Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V Česku bude od budúceho roka drahšia ročná diaľničná známka

V Česku bude od budúceho roka drahšia ročná diaľničná známka

29. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Za vojnou na Ukrajine nevidí Rusko ani polovica Slovákov. Môžu za to politické hádky, tvrdí šéf Globsecu (RánoNahlas)

Za vojnou na Ukrajine nevidí Rusko ani polovica Slovákov. Môžu za to politické hádky, tvrdí šéf Globsecu (RánoNahlas)

29. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Moskvič byl pro mě propadákem vždycky ve všech historických etapách

Moskvič byl pro mě propadákem vždycky ve všech historických etapách

29. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Dítě stojí více než 15 tisíc. Ani to nemusíte počítat, kolik stojí, to je z odhadu jasný

Dítě stojí více než 15 tisíc. Ani to nemusíte počítat, kolik stojí, to je z odhadu jasný

29. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Joe Trendy #041

Joe Trendy #041

29. 5. 2023

2 hod 6 min

Obrázek epizody Chápu, že se lidí fotí s kamarády. Pak jsou lidé, kteří žijí jen selfie. Ale proti gustu žádný dišputát

Chápu, že se lidí fotí s kamarády. Pak jsou lidé, kteří žijí jen selfie. Ale proti gustu žádný dišputát

29. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Brno. Brno? Brno?! TVL proč zrovna BRNO??!!

Brno. Brno? Brno?! TVL proč zrovna BRNO??!!

29. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody S čím se české děti bojí svěřovat svým rodičům?

S čím se české děti bojí svěřovat svým rodičům?

29. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Otvárame pre vás zadarmo podcast TELO: Treba chudnúť, alebo je to len sexizmus?

Otvárame pre vás zadarmo podcast TELO: Treba chudnúť, alebo je to len sexizmus?

29. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody S1 Ep185: Shelby Daytona Coupe: How Three Guys Beat Ferrari...Again

S1 Ep185: Shelby Daytona Coupe: How Three Guys Beat Ferrari...Again

29. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody 008_Vojtěch Danihel_„PŘÍTELI CHVÁTEJ S.O.S., AŤ JSEM I ZÍTRA ČÍM JSEM DNES. BEZ TOHOTO SONGU DO SANITKY NEUSEDNEME“

008_Vojtěch Danihel_„PŘÍTELI CHVÁTEJ S.O.S., AŤ JSEM I ZÍTRA ČÍM JSEM DNES. BEZ TOHOTO SONGU DO SANITKY NEUSEDNEME“

29. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Problém s víčky u pet lahví a jaký má problém německá tajná služba?

Problém s víčky u pet lahví a jaký má problém německá tajná služba?

29. 5. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Bývalá hvězda Ulice Šárka Krausová (Vaculíková) o slavném strýci Lukášovi, svatbě i životě na statku

Bývalá hvězda Ulice Šárka Krausová (Vaculíková) o slavném strýci Lukášovi, svatbě i životě na statku

29. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, dnes se věnujte rodině. Vaši blízcí toho mají hodně na srdci

HOROSKOPY: Raci, dnes se věnujte rodině. Vaši blízcí toho mají hodně na srdci

29. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Sebastian Maniscalco

Sebastian Maniscalco

29. 5. 2023

59 min

Obrázek epizody Ep. 204 - Why Hermion-Three is Better than Time Turners & How Ludo Could’ve Been a Great Villain (LIVE in Milwaukee!)

Ep. 204 - Why Hermion-Three is Better than Time Turners & How Ludo Could’ve Been a Great Villain (LIVE in Milwaukee!)

29. 5. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody MÁME FIKTIVNÍ VZTAH?! | #84

MÁME FIKTIVNÍ VZTAH?! | #84

28. 5. 2023

55 min

Obrázek epizody S3 Ep12: Pozornost

S3 Ep12: Pozornost

28. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody Nedávno sa syna pýtali, či je môj frajer, ešte to nepredýchal (PETRA POLÁČIKOVÁ epizóda stoštyridsiataštvrtá)

Nedávno sa syna pýtali, či je môj frajer, ešte to nepredýchal (PETRA POLÁČIKOVÁ epizóda stoštyridsiataštvrtá)

28. 5. 2023

1 hod

Obrázek epizody UŠLAPANÉ ŽUVAČKY #EP11

UŠLAPANÉ ŽUVAČKY #EP11

28. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Miroslav Kalousek vysvětluje, čemu slouží schodkový rozpočet

Miroslav Kalousek vysvětluje, čemu slouží schodkový rozpočet

28. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Jiří Paroubek zhubl, protože si byl nucen utáhnout opasek

Jiří Paroubek zhubl, protože si byl nucen utáhnout opasek

28. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Babiš by zrušil nejraději volby i prezidenta. Všechno by řídil z centrály na Chodově

Babiš by zrušil nejraději volby i prezidenta. Všechno by řídil z centrály na Chodově

28. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody 20 - Roman "Black" Černý

20 - Roman "Black" Černý

28. 5. 2023

2 hod 6 min

Obrázek epizody Miloš Zeman popisuje degustaci alkoholu, závisí na kapacitě lednice

Miloš Zeman popisuje degustaci alkoholu, závisí na kapacitě lednice

28. 5. 2023

4 min