Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ivan Bartoš odtajnil posluchačům své předsevzetí. Chce skoncovat s kouřením

Ivan Bartoš odtajnil posluchačům své předsevzetí. Chce skoncovat s kouřením

8. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Podle Petra Fialy mají na Úřadě práce opravdu hodně práce

Podle Petra Fialy mají na Úřadě práce opravdu hodně práce

8. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Andrej Babiš má různé zvyky, které vykolejí leckoho

Andrej Babiš má různé zvyky, které vykolejí leckoho

8. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Petra Buzková na Hrad po Zemanovi nepůjde, protože je tam hodně nahuleno

Petra Buzková na Hrad po Zemanovi nepůjde, protože je tam hodně nahuleno

8. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Miloš Zeman si kufry rozhodně nebude balit sám. Využije Jiřího Ovčáčka i Vráťu Mynáře

Miloš Zeman si kufry rozhodně nebude balit sám. Využije Jiřího Ovčáčka i Vráťu Mynáře

8. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Proč si Luděk Sobota Silvestr vůbec nepamatuje?

Proč si Luděk Sobota Silvestr vůbec nepamatuje?

8. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Existují seriúzní zprávy. A 3 věci Vaška Matějovského :)

Existují seriúzní zprávy. A 3 věci Vaška Matějovského :)

8. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Existují seriúzní zprávy. A 3 věci Vaška Matějovského :)

Existují seriúzní zprávy. A 3 věci Vaška Matějovského :)

8. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody How to Be Single and Happy

How to Be Single and Happy

8. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Pan Fiala a pan Babiš unikají stádu hladových opic. Mohli by konečně začít spolupracovat?

Pan Fiala a pan Babiš unikají stádu hladových opic. Mohli by konečně začít spolupracovat?

8. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Tatínkova zásada? Příbuzní mají vozit dárky! Omeletky Haliny Pawlowské o zásadách

Tatínkova zásada? Příbuzní mají vozit dárky! Omeletky Haliny Pawlowské o zásadách

8. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Daniel Hůlka o nemoci, která ho málem stála život, muzikálu Drákula a splněném snu o velké lásce

Daniel Hůlka o nemoci, která ho málem stála život, muzikálu Drákula a splněném snu o velké lásce

8. 1. 2023

42 min

Obrázek epizody Profese učitel

Profese učitel

8. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Mají současné lesy naději na znovuzrození? Bezesporu, jen musíme počítat, že budou jiné

Mají současné lesy naději na znovuzrození? Bezesporu, jen musíme počítat, že budou jiné

8. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody AMAZING PLACES PODCAST. Volavka

AMAZING PLACES PODCAST. Volavka

8. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody AMAZING PLACES PODCAST. Volavka

AMAZING PLACES PODCAST. Volavka

8. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Miloš Zeman: Premiérovi jsem důvody, proč pana Hladíka odmítám jmenovat, řekl už v pondělí

Miloš Zeman: Premiérovi jsem důvody, proč pana Hladíka odmítám jmenovat, řekl už v pondělí

8. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #134 - Radek Bejbl

Maxim Pavla Vondráčka #134 - Radek Bejbl

8. 1. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Vyplnila se naše předpověď! Nostradamus promlouvá znova. Taiwan vs. Čína, Musk vs. Zuckerberg

Vyplnila se naše předpověď! Nostradamus promlouvá znova. Taiwan vs. Čína, Musk vs. Zuckerberg

8. 1. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody AMCO & NOT SO FUNNY ANY - Nikdy mi YouTube nevydělával více než teď |ROZHOVOR|

AMCO & NOT SO FUNNY ANY - Nikdy mi YouTube nevydělával více než teď |ROZHOVOR|

8. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody ZLATÉ NÁUŠNICE /epizóda 31/

ZLATÉ NÁUŠNICE /epizóda 31/

7. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody CSOTM - Prezident Zeman odchází, najdeme něco pozitivního, na co u něj budeme vzpomínat?

CSOTM - Prezident Zeman odchází, najdeme něco pozitivního, na co u něj budeme vzpomínat?

7. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Bravo hits 118 cd 1,2 (By BaraDost)

Bravo hits 118 cd 1,2 (By BaraDost)

7. 1. 2023

2 hod 56 min

Obrázek epizody Nákupy a rady

Nákupy a rady

7. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Moje šnečí ulita trefila Michaila Gorbačova. Omeletky Haliny Pawlowské o bilancování

Moje šnečí ulita trefila Michaila Gorbačova. Omeletky Haliny Pawlowské o bilancování

7. 1. 2023

26 min