Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SURVIVOR & PETR "ŠVANCI" ŠVANCARA: Co mu chybělo na ostrově nejvíc?

SURVIVOR & PETR "ŠVANCI" ŠVANCARA: Co mu chybělo na ostrově nejvíc?

17. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody SHARE: Napíše za vás celú bakalárku. Predstavili nový ChatGPT

SHARE: Napíše za vás celú bakalárku. Predstavili nový ChatGPT

17. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Jaké jsme doopravdy kamarádky

Jaké jsme doopravdy kamarádky

17. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Life hack na kufry v letadle a co dal Leoš Alex k prvním narozeninám?

Life hack na kufry v letadle a co dal Leoš Alex k prvním narozeninám?

17. 3. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Na internetu je snadné udělat si na někoho názor. Nehejtujte lidi, snažte se je poznat, radí Petr Ludwig

Na internetu je snadné udělat si na někoho názor. Nehejtujte lidi, snažte se je poznat, radí Petr Ludwig

17. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Podpultovky: Ze života harmonikáře

Podpultovky: Ze života harmonikáře

17. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody 3 - A Pentagon szerint ufószondákat küldenek a Földre földönkívüliek

3 - A Pentagon szerint ufószondákat küldenek a Földre földönkívüliek

17. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody 1 - 20230317 6 óra

1 - 20230317 6 óra

17. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody 2 - 20 év után ugyanazt a magyart hívta Robbie Williams színpadra budapesti koncertjén

2 - 20 év után ugyanazt a magyart hívta Robbie Williams színpadra budapesti koncertjén

17. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody 4 - Orosz támadás egy amerikai drón ellen

4 - Orosz támadás egy amerikai drón ellen

17. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody 5 - Juli bejelentette az utazását

5 - Juli bejelentette az utazását

17. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Brňanka ukradla rohožku a žena dostala balík peněz za práci doma. To jsou nej zprávy týdne

Brňanka ukradla rohožku a žena dostala balík peněz za práci doma. To jsou nej zprávy týdne

17. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Já vařím jenom párky, proto mě zajímá, jestli je připravuji správně

Já vařím jenom párky, proto mě zajímá, jestli je připravuji správně

17. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody To já na to budu koukat už z nebe. Takže mi nějaká srážka s asteroidem je jedno

To já na to budu koukat už z nebe. Takže mi nějaká srážka s asteroidem je jedno

17. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody ŠPORT: Postúpil šťastnejší a nie lepší, Chovan nedosahuje level Slovana

ŠPORT: Postúpil šťastnejší a nie lepší, Chovan nedosahuje level Slovana

17. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Mávat na tágo natáhnutou levačkou? Divný. Stejně jako film Zachraňte vojína Ševčíka :)

Mávat na tágo natáhnutou levačkou? Divný. Stejně jako film Zachraňte vojína Ševčíka :)

17. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Mávat na tágo natáhnutou levačkou? Divný. Stejně jako film Zachraňte vojína Ševčíka :)

Mávat na tágo natáhnutou levačkou? Divný. Stejně jako film Zachraňte vojína Ševčíka :)

17. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Myslím si, že jedno pivo na vodě je normální

Myslím si, že jedno pivo na vodě je normální

17. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Jaké jsou podle Čechů nejhorší stereotypy týkající se mužů?

Jaké jsou podle Čechů nejhorší stereotypy týkající se mužů?

17. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Videla som tu zomierať viac ľudí ako v provizóriu Afriky, bolo to frustrujúce, tvrdí tropická lekárka Paločková

Videla som tu zomierať viac ľudí ako v provizóriu Afriky, bolo to frustrujúce, tvrdí tropická lekárka Paločková

17. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Když ti začne fandit dav, můžeš se zbláznit. A nebo jsi profesionální proruský troll.

Když ti začne fandit dav, můžeš se zbláznit. A nebo jsi profesionální proruský troll.

17. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Janou Žitňanskou: Ak Remišová pôjde s OĽaNO, odchádzam

NA ROVINU s Janou Žitňanskou: Ak Remišová pôjde s OĽaNO, odchádzam

17. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody 20 OTEVŘENÝ VZTAH| Sandy hledal mladé schovanky, Šárka rebelovala. V otevřeném vztahu musí být důvěra

20 OTEVŘENÝ VZTAH| Sandy hledal mladé schovanky, Šárka rebelovala. V otevřeném vztahu musí být důvěra

17. 3. 2023

1 hod

Obrázek epizody HOROSKOPY: Blíženci, zakažte si toulavou. Pokud jste ve vztahu, nemuselo by to skončit dobře

HOROSKOPY: Blíženci, zakažte si toulavou. Pokud jste ve vztahu, nemuselo by to skončit dobře

17. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Mier a iné hoaxy

Ťažký týždeň: Mier a iné hoaxy

17. 3. 2023

15 min