jako Kaddáfí, říká Topolánek

9. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Podpultovky: Je lepší k Vánocům darovat ponožky nebo spodní prádlo?

Podpultovky: Je lepší k Vánocům darovat ponožky nebo spodní prádlo?

9. 12. 2022

36 min

Obrázek epizody Co dostanou mladí Francouzi od vlády zadarmo a jak vznikly některé základní pokrmy?

Co dostanou mladí Francouzi od vlády zadarmo a jak vznikly některé základní pokrmy?

9. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody 1 - 20221209 6 óra

1 - 20221209 6 óra

9. 12. 2022

37 min

Obrázek epizody 4 - Rohamot kapott az első randin egy Pest megyei nő, a Tinder-lovag megmentette

4 - Rohamot kapott az első randin egy Pest megyei nő, a Tinder-lovag megmentette

9. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

9. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Kolik vyprodukují včely medu?

Kolik vyprodukují včely medu?

9. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Jaká je podle Čechů nejčastější příčina jejich hádek s partnerem?

Jaká je podle Čechů nejčastější příčina jejich hádek s partnerem?

9. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Na venkově elektřina vypadává více než v Praze. Říkám si, co s tím pořád dělají

Na venkově elektřina vypadává více než v Praze. Říkám si, co s tím pořád dělají

9. 12. 2022

1 min